Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 24 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε αλλού τις πρωτοβουλίες αν δεν μπορείτε να είστε ψύχραιμοι. Θα έχετε επιτυχία στα επαγγελματικά ενεργώντας με αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκράτηση. Προτού καταλήξετε σε αποφάσεις, συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να αξιοποιήσετε τα προτερήματά σας, ζητήστε συμβουλές από φίλους που σας ξέρουν καλά. Αναζητήστε αυτούς που είναι ικανοί να σας διαφημίσουν. Ακόμα και αν δεν είναι το καλύτερό σας, πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαχωρίστε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά σας, προτού αρχίσετε να τα μπερδεύετε. Μην πανικοβάλλεστε για να ανταποκριθείτε όπως πρέπει σε κάθε περίπτωση. Αποφύγετε περιττά έξοδα, κάνοντας μόνο απαραίτητες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανυπομονησία βλάπτει και πρέπει να προχωράτε σταδιακά. Καλλιεργήστε ό,τι τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, χωρίς να βάζετε ημίμετρα. Η διάθεσή σας θα φτιάξει αν δραστηριοποιηθείτε και όχι μένοντας αδρανείς.

ΛΕΩΝ: Όποια κι αν είναι τα σχέδιά σας, θα χρειαστεί να κινείστε με σύνεση, ενώ, αν σκέφτεστε μια επιχείρηση, πρέπει και επιβάλλετε να οργανωθείτε σωστά. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε γνώμη σε άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να κατακτήσετε τους στόχους που έχετε, χειριστείτε σωστά τη δυναμικότητά σας, αποφεύγοντας προκαταλήψεις που δεν σας αφήνουν να ανοιχτείτε σε ό,τι καινούριο. Αν κάνετε όλες τις δουλειές που έχετε αφήσει στην άκρη, θα εξαντληθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Ο αλληλοσεβασμός είναι απαραίτητος για να μην πληγώνεται κανένας, αλλά η μονόπλευρη υποχώρηση δεν θα είναι η καλύτερη λύση στην περίπτωσή σας. Με θετική σκέψη και αισιοδοξία θα κερδίσετε και τις πιο δύσκολες μάχες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να βολιδοσκοπήσετε τις καταστάσεις. Για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, μην ξεχνάτε ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Κρατήστε αυτά που έχετε προς το παρόν και μη ρισκάρετε για τα πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εφαρμόστε πρωτότυπες ιδέες στον εργασιακό χώρο και μη φοβάστε να ρισκάρετε. Απλώς να θυμάστε ότι πρέπει να προσφέρετε και ποιοτική δουλειά. Αγνοήστε υποσχέσεις που θα σας δώσουν άτομα που δεν γνωρίζετε για να μην απογοητευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί στα προσωπικά σας να έχετε την απόλυτη ελευθερία, αλλά στον κοινωνικό και τον επαγγελματικό χώρο πρέπει να κινείστε σύμφωνα με τους κανόνες. Δουλέψτε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας, αλλά και για να μη μιλούν πίσω από την πλάτη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε γιατί οι αυξημένες υποχρεώσεις θα σας βάλουν σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Μην ανταγωνιστείτε άτομα που σας στήριξαν στο παρελθόν. Αποδείξτε την αξία σας πρώτα στον εαυτό σας και μετά σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Υστερα από όσα έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα, έχετε την πείρα να μην κάνετε πράγματα που δεν πιστεύετε κατά βάθος. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και με κατάλληλη παρέα θα γίνει καλύτερη.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα