Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 28 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να έχετε τον τελευταίο λόγο, κρατήστε τις αποστάσεις σας μέχρι να δείτε πόσο θα τραβήξει μια κατάσταση που σας ενοχλεί. Μπορεί οι προθέσεις σας να είναι οι καλύτερες, αλλά ο τρόπος που τις εκφράζετε είναι αντίθετος από αυτό που νιώθετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Προτιμήστε τη σιωπή από τη φλυαρία, για να μην εκθέσετε δικούς σας ανθρώπους με πράγματα που θα πείτε. Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν πρόσωπα της οικογένειάς σας, χωρίς όμως να γίνεστε παρεμβατικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαχωρίστε δουλειά με σπίτι και μη μεταφέρετε προβλήματα του ενός τομέα στον άλλο. Προτού κρίνετε και καταδικάσετε τους άλλους, ακούστε όλες τις απόψεις για να μην είστε άδικοι. Πολλά από τα οικογενειακά προβλήματά σας πρόκειται να λυθούν πολύ σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σύμπνοια που θα επικρατεί θα σας κάνει να θέλετε να μοιραστείτε ενδιαφέροντα και προβληματισμούς. Τα οικονομικά ζητήματα πρέπει να τεθούν στα θέματα που θα έχετε για συζήτηση. Οι πολλές συζητήσεις, ειδικά όταν δεν έχουν υγιή βάση, δεν οδηγούν πουθενά.

ΛΕΩΝ: Προτού πάρετε αποφάσεις για κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί εντοπίστε από πού ξεκινά. Σταματήστε να κάνετε τους δύσκολους και ανταποκριθείτε σε ερωτικά καλέσματα. Η μεταβατική επαγγελματικά περίοδος θα σας κάνει να στραφείτε σε νέους ορίζοντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χαλαρώστε έστω και για λίγο με κάτι που σας ευχαριστεί και μην είστε υπερδραστήριοι. Προετοιμαστείτε για μια αντιπαράθεση στα εργασιακά θέματα με τους συνεργάτες σας. Πάρτε την απόφαση να χαρείτε κάθε ημέρα που έρχεται, χωρίς να γυρίζετε στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ: Ο σύντροφός σας βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει μια μεγάλη απόφαση για τη σχέση σας. Κατανοήστε πως έχει τη δική του προσωπικότητα και δεν γίνεται να κάνει ό,τι θέλετε εσείς. Ηρθε η στιγμή να καταλάβετε πως οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στις δύσκολες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφού ξέρετε καλά πως τα προτερήματα του συντρόφου σας υπερτερούν, αγνοήστε τυχόν ιδιοτροπίες του. Αξιοποιήστε κάποιες από τις ευκαιρίες που θα σας δώσει για αλλαγή στην πορεία της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανακαλύψτε τους λόγους που κάποιοι έχουν περίεργη συμπεριφορά απέναντί σας. Λύστε τα καθημερινά σας προβλήματα με πρακτικές μεθόδους και ακούστε τους συνεργάτες σας προτού αποφασίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο δυναμισμός και η γοητεία σας θα διατηρήσουν την ηγετική θέση σας στο περιβάλλον σας, αλλά και εσείς θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες που θα δικαιώσουν τα προνόμια που έχετε. Αποφύγετε να παρασυρθείτε σε ριψοκίνδυνες οικονομικές ενέργειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι στόχοι σας πρέπει να έχουν λογική βάση και μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει αρκετές νέες ιδέες. Ενας ουσιαστικός διάλογος θα σας ανακουφίσει, ενώ η σωστή πληροφόρηση θα σας βοηθήσει σημαντικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Σημαντικές χαρές από τον εργασιακό χώρο σας θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση. Ενα νέο οικονομικό σχέδιο αλλά και ο έλεγχος της άσκοπης σπατάλης είναι οι δύο στόχοι σας που θέλετε να περάσουν στη σκέψη σας ως καινούργιος τρόπος ζωής.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...