Η μεγάλη μοιρασιά για τον Φουστάνο και τη Νατάσα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ανδρέας Φουστάνος

Η μεγάλη μοιρασιά για τον Φουστάνο και τη Νατάσα

Μετά τη θύελλα... η νηνεμία. Ανδρέας Φουστάνος και Νατάσα Θεοδωρίδου φαίνεται ότι αποφάσισαν να σκεφτούν πιο ψύχραιμα το διαζύγιό τους και να μην τραβήξουν τα πράγματα στα άκρα. Ετσι το πρώην ζευγάρι, που ο έρωτάς του είχε γίνει εξώφυλλο σε όλα τα lifestyle περιοδικά, αποφάσισε να προχωρήσει σε συναινετικό διαζύγιο και να κάνει εξωδικαστικά τη μοιρασιά της κοινής και τεράστιας περιουσίας του! Τρία πανάκριβα ακίνητα σε Αθήνα και Λονδίνο, λογαριασμοί σε τράπεζες με πολλά μηδενικά, σημαντικά έργα τέχνης, μία Porsche, πανάκριβα κοσμήματα, hi-tech gadgets και κάποια άλλα... δευτερεύοντα, τα οποία στα μάτια των κοινών θνητών φαντάζουν με «μυθικούς θησαυρούς» αποτελούν την περιουσία του.

Ενάμιση χρόνο μετά το χωρισμό τους, που αποτυπώθηκε σε «οργισμένα» δικόγραφα, όπου διατυπώνονταν ισχυρισμοί για προσωπικές τους εντάσεις πριν από την αποχώρηση από τη συζυγική τους οικία, η θύελλα κόπασε...

Από την πλευρά της, η λαϊκή τραγουδίστρια ζητούσε από τον γνωστό πλαστικό χειρουργό να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη τόσο για το ποσό της διατροφής όσο και για τη μοιρασιά των κοινών τους αποκτημάτων, που αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Σήμερα, και εν όψει των συζητήσεων των επίμαχων αγωγών τους στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, συναισθανόμενοι τη θέση τους όχι μόνο ως δημόσια πρόσωπα, αλλά και ως γονείς της πολυαγαπημένης τους Αντριάννας, και οι δύο μαζί με τους δικηγόρους τους, με σύνεση και νηφαλιότητα, συζητάνε μια κοινή λύση που δεν θα θίγει και δεν θα προσβάλλει κανένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην ζευγάρι, διά των πληρεξούσιων δικηγόρων του, διεκδικεί συναινετικά τη διανομή της κοινής του περιουσίας, που περιλαμβάνει το πολυτελές σπίτι του στο Κεφαλάρι, τις δύο κατοικίες του στο Λονδίνο, ένα αυτοκίνητο μάρκας Porsche και διάφορα πανάκριβα αντικείμενα, που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του εξάχρονου έγγαμου βίου του.

Η χλιδάτη μεζονέτα στο Κεφαλάρι χτίστηκε μετά το γάμο τους, όπως και τα δύο σπίτια τους στο Λονδίνο, που κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες λίρες. Τα σπίτια, που βρίσκονται σε ακριβές περιοχές της βρετανικής πρωτεύουσας, αποκτήθηκαν μετά το γάμο τους, ενώ το πρώην ζευγάρι συνήθιζε να διαμένει εκεί στις συχνές εξορμήσεις του στο Λονδίνο. Μάλιστα, αμέσως μετά το χωρισμό τους ο Ανδρέας Φουστάνος πέρασε το Πάσχα του 2006 σε ένα από τα σπίτια τους στο Λονδίνο και, σύμφωνα με πληροφορίες, το οίκημα αυτό ανήκει αποκλειστικά στο όνομά του.

Βέβαια, και το πανάκριβο αυτοκίνητο, που αυτή τη στιγμή παραμένει στα χέρια του πλαστικού χειρουργού, είναι στο όνομά του, αλλά θα συνεκτιμηθεί στο μοίρασμα της πρώην συζυγικής «πίτας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει μετά το χωρισμό τους η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε κάνει λόγο για «κοινούς λογαριασμούς και άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς, ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, που διαχειριζόταν ο μέχρι τότε σύζυγός της, οι οποίοι τροφοδοτούνταν αποκλειστικά από δικά της χρήματα, τα οποία προέρχονταν τόσο από το τραγούδι όσο και από άλλες πηγές εισοδημάτων, όπως μισθώματα και πνευματικά δικαιώματα».

Οπως όλα δείχνουν -εκτός απρόοπτου-, το διάσημο πρώην ζευγάρι θα απασχολήσει τη Δικαιοσύνη μόνο στις 19 Νοεμβρίου, για τη συζήτηση της τακτικής αγωγής για την επιμέλεια και τη διατροφή του παιδιού του. Ηδη με προσωρινή διαταγή ο Ανδρέας Φουστάνος καταβάλλει ως μηνιαία διατροφή για την 7χρονη κόρη τους (την επιμέλεια έχει προσωρινά η μητέρα της) το ποσό των 2.000 ευρώ, ενώ απέσυρε την αγωγή που επρόκειτο να συζητηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, με την οποία ζητούσε από τη Νατάσα Θεοδωρίδου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για ηθική βλάβη.

«Είμαστε σε καλό δρόμο για μια συναινετική λύση», δήλωσε στην «Εspresso» ο πληρεξούσιος δικηγόρος του πλαστικού χειρουργού, Κωνσταντίνος Λύτρας, προσθέτοντας ότι «οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι σε τέτοιο βαθμό καλές, που κατά πάσα πιθανότητα το διαζύγιό τους θα είναι συναινετικό».

Ετσι αναμένεται να ματαιωθεί και η συζήτηση που έχει οριστεί στις 12 Νοεμβρίου για το με αντιδικία διαζύγιο, αφού η μοιρασιά της κοινής περιουσίας θα γίνει εξωδικαστικά και με ακρίβεια χειρουργικής-αισθητικής επέμβασης...


ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑ


Από τον λαμπερό γάμο στο διαζύγιο

Υπήρξε αναμφισβήτητα ένα από τα λαμπερά ζευγάρια της showbiz. Στα τέλη της δεκαετίας του '90, μετά από ένα θυελλώδη έρωτα, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ανδρέας Φουστάνος αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ενα χρόνο αργότερα η γέννηση της κορούλας τους ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία τους, ενώ πάντα αγαπούσαν και λάτρευαν τις δύο κόρες που είχαν από προηγούμενους γάμους τους. Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα, αφού είχαν πάντα την εικόνα ενός πολύ ευτυχισμένου ζευγαριού. Σε κάθε τους έξοδο τα φλας των φωτορεπόρτερ τους ακολουθούσαν και τους ανακάλυπταν ακόμα και στα μακρινά τους ταξίδια στην πολυαγαπημένη τους Νέα Υόρκη. Εικόνες από τις αμέριμνες βόλτες του ζευγαριού στο Μανχάταν δημοσιεύθηκαν στον ελληνικό Τύπο, όπου η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωνε ότι «τους άρεσε να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια και να περπατούν σαν απλοί άνθρωποι στο πολυσύχναστο Μανχάταν».

Μια οργισμένη αγωγή διαζυγίου της Νατάσας Θεοδωρίδου πυροδότησε το χωρισμό τους, με τον Ανδρέα Φουστάνο να ζητεί από την πρώην γυναίκα του αποζημίωση 4 εκατομμυρίων ευρώ για ηθική βλάβη που υπέστη από τους ισχυρισμούς της.

Σήμερα, έχοντας και οι δύο για τα καλά γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή, η αντιδικία καταλαγιάζει και απομακρύνονται από τα δικαστήρια πολιτισμένα. Πολύ συχνά επικοινωνούν τηλεφωνικά για θέματα που αφορούν την 7χρονη κόρη τους Αντριάνα, ενώ σε συνεργασία με τους δικηγόρους τους συναινούν στο μοίρασμα των κοινών αποκτημάτων τους.

Οκτώ χρόνια μετά, οι φωτογραφίες τους όπου εκείνη του κρατούσε το χέρι και εκείνος της έδινε φιλιά αψηφώντας τους φωτορεπόρτερ που τους πολιορκούσαν ανήκουν πια στο παρελθόν... 

Ανδρέας Φουστάνος