Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, 2026

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 21 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Διερευνήστε με βασικό κριτήριο τη λογική τις αιτίες που σας ωθούν να θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής, ώστε μετά να ακολουθήσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας χωρίς να το μετανιώσετε. Από το να κρατάτε τον θυμό μέσα σας, μιλήστε ανοιχτά σε αυτούς που σας ενοχλούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεση που έχετε να ξαναβρείτε τον παλιό, καλό χαμένο σας εαυτό θα σας οδηγήσει σε αναμοχλεύσεις και αναμετρήσεις με το παρελθόν, παρακινώντας σας να κάνετε συγκρίσεις με το παρόν. Εξομολογηθείτε στους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους που έχετε και παραδεχθείτε τα λάθη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε κάποιες παραχωρήσεις και εκτοξεύστε τα βέλη σας λίγο αργότερα, γιατί θα πανικοβληθείτε διαπιστώνοντας πως τα λόγια σας παρερμηνεύονται. Επιβάλλεται να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε μια επαγγελματική συζήτηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λόγω της δυσαρέσκειας που έχετε οικονομικά και συναισθηματικά, θα έχετε έντονα τάσεις φυγής και αμφισβήτησης όλων όσων έχετε κάνει. Με σκληρή δουλειά και υπομονή θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται.

ΛΕΩΝ: Είναι σκόπιμο να είστε προετοιμασμένοι, γιατί ίσως κάποιες δυσκολίες να δημιουργήσουν αποφασιστικές αλλαγές στη διαμόρφωση των πραγμάτων. Να είστε απλώς προσεκτικοί και να μη γίνεστε καχύποπτοι με όλους και όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που θα αφορούν την επαγγελματική και κοινωνική σας πρόοδο και να μην κάνετε για κανένα λόγο βιαστικές κινήσεις. Αποφορτιστείτε από την ένταση που έχετε με μια μικρή εκδρομή που θα σας χαλαρώσει.

ΖΥΓΟΣ: Οι ανησυχίες που έχετε δεν σας αφήνουν να χαρείτε τα ευχάριστα και αρκετές φορές θα σας ωθήσουν να αρνηθείτε μια πρόταση ή να ματαιωθεί ένα σχέδιό σας. Μοιράστε αρμοδιότητες, αντί να φορτώνεστε ευθύνες που αναλογούν σε άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να έχετε συγκεκριμένα σχέδια, πρόγραμμα και στόχους για να μπορείτε να τα κυνηγήσετε χωρίς να χάνετε το μέτρο και να δίνετε σε κάθε τομέα την προσοχή σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που η επίλυσή τους θα σας δώσει ανακούφιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντείνετε τους ρυθμούς σας και να θυμάστε πως οι στενοί συνεργάτες και ο σύντροφός σας θα αποδειχθούν πολύτιμοι στην επιτυχία και την ικανοποίηση που μπορείτε να πάρετε στα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρχει επικοινωνία και συμπαράσταση ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένατε, γι’ αυτό αντιμετωπίστε τώρα τα πιο δύσκολα προβλήματα και μην τα αναβάλλετε. Προσπαθήστε να μη γίνεστε εριστικοί προς τους άλλους, όσο δίκαια και αν είναι τα αιτήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλαγές, καινοτομίες και σχέσεις θα προχωρούν ικανοποιητικά. Εστιάστε στα θέματα που σας απασχολούν και θα μπορέσετε να ρυθμίσετε και να τακτοποιήσετε πολλά. Η ψυχική σας ηρεμία πρέπει να αποκατασταθεί πριν αρχίσει να σας δημιουργεί προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Δικαίως νιώθετε κουρασμένοι, αφού δέχεστε πιέσεις από πολλές πλευρές. Αξίζει τον κόπο να οργανωθείτε σωστά και με συνέπεια, αφού υπάρχει πρόσφορο έδαφος και θα αμειφθείτε. Φανείτε επιφυλακτικοί πριν χρειαστεί να κάνετε μερικές σκληρές διαπιστώσεις για εσάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η πιο εντυπωσιακή γιαγιά της σόουμπιζ για ψώνια στη Γλυφάδα

Μόλις αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό μας φακό χαμογέλασε και συνέχισε τη βόλτα της.

Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός – Έπασχε από διπολική διαταραχή

Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός – Έπασχε από διπολική διαταραχή

«Θα είχα κρεμαστεί απ’ το ταβάνι αν έμενα με έναν άντρα 10 χρόνια»

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» εξομολογήθηκε πως δεν θα μπορούσε να είναι με τον ίδιο άντρα πολλά χρόνια

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον Μπισμπίκη junior και το μήνυμα όλο νόημα

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη πέρασε την Καθαρά Δευτέρα με τον γιο της καθώς ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν για φαγητό με τη Δέσποινα Βανδή και φίλους.

Ρέβης σε άγρια καταδίωξη – Συνελήφθη ο άλλοτε μάνατζερ των Αλεξανδράτου – Ντούβλη

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών ο πάλαι ποτέ μάνατζερ μοντέλων και καλλιτεχνών Σπύρος Ρέβης, έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη στην οποία ενεπλάκη, στην Κηφισιά!

Χαμογελάει ξανά η Άννα Λιβαθυνού – Η selfie, το μήνυμά της και το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1

Η Άννα Λιβαθυνού μετά την απομάκρυνσή της από την...

Νέα ζωή για το ησυχαστήριο της Αλίκης

Στο ήσυχο και μαγευτικό τοπίο του Θεολόγου Φθιώτιδας, εκεί...