Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Σόφη Ζαννίνου: «Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κόρη μου και με...

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό...

Μαρία Σολωμού: «Υπήρχε πολύ βρίσιμο, ήταν προσβλητικό»

Η Μαρία Σολωμού φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α....

«Grand Hotel»: Η Κυβέλη είναι έξαλλη με τον Ρήγα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand...

Δεν μας έφτανε τόσο, θέλει και ένα μισάωρο από το «Καλημέρα, Ελλάδα»...

Επεκτατικός ο ένας, σκληρό καρύδι ο άλλος! Ανένδοτος είναι...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 26 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε έντονη διάθεση για αλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Να είστε σε εγρήγορση, γιατί η σημερινή μέρα θα κυλήσει με ευχάριστες περιπέτειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέλετε να εκφράσετε το πάθος σας και αφού έχετε τον τρόπο, κάντε το χωρίς άλλη αναβολή. Προσέξτε τις παγίδες που έρχονται μέσω τρίτων, γιατί ο σύντροφός σας είναι ανυποψίαστος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με αισιοδοξία και δημιουργική φαντασία θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Οι προσπάθειές σας θα αξιολογηθούν και θα εκτιμηθούν, αν έχετε υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διατηρήστε σε ένα καλό επίπεδο τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και άτομα κύρους. Μην περιμένετε πράγματα από κάποιον που λέει πολλά, χωρίς ποτέ του να τεκμηριώνει τίποτα.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί και αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Μην επιτρέπετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας οδηγούν σε αδιέξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από τα παιχνίδια κάποιων, που θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν. Από το να κλείνεστε στον εαυτό σας, εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ: Η έλξη και η αντίθεση γίνονται συναρπαστικά στοιχεία για να διατηρηθεί η σχέση σας. Δώστε στο ταίρι σας αυτά που σας δίνει απλόχερα, δηλαδή ό,τι καλύτερο έχετε από τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εξετάστε όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας προτού κάνετε μια σημαντική επένδυση. Ξεκουραστείτε, γιατί η κούραση σας κάνει να πεισμώνετε και να γκρινιάζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να δείξετε υπομονή σε αντιφατικές καταστάσεις, που σας έχουν κουράσει. Εκμεταλλευτείτε τη ζωτικότητα που έχετε προς όφελός σας και μην την αφήνετε να πηγαίνει χαμένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προβληματιστείτε με τις ύποπτες κινήσεις κάποιων συνεργατών σας και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή. Μην επιτρέψετε σε μία διένεξη ή παρεξήγηση που θα έχετε να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των οικογενειακών σας προσώπων και μην τα κακομαθαίνετε. Οι περισσότεροι στόχοι σας είναι εφικτοί και θα πραγματοποιηθούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους να ξεπεράσετε προβλήματα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε. Είναι προτιμότερο να εκφράσετε τις ανάγκες σας από το να περιμένετε να τις μαντέψουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Γκαλά στο Λονδίνο με guests τη Φουρέιρα και την ανανεωμένη Τατιάνα Μπλάτνικ

Το Λονδίνο όπως κάθε Οκτώβριο έχει την τιμητική του,...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...