Χριστίνα Στεφανίδη: Αγγελικά πλασμένη

Κλείστε τα μάτια και φέρτε στο νου σας την εικόνα της ιδανικής γυναίκας, που θα μπορούσε να σας κάνει να... παραμιλάτε με ένα μόνο βλέμμα. Μέχρι εδώ όλα καλά. Τώρα ανοίξτε τα μάτια και κοιτάξτε προσεκτικά τις εκπληκτικές φωτογραφίες της Χριστίνας Στεφανίδη. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η γυναίκα που μέχρι πριν από λίγα λεπτά ονειρευόσασταν είναι ίδια και απαράλλαχτη με αυτή την πραγματικά εξωτική καλλονή. Ετσι δεν είναι;

Η πανέμορφη Χριστίνα διαθέτει όλα τα στοιχεία που κάνουν τους άνδρες να χάνουν το μυαλό και τη μιλιά τους. Εχει τροπικά χαρακτηριστικά, που σίγουρα δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο: αγγελικά πλασμένο κορμί, χωρίς την παραμικρή ατέλεια, σαγηνευτικό βλέμμα, υπέροχα μάτια, αλλά και σαρκώδη χείλη που προκαλούν τις αισθήσεις είναι μόνο μερικά από τα πραγματικά μοναδικά χαρακτηριστικά της.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το ότι η Χριστίνα ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, ενώ ήταν η «ανεπίσημη αγαπημένη» των παικτών του «Super Deal». Η ίδια παραμένει απλή και προσιτή, δεν δείχνει να επηρεάζεται από τα σχόλια που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα και απλώς συνεχίζει να αποπλανεί (έστω και χωρίς τη θέλησή της) όσους άνδρες περνούν από δίπλα της.