Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η συγκίνηση του Τασούλα για την απώλεια του Βουτσά

Είναι μια κρυμμένη καλλιτεχνική φύση και ένας μεγάλος θεατρόφιλος ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας για όσους τον γνωρίζουν καλά, γι’ αυτό και δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος στο φευγιό του Κώστα Βουτσά. Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την απώλεια του δημοφιλούς ηθοποιού, έκανε την εξής δήλωση:

Από την Βίβιαν Μπενέκου

«Έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος ηθοποιός που κυριολεκτικά ποίησε ήθη μέσα από την τέχνη του και δίδαξε με τη στάση ζωής του μια προσέγγιση αειθαλούς βίου και αιώνιας εφηβείας. Ο Κώστας Βουτσάς υπήρξε ένας εντελώς ξεχωριστός ηθοποιός που υπηρέτησε την τέχνη του επί δεκαετίες. Η απήχηση του ταλέντου του δεν περιορίστηκε μόνο στη γενιά του, καθώς το μοναδικό του ταμπεραμέντο άφησε το προσωπικό του αποτύπωμα σε κάθε έργο.
Κορυφαίος κωμικός, αλλά και σπουδαίος άνθρωπος, παρέμεινε ενεργός και δραστήριος μέχρι τέλους, αφήνοντας παρακαταθήκη για όλες τις επόμενες γενιές την αστείρευτη πηγή γέλιου και χαράς που χάρισε απλόχερα μέσα από τις ερμηνείες του. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Ο Κώστας Τασούλας γνώριζε προσωπικά τον Κώστα Βουτσά και δεν ήταν λίγες οι φορές που τον είχε χειροκροτήσει στο σανίδι.

Μήνυμα Ελπίδας στα παιδιά

παιδιά

Μια βραδιά τέχνης, πολιτισμού και αλληλεγγύης διοργάνωσε το Σωματείο «Ελπίδα – Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο», με τίτλο «Τα παιδιά είναι η ελπίδα για το μέλλον», προχθές στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών.

Στη μοναδική συναυλία η College Symphony Orchestra και οι Χορωδίες Γυμνασίων – Λυκείων του Κολλεγίου Αθηνών και του Κολλεγίου Ψυχικού ένωσαν τις δυνάμεις τους παρουσιάζοντας μια υπέροχη παράσταση που ενθουσίασε το κοινό, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα πως όλοι μαζί μπορούμε να σταθούμε στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο.

Μάλιστα, σε ένδειξη αναγνώρισης της διαρκούς και διαχρονικής στήριξης του Κολλεγίου στο έργο της «Ελπίδας», η Μαριάννα Βαρδινογιάννη απένειμε στον πρόεδρο του Δ.Σ. του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Νίκο Τσαβλίρη την τιμητική πλακέτα του συλλόγου.

«Είναι σημαντική αυτή η εκδήλωση, που οργανώνεται για τρίτη φορά στο Κολλέγιο, γιατί εκπέμπει ένα ιδιαίτερο μήνυμα, καθώς συνταιριάζει την τέχνη με την κοινωνική προσφορά. Στο Κολλέγιο αυτό το συνταίριασμα αποτελεί μακροχρόνια παράδοση» δήλωσε ο Νίκος Τσαβλίρης.

Αμέτρητες selfies στην Κομοτηνή!

IMG 0068

Χαμός έγινε προχθές στην Κομοτηνή όταν οι κάτοικοι της πόλης είδαν τον πρωθυπουργό να περπατάει στην κεντρική πλατεία της πόλης τους.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, που έγινε με φορείς της Θράκης, όπου βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και παρίσταντο ο βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου και ο βουλευτής της Ν.Δ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο πρωθυπουργός περπάτησε στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής. Χαιρέτησε μικρά παιδιά, μια ομάδα διασωστών του ΕΚΑΒ, στην οποία είπε να είναι σε εγρήγορση αλλά και αχρείαστη, ενώ μπήκε σε καφέ και χαιρέτησε τους θαμώνες.

Αφήστε δε που έβγαλε δεκάδες selfies με όλους όσοι του το ζήτησαν. Συγχρόνως ήπιε και ελληνικό καφεδάκι από αυτό που αλέθουν τα κομοτηναίικα καφεκοπτεία, το χαρμάνι του οποίου δεν υπάρχει πουθενά.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...