Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η βουλευτής της Ν.Δ. Έλενα Ράπτη βάφτισε την ανιψιά της στον Άγιο Νεκτάριο στη Βούλα

Τέτοια νονά και ποιος δεν θα την ήθελε… Η βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Έλενα Ράπτη βάφτισε την ανιψιά της, με τη μικρή, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, να συναγωνίζεται σε ομορφιά τη θεία!

Η μικρούλα, που είναι το παιδί της εξαδέλφης της βουλευτού Σάντυς, πήρε το όνομα Χριστίνα-Χρυσάνα, από τις δυο γιαγιάδες της, και η βάπτιση έγινε την περασμένη Κυριακή στον Άγιο Νεκτάριο στη Βούλα!

Το βαφτιστικό φορεματάκι του μωρού, με το τριανταφυλλένιο σκουφάκι από δαντέλα, ήταν πολύ πρωτότυπο και διαλεγμένο με επιμέλεια από τη θεία Έλενα που όργωσε τα καταστήματα για να το βρει.

Όλο καμάρι

Η νονά φορούσε απαλό ροζ-σομόν φόρεμα και στο πλάι της έστεκε όλο καμάρι ο σύζυγός της Κίμωνας Μπάλλας. Ο άνδρας της Έλενας δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό της, ενώ ήταν ιδιαίτερα στοργικός μαζί της και με τη νεοφώτιστη. Από τα βαφτίσια βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει και η μητέρα της βουλευτού.

Η Έλενα Ράπτη πάντως έλαμπε ως πνευματική μητέρα και όλοι της εύχονταν, εκτός από το να αξιωθεί να βαφτίσει κι άλλα παιδάκια, σύντομα να αποκτήσει και το δικό της.

Η πολιτική (πλέον) δεν της στερεί την κόρη της

παπακώστα

Στο πλάι της κόρης της βρίσκεται τώρα περισσότερο παρά ποτέ η πρώην υπουργός Κατερίνα Παπακώστα. Η αποχή από την ενεργό πολιτική τής δίνει την ευκαιρία να μπορεί να δίνει το «παρών» σε ό,τι κάνει η ηθοποιός και τραγουδίστρια κόρη της Αγγέλα Σιδηροπούλου. Το Σάββατο η Αγγέλα είχε πρεμιέρα στο θεατρικό έργο όπου πρωταγωνιστεί, το «Δρ Γκλας» στο θέατρο Olvio.

Πρόκειται για μια δυνατή παράσταση, όπου η Αγγέλα και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο συμπρωταγωνιστής της, τα δίνουν όλα στη σκηνή. Η μαμά Παπακώστα, μετά την πρεμιέρα, υποδέχθηκε την κόρη της στο καμαρίνι με ένα τριαντάφυλλο.

Η Λιλίκα του δημάρχου

ζερβας με μαμα

Γενέθλια είχε η Λιλίκα του κι εκείνος τα γιόρτασε μαζί της. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας έβγαλε τη μητέρα του Λιλίκα έξω για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της, της πρόσφερε μιλφέιγ που πάνω έγραφε «είμαι όσο θέλω» και η μαμά του δημάρχου έσβησε τα κεράκια αγκαλιά με τον γιο της.

Ο δήμαρχος λατρεύει τη μητέρα του η οποία είναι ο άνθρωπος που τον στηρίζει και τον συμβουλεύει σε ό,τι κάνει. Όσοι τον γνωρίζουν λένε ότι έχει τον χαρακτήρα της. Είναι κι εκείνη μια πολύ δυναμική, μοντέρνα και ανατρεπτική γυναίκα, παρά την ηλικία της, την οποία, όπως βλέπουμε, αποφεύγει να δηλώσει δημόσια.

Λίγο καιρό πριν ο δήμαρχος, μιλώντας στη στήλη για την οικογένειά του, είχε πει χαρακτηριστικά:

«Η μητέρα μου και οι δύο αδελφές μου είναι η βιολογική μου οικογένεια, αλλά μας συνδέουν και σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού και αγάπης. Με στήριξαν με τον τρόπο τους σε όλες μου τις αποφάσεις και επιλογές…»

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...