Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Οικογενειακή ναυμαχία: Μετά την κόρη και η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Λουκά...

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες έχει μπει ο Σαντορινιός πρώην...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 28 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΑναζητήστε τα αίτια αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε ανεπαρκείς σε...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε το θάρρος και πειραματιστείτε στα θέματα που σας αφορούν και αν χρειαστεί αλλάξτε τακτικές που ακολουθείτε σε ορισμένα σημεία, όχι όμως με θεωρητικές σκέψεις. Δώστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας, για να μπορέσει να καλύψει τις βασικές του ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται να κινηθείτε και να δράσετε άμεσα αν σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές για να σας έρθουν τα πράγματα ευνοϊκά. Δεν ωφελεί να κάθεστε άπραγοι και να τα περιμένετε όλα από την τύχη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι έξυπνες διαβουλεύσεις βοηθούν να μην ξεσπάσει πόλεμος στις σχέσεις σας, καθώς κάποια οικονομικά ζητήματα θα δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα. Μην αναβάλλετε τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να συμπεριφέρεστε σωστά και να μη δίνετε λαβές για σχόλια και εντάσεις. Η μέρα σάς κάνει ευάλωτους και δεν μπορείτε να ενεργήσετε από θέση ισχύος. Διαμορφώστε την κατάσταση από τώρα, ώστε να δουλέψει για εσάς αργότερα.

ΛΕΩΝ: Ελέγξτε τι έχει αλλάξει στις υποθέσεις σας με υπευθυνότητα και χωρίς να αιθεροβατείτε. Μπορεί στη θεωρία τα πράγματα να φαίνονται καλά, αλλά στον δρόμο σας υπάρχουν και κάποιες παγίδες. Ασχοληθείτε και βάλτε τέλος σε μια οικογενειακή υπόθεση που σας έχει κουράσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πειράζει αν απομονωθείτε για λίγο, αρκεί να κάνετε κάτι για να δυναμώσετε. Οι μεγάλες εξαρτήσεις και οι ανάγκες που έχετε κάνουν τους άλλους να σας εκμεταλλεύονται. Δείξτε τα κρυφά σας ταλέντα και παράλληλα τονίστε την προσωπικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ: Εάν πάρετε απόφαση να εξυγιάνετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας και να βάλετε μια τάξη, ως διά μαγείας, θα εμφανιστούν ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν. Μία συνάντηση θα σας φέρει κοντά σε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για την εξέλιξή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχει σημασία να κάνετε κινήσεις που θα σας προσφέρουν σιγουριά και ασφάλεια. Δείτε τη ζωή κάτω από άλλο πρίσμα και μην εμμένετε σε λεπτομέρειες. Οι άστοχες ενέργειες που έγιναν στο παρασκήνιο, μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε τη δυνατότητα να χαράξετε νέα πορεία στα επαγγελματικά σας και να καθορίσετε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινείστε. Αξιοποιείστε τον περιορισμένο και πολύτιμο χρόνο σας και μην τον σπαταλάτε σε ανούσιες συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ενεργείτε αποκομμένοι από τους άλλους και να είστε πάντα ενήμεροι. Να θυμάστε πως η βιασύνη στα οικονομικά σας τα λιγοστεύει, ενώ η υπομονή τα πολλαπλασιάζει. Τακτοποιήστε υποθέσεις που σας έχουν αγχώσει, το συντομότερο δυνατόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε να μην αναλάβετε υποχρεώσεις υπεράνω των δυνάμεών σας, καθώς οι προοπτικές θα είναι καλές και οι οικονομικές συμφωνίες που έχετε κατά νου θα ευνοούνται. Ποτέ μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ: Προτάσεις θα υπάρξουν και μάλιστα πολλές, γι’ αυτό αποφύγετε τις βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις και φροντίστε να λειτουργείτε με ανοιχτό μυαλό. Με τον ενθουσιασμό σας θα μπορέσετε να δείτε κάποιες νέες προοπτικές στη δουλειά σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...