Αρμέλα: Πολυτάλαντη

Μελαχρινή, με γατίσιο βλέμμα, με αφοπλιστικά λαμπερό χαμόγελο και απίστευτη σκηνική παρουσία, η 19χρονη Αρμέλα φιλοδοξεί να κατακτήσει τις νυχτερινές πίστες και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα.

Οσοι έχουν την τύχη να τη γνωρίζουν από κοντά μιλούν για ένα εντυπωσιακό κορίτσι που έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο καθώς, οδηγούμενη από την υπέρμετρη αγάπη της για τη μουσική, το τραγούδι και το χορό, σημειώνει μεγάλη επαγγελματική πρόοδο και τα δίνει όλα. Τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Ρόδου και δηλώνει γοητευμένη τόσο από τις φυσικές ομορφιές του νησιού όσο και από τη στήριξη των θαυμαστών της.

Μακριά από τις νυχτερινές πίστες, η sexy τραγουδίστρια ασχολείται με τη ζωγραφική και συγκεκριμένα με τα πορτρέτα (πολύ θα θέλαμε να μας φτιάξει ένα...), ενώ όταν έχει ελεύθερο χρόνο... ξεσπάει στους δερμάτινους σάκους του γυμναστηρίου, αφού λατρεύει το kick boxing και την κίνηση.

Πάντως, όσοι αποφασίσετε να περάσετε για ένα ποτό (ένα ίσον κανένα...) από το μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται καλά θα κάνετε να πάτε προετοιμασμένοι για όλα, αφού στη Ρόδο ακόμη και οι πέτρες ξέρουν πως όταν η Αρμέλα χορεύει τσιφτετέλι, γίνεται σεισμός!