Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευή 21 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Οι δυσκολίες σε σχέσεις και εργασία μετριάζονται και τώρα θα ξεκαθαριστούν πλήρως όλα τα μπερδεμένα κουβάρια. Το τοπίο ξεκαθαρίζει και παράλληλα καλλιεργείται γόνιμο έδαφος. Προσαρμόστε τα σχέδιά σας σύμφωνα με όσα ζητούνται στην αγορά εργασίας και όλα θα πάνε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια δεύτερη πιο προσεκτική ματιά θα σας κάνει να δείτε ότι μέσα από τα προβλήματα υπάρχουν πάντα αξιόλογες ευκαιρίες, φτάνει να μην υποχωρήσετε την τελευταία στιγμή. Μη γίνεστε εγωκεντρικοί και δείξτε ειλικρινές ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναπτύξτε το ρεαλιστικό σας πνεύμα, καθώς οι ενδείξεις που έχετε θα είναι καθοριστικές για να κάνετε το επόμενο βήμα και να νιώσετε ανακούφιση από το αποτέλεσμα. Το πλανητικό σκηνικό θα κάνει πιο φανερά τα αποτελέσματα των αλλαγών που έχετε τολμήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρίσκεστε στο μεταίχμιο των εξελίξεων και θέλετε να προωθήσετε μια ιδέα σας που φαίνεται να έχει απήχηση. Αποφύγετε τους ανταγωνισμούς, καθώς μόνον αυτοί μπορούν να σας φρενάρουν. Μην επιτρέψετε σε δυσάρεστες σκέψεις και ανασφάλεια να σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΛΕΩΝ: Οριοθετήστε τις ενέργειές σας έτσι που να μην ενοχλούν τους άλλους σε προσωπικό επίπεδο. Εφόσον θα είστε ξεκάθαροι, θα μπορέσετε να έχετε τη συγκατάθεσή τους, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Σήμερα φροντίστε να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που θα σας στηρίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η υποστήριξη που θα έχετε από τους συνεργάτες σας θα είναι αρκετή για να αναρριχηθείτε σε κάποια καλύτερη θέση από αυτή που βρίσκεστε μέχρι τώρα. Μην είστε ανυπόμονοι, και όλα θα γίνουν.

ΖΥΓΟΣ: Μέσα από συζητήσεις και επαφές θα μπορέσετε να αναμοχλεύσετε θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σας και τα οποία επηρεάζουν ακόμα το παρόν και να απαλύνετε τις ανησυχίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περιστασιακές επιθυμίες θα σας αναστατώσουν την καθημερινότητα, αλλά θα σας αναζωογονήσουν κιόλας. Μην έχετε ενοχές όταν κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί και σας ικανοποιεί. Αποδράστε από τα καθιερωμένα, ξεκουραστείτε, και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οταν χρειάζεται να δείξετε το επιθετικό σας πρόσωπο μη λυγίζετε, γιατί έτσι δεν θα κερδίσετε τίποτα, ούτε καν αυτά που σας αντιστοιχούν. Θα έχετε υποστήριξη στον επαγγελματικό χώρο και ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αμφιταλαντεύσεις σας για κάποια προσωπικά ζητήματα είναι βάσιμες, αλλά καλό θα ήταν να πάρετε σταθερές αποφάσεις, γιατί αυτές θα έχουν αντίκτυπο στα μακρόπνοα σχέδιά σας. Αποφύγετε κάθε είδους συνεργασία με συνεργάτες που είναι αρκετά οξύθυμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μοναδικό σας δίλημμα έχει να κάνει με το πόσο τελικά είστε έτοιμοι να ενδώσετε σε μια καινούργια δέσμευση που σας χτυπά την πόρτα. Ισως να είναι για καλό σας. Επιβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας να δείτε τα γεγονότα αντικειμενικά και ψύχραιμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι δύσκολες ημέρες πέρασαν, εάν όμως εξακολουθείτε να αμύνεστε τη στιγμή που πρέπει να ηρεμήσετε, θα ανατρέψετε όλους τους καλούς οιωνούς που παρουσιάζονται. Αναζητήστε τις αντίστοιχες λύσεις σε θέματα που σας είχαν προβληματίσει.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...