Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος της μόδας από την είδηση του θανάτου της Mathilde Favier, της Διευθύντριας Δημοσίων Σχέσεων, του οίκου υψηλής ραπτικής Christian Dior. Η Mathilde Favier σκοτώθηκε σε τροχαίο μαζί με τον σύζυγό της και Γάλλο τηλεοπτικό παραγωγό, Νικολά Αλτμάγερ.

Η ανακοίνωση του οίκου Dior:
«Ο οίκος Dior με βαθιά θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο της. Στο ρόλο της ως, η Mathilde Favier συνέβαλε απίστευτα στη φήμη του οίκου υψηλής ραπτικής μέσω της αφοσίωσης και της κομψότητάς της.
Ήταν μια εξαιρετική γυναίκα, της οποίας η επικοινωνιακή χαρά, το ταλέντο και η αφοσίωσή της ήταν υποδειγματικά.
Η Mathilde αγαπούσε τη ζωή με πάθος. Με τον θάνατο της Mathilde, ο Dior χάνει μια απίστευτη επαγγελματία και εγώ έχασα μια πιστή φίλη. Η αισιοδοξία και το θάρρος της προκαλούσαν θαυμασμό. Θα μας λείψει πολύ το χαμόγελό της και το ταλέντο της. Νιώθω βαθιά θλίψη σήμερα. Οι σκέψεις μας είναι πολύ με τα παιδιά της, τη μητέρα της, τις αδερφές της, την οικογένειά της, τους πολλούς φίλους της και την ομάδα της που αγαπούσε τόσο πολύ».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









