Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 25 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Εδραιώστε τα κεκτημένα σας προτού πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο και ενεργήστε δίνοντας βαρύτητα στις μελλοντικές σας κινήσεις. Κινηθείτε με σύνεση στις υποθέσεις σας. Αποφύγετε άτομα που δεν σας είναι ευχάριστα, γιατί θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεπεράστε τους φόβους σας, αξιοποιήστε τα ταλέντα που διαθέτετε και θα βγείτε κερδισμένοι. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας, χωρίς να ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας. Να θυμάστε ότι τα μεγάλα ρίσκα κρύβουν κινδύνους, που δεν έχετε υπολογίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι καλό να έχετε αισιοδοξία, αλλά σε υπερβολικό βαθμό βλάπτει, γι’ αυτό μη λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο. Προσέξτε τι λέτε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να επενδύσετε συναισθηματικά ή οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε διπλωματία και όχι πονηριά, αν θέλετε οι συνεργάτες σας να διατηρήσουν την εμπιστοσύνη που έχουν στο πρόσωπό σας. Προσπαθήστε να λύσετε μόνο με διάλογο οτιδήποτε σάς ενοχλεί ή σας πιέζει.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να βάλετε προτεραιότητες σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Εκμεταλλευτείτε τα προτερήματά σας και βάλτε φρένο στα ελαττώματά σας. Κάντε δημόσιες σχέσεις με χρήσιμα άτομα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενεργήστε με στιλ, αποφεύγοντας παρορμητικές κινήσεις. Μην το παίζετε ήρωας, όταν είναι ξεκάθαρο ότι διακυβεύονται τα συμφέροντά σας. Εάν κάποια άτομα σας είναι απαραίτητα, συμβιβαστείτε, αλλιώς απομακρυνθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Από το να φανατίζεστε με ανούσια πράγματα, προτιμήστε να είστε προσγειωμένοι. Οι σωστές δοσοληψίες θα σας κάνουν να μη νιώθετε ριγμένοι. Φροντίστε να κρατήσετε κάποια χρήματα για ώρα ανάγκης και μην τα ξοδεύετε αλόγιστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν κάνετε υπερβολές, ακραίες κινήσεις και βάλετε τις ανάγκες σας σε προτεραιότητα, θα πετύχετε πολλά και θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα. Προτού κάνετε το επόμενο βήμα βρείτε πληροφορίες για πρόσωπα που σας απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρίσκοντας τη χρυσή τομή ανάμεσα σε λογική και συναίσθημα θα είστε ικανοί να κάνετε πιο σωστές επιλογές. Η ανώριμη συμπεριφορά ή ο εγωισμός θα σας οδηγήσουν στην απομόνωση. Αφιερώστε τη μέρα στον εαυτό σας, κάνοντας ό,τι σάς ευχαριστεί και σας ξεκουράζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάνοντας επανάσταση δεν θα αλλάξετε αυτά που πιστεύουν οι γύρω σας, ενώ τα σενάρια φαντασίας που πλέκετε θα σας οδηγήσουν στο να είστε καχύποπτοι με όλα. Μην έχετε ζήλια και ανταγωνιστική διάθεση, αφού δεν σας προσφέρουν κάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε βαρύτητα στην οργάνωση, γιατί οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σας περιορίζουν. Μην κακομαθαίνετε τους άλλους αναλαμβάνοντας ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Μην εξωτερικεύσετε θυμό, ακόμα και αν νιώσετε κάποιες στιγμές να σας πλημμυρίζει.

ΙΧΘΥΕΣ: Αναμένονται αξιόλογες επιτυχίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Διατηρήστε το ήθος και τη συνέπειά σας, και θα νιώθετε περήφανοι για τον εαυτό σας. Δώστε τέλος σε σχέσεις ή εργασιακές καταστάσεις που σας αρρωσταίνουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...