Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Gay Parade στη Βουλή!

❱❱ Το δασύτριχο Jason – Αντιγόνη Dane στη συζήτηση του νομοσχεδίου περί αναδοχής από ομόφυλα ζευγάριαΕκλεψε την παράσταση στο ασυνήθιστο… Gay Parade στη Βουλή το Jason – Αντιγόνη Dane, ανάμεσα στα αρκετά μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που βρέθηκαν στα θεωρεία για να παρακολουθήσουν τη συζήτηση του νομοσχεδίου που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να γίνουν ανάδοχοι γονείς, αλλά και για να ασκήσουν πιέσεις στα μέλη της πλειοψηφίας ώστε να υπάρξουν νομοτεχνικές βελτιώσεις.

Η παρουσία του γνωστού μέλους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας δεν πέρασε απαρατήρητη. Το (ουδέτερο)… Jason – Αντιγόνη με τα μακριά μαλλιά και μια περιποιημένη γενειάδα σε στιλ… Κοντσίτα κατευθύνθηκε προς τα θεωρεία της Ολομέλειας φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φουστάνι με βαθύ ντεκολτέ, αδιαφορώντας για το… δασύτριχο στήθος του, ένα φλοράλ σακάκι και μια κόκκινη μεγάλη καρδιά κρεμασμένη στον λαιμό.

Ωστόσο, φαίνεται πως εξοργίστηκε από την τοποθέτηση του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Κώστα Κατσίκη, που χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία έγκλημα αντίστοιχο της… παιδοφιλίας και αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

tzeison antigonh
Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι ψηφίζεται το άρθρο 8 του νομοσχεδίου της Θεανώς Φωτίου που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι παιδιών. Η συντριπτική πλειοψηφία πάντως των συριζαίων βουλευτών παρουσίασε χθες τη ρύθμιση για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια ως τη… λυδία λίθο του «προοδευτισμού» και του «κοινωνικού εκσυγχρονισμού», ωστόσο το εσωτερικό ρήγμα παραμένει, με έξι βουλευτές να διαφωνούν.

Η Κεφαλογιάννη

Μύλος επικρατεί και στη Ν.Δ. Η επίσημη θέση του κόμματος είναι «όχι», ωστόσο αρκετοί βουλευτές θέλουν να στηρίξουν το επίμαχο άρθρο και το πιθανότερο είναι πως θα ψηφίσουν κατά συνείδηση, χωρίς να τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας.
Να σημειωθεί πως, πέρα από την Ντόρα Μπακογιάννη, χθες τάχθηκε υπέρ και η Ολγα Κεφαλογιάννη. Το άρθρο έχει προκαλέσει εμφύλιο και εντός του Κινήματος Αλλαγής, με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη να λέει επίσημα «ναι», ωστόσο αρκετοί βουλευτές, όπως οι Ανδρέας Λοβέρδος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Δημήτρης Κωσταντόπουλος, θα καταψηφίσουν.

Την ίδια ώρα, σφοδρότατη επίθεση στους «πράσινους» βουλευτές που ψηφίζουν «όχι» εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, που υποστήριξε ότι προβάλλουν ψευδώς το επιχείρημα του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου και φοβούμενοι «τους μητροπολίτες και τα καφενεία» δεν παίρνουν θέση και το ανάγουν σε «δήθεν μεγάλη πολιτική σύγκρουση».

Οι ΑΝ.ΕΛ. (εκτός του Θανάση Παπαχριστόπουλου) τάσσονται κατά της διάταξης, με την αιχμηρή τοποθέτηση μάλιστα του Κώστα Κατσίκη να προκαλεί αντιδράσεις από τη Ν.Δ. και τη ΔΗ.ΣΥ., που έκαναν λόγο για ομοφοβικό και ρατσιστικό παραλήρημα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...