Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 9 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Με το να είστε απόμακροι και ψυχροί με τους γύρω σας δεν σας κάνει να φαίνεστε καλύτεροι στα μάτια τους. Δεν χρειάζεται να κάνετε πάντα του κεφαλιού σας και να αγνοείτε επιδεικτικά τις γνώμες των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε θέματα που θα αφορούν τον συναισθηματικό σας τομέα, αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει. Μια μικρή εκδρομή μακριά από τον χώρο όπου κινείστε θα σας δώσει κουράγιο για να συνεχίσετε. Εάν θέλετε να ανανεωθείτε ψυχικά, πρέπει να προσπαθήσετε να αυτοσυγκεντρωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η κτητικότητα και το έντονο πάθος δεν είναι εκείνα που θα διατηρήσουν την ερωτική σας σχέση στα ύψη. Οσο αγαθές και να είναι οι προθέσεις σας, μην πάρετε μέρος σε μια συζήτηση που θα υπάρχουν ανταγωνιστές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να προβείτε σε αλλαγές, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να το πράξετε. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια αντιπαράθεση μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Οι βιαστικές κινήσεις είναι σίγουρο πως δεν θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

ΛΕΩΝ: Μην ασκήσετε υπερβολικό έλεγχο στους συνεργάτες ή στους υφισταμένους σας. Η παρουσία ενός φίλου σας σε μια αντιπαράθεση θα είναι καταλυτική. Οταν ακούτε να γίνονται πικρόχολο σχόλια, δεν χρειάζεται και να τα μεταφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επαφές προβλέπεται να είναι ευχάριστες, απαλλαγμένες από ανασταλτικές ιδέες και προκαταλήψεις, και σε αυτό θα σας βοηθήσει η εμπειρία των προηγούμενων μηνών, ασχέτως εάν σε μερικές πιεστήκατε λίγο.

ΖΥΓΟΣ: Αλλάξτε τη στάση σας απέναντι σε κάποιες σχέσεις σας και προωθήστε ένα νέο και ευχάριστο κλίμα. Ενισχύστε την οικειότητα με το περιβάλλον σας, εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες καλής επικοινωνίας που θα σας δοθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε καλύτερα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, προτιμήστε για παρέα εκείνους που αποζητούν τη συντροφιά σας και γενικά βρείτε το θάρρος να πλησιάσετε κάποιους οι οποίοι έχουν γίνει το απωθημένο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν δεν προκαλέσετε την τύχη σας, δεν πρόκειται να σας συμβεί τίποτα. Οι πιο επικίνδυνοι εχθροί σας αποτελούνται από τα κρυολογήματα της εποχής, την κακή διατροφή και την κατάχρηση του αλκοόλ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε τις περιττές σας συνήθειες, γιατί, εκτός του ότι θα είναι για καλό σας, δεν είναι και έξυπνο να αφήνετε στην τύχη τη δημόσια εικόνα σας. Πρέπει σε κάθε σας βήμα να γίνετε αισθητή η ομορφιά σας, αφού έτσι κι αλλιώς σίγουρα διαθέτετε αυτό το στοιχείο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε να κάνετε πολλά πράγματα στον εργασιακό σας τομέα, να φανείτε και κυρίως να πετύχετε στόχους. Ενισχύστε με τη δημιουργικότητα που σας διακρίνει τους οικονομικούς σας πόρους και την ικανότητά σας της αναδιοργάνωσης.

ΙΧΘΥΕΣ: Ενισχύστε τη σκέψη και τη διαίσθησή σας που από κοινού σας προφυλάσσουν από κινδύνους. Κάντε τους άλλους να αλλάξουν τη μάλλον κακή γνώμη που έχουν για εσάς. Φανείτε γενναιόδωροι, τολμηροί, ουσιαστικοί και ερωτικοί.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...