Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 28 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε όσο μπορείτε ήσυχα και διακριτικά, χωρίς να δίνετε αφορμές για σχόλια σε συγγενικά σας πρόσωπα, γιατί στο τέλος εσείς θα βγείτε οι χαμένοι. Σε κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση και ίσως στενοχωρηθείτε, γι’ αυτό μην κινείστε υπογείως.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και συνειδητοποιήστε πως κάποιες νοσηρές καταστάσεις πρέπει να πάρουν ένα τέλος και δεν μπορείτε να τις διαιωνίζετε άλλο. Δεν χρειάζεται να κάνετε απαραίτητα παρέα με ανθρώπους που σας έχουν φερθεί άσχημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα λόγια δεν είναι ποτέ αρκετά, γι’ αυτό φροντίστε να καταλάβετε προτού να είναι πολύ αργά τι ακριβώς νιώθετε για τον σύντροφό σας και να του το δείξετε έμπρακτα. Προσαρμοστείτε στον εργασιακό σας χώρο με κάποιους συνεργάτες που δεν σας αρέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες και μην πελαγοδρομείτε, γιατί, αν θέλετε να κάνετε πολλές δουλειές μαζί, το πιθανότερο είναι να μην κάνετε καμία από αυτές σωστά. Αφήστε κατά μέρους τους συναισθηματισμούς για να βγείτε αλώβητοι από κάποιες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Βρείτε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σας, καθώς οι συνεχείς αντιπαραθέσεις δεν βοηθούν τις σχέσεις σας να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω. Καλύψτε το συντομότερο δυνατό οικονομικές σας ατασθαλίες προτού βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ολα τα σενάρια είναι πιθανά, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Μόνο αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, θα μπορέσετε να έχετε ό,τι επιθυμείτε. Οταν βλέπετε ότι οι παρούσες καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες, μην τις πιέζετε.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μην προκαλείτε τους άλλους με τη στάση σας, ειδικά τώρα που θα είστε πολύ ευάλωτοι στην κριτική που μπορεί να σας ασκήσουν. Μόνο εάν το θελήσετε εσείς, θα αρχίσουν τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συμμετοχή σας σε συλλογικές δραστηριότητες και οι φίλοι σας θα συμβάλουν στο προσωπικό σας κέρδος, αλλά και στη βελτίωση της ψυχολογικής σας διάθεσής. Κάντε και καμιά έκπληξη, γιατί δεν είναι το καλύτερο να είστε πάντα τόσο προβλέψιμοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι οικονομικές δοσοληψίες και τα περιουσιακά σας θα είναι σε πρώτο πλάνο, γι’ αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί στις οικονομικές σας αποφάσεις. Προτού καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις, ζητήστε τη γνώμη ανθρώπων που γνωρίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να αλλάξουν οι συνθήκες προς το καλύτερο και να μη σας συντροφεύουν σε κάθε σας βήμα τα προβλήματα, κάντε υποχωρήσεις για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας. Αναγνωρίστε τα λάθη που έχετε κάνει και φροντίστε να μην τα επαναλάβετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ζητήστε βοήθεια από εκεί που μπορείτε να την έχετε. Οι εκπλήξεις δεν είναι πάντα ευχάριστες, αλλά μη λυπάστε, γιατί ξεκαθάρισε ότι δεν είχε νόημα και θέση στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ: Ζητώντας λιγότερα, θα πάρετε περισσότερα από τις σχέσεις σας. Μην υποτιμήσετε το παρασκήνιο που υπάρχει στον εργασιακό σας χώρο, αλλά μην το υπερτιμήσετε κιόλας. Πρέπει να ανταποκριθείτε στις σημερινές προκλήσεις που θα είναι πολλές.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...