Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025

Ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Από την Ικαρία μέχρι το Μπαλί, τα ερωτευμένα ζευγάρια...

Βανδή – Μπισμπίκης: Με τα παιδιά τους σε βίλα στην Κρήτη

Έχουν «κολλήσει» στην Κρήτη, στο μέρος που έχει γίνει...

Πόπη Μαλλιωτάκη – Βασίλης Λαζαρίδης: Δείτε το πρώτο teaser τους για το...

Σε ένα διαφορετικό ρόλο αναμένεται να δούμε την Πόπη...

Απόπειρα βιασμού αισθητικού στις τουαλέτες γνωστού νυχτερινού μαγαζιού της κοσμικής νεολαίας των...

Υπόθεση-σοκ με απόπειρα βιασμού 19χρονης μέσα σε διάσημο κλαμπ,...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 27 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Λύστε εκκρεμότητες ή αποκαταστήσετε ζημιές του τελευταίου διαστήματος. Παράλληλα ο συναισθηματικός τομέας θα σας χαρίσει πολύ ευχάριστες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ: Η βοήθεια και η υποστήριξη που θα έχετε από το φιλικό περιβάλλον θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας σπρώξει σε δυναμικές κινήσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καινούργιες σχέσεις διαφαίνονται στο προσκήνιο, αλλά και αρκετές διαπραγματεύσεις στις συνεργασίες σας. Προσέξτε κάποιες ευαισθησίες σας που θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γεφυρώστε ρήγματα που έχουν δημιουργηθεί σε σχέσεις που θεωρείτε σημαντικές για να προχωρήσετε και να φτάσετε σε έναν πολύ σημαντικό σας στόχο.

ΛΕΩΝ: Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε θα είναι μεγάλες και ίσως μια προσέγγιση που θα σας γίνει από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να τη λάβετε ως ιδιαίτερα δελεαστική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κούραση που έχετε τον τελευταίο καιρό σίγουρα έχει φανεί στον οργανισμό σας, γι’ αυτό πρέπει άμεσα να ανακτήσετε τη χαμένη σας ενέργεια και να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Ναι μεν η τύχη είναι πάντα στο πλευρό σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να επαναπαύεστε και να βασίζεστε πάντα σε αυτή, ειδική όταν θέλετε να πετύχετε μια θετική έκβαση στις υποθέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φαίνεται ότι έχετε αρχίσει να προβληματίζεστε έντονα για μια σοβαρή σας σχέση, καθώς έχετε αρχίσει να δελεάζεστε από τα καινούργια πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιβάλλετε να βάλετε ορισμένους περιορισμούς στον εαυτό σας και στη συμπεριφορά σας, προτού διαλύσετε ό,τι με τόσο κόπο έχετε χτίσει πάνω στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε χρόνο να σκεφτείτε και να κατανοήσετε πλήρως τι σας συμβαίνει. Δεχτείτε κάποια νέα δεδομένα στη ζωή σας και ακολουθήστε κανόνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιστέψτε περισσότερο στον σύντροφό σας, που έχει να σας προσφέρει πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα από μια σχέση εφήμερη ή μια περιπέτεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Συνδυάστε την καλή σας διάθεση με κάποιο ταξιδάκι, που θα σας προταθεί ξαφνικά. Θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι σημαντικές γνωριμίες σας με τα κατάλληλα άτομα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

Διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί κάνει γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύντροφο, Νίκο

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου – Τούνη: Ούτε καλημέρα λόγω διατροφής

«Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα, μιλούν μόνο για τον...

Μαρίνα Καλογήρου για τον πατέρα του γιου της: «10 χρόνια από τότε που ο Τάσος ταξίδεψε στο Φως»

Η Μαρίνα Καλογήρου υπήρξε σύντροφος του Τάσου Ζαφειρόπουλου. Η ηθοποιός και ο αείμνηστος διευθυντής φωτογραφίας απέκτησαν έναν γιο αλλά χώρισαν και το 2015 εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Η Μαρία Λεκάκη ποζάρει στην Αμοργό στα 55 της μαγιό και κόβει ανάσες

Η Μαρία Λεκάκη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αμοργό!...

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη σύλληψη του αδελφού της: «Με κάνει να νιώθω…»

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο