Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Πρώτη πτήση με την 3χρονη κόρη τους...

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής διανύουν μια...

Μιχάλης Οικονόμου για την υιοθεσία του γιου του: «Το λέω και ανατριχιάζω»

Ο Μιχάλης Οικονόμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης...

Δήμος Βερύκιος: «Έχουν ζητήσει πολλοί την απόλυσή μου»

Ο Δήμος Βερύκιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα»...

Αννίτα Πάνια – Νίκος Σαμοΐλης: Έκαναν κοινή εμφάνιση μετά τα σενάρια χωρισμού

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έκαναν η Αννίτα Πάνια...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας ζητήματα θα είναι ραγδαίες, γι’ αυτό μην αφήσετε τη νευρικότητά σας να σας παρασύρει. Με το να χρεώνεστε υποχρεώσεις άλλων το μόνο που καταφέρνετε είναι να δημιουργείτε κακό προηγούμενο.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμα κι αν περάσετε ανατροπές ή εμπόδια να σας βγουν σε καλό για τα μελλοντικά σας σχέδια, γι’ αυτό μη βιάζεστε να καταδικάσετε τα γεγονότα. Αν δεν είστε σίγουροι πως κάποια υπόθεση σας καλύπτει, μη βιαστείτε να δεσμευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως για λίγο να πελαγώσετε μπροστά στις επιλογές που θα κληθείτε να κάνετε για να διορθώσετε κάποια πράγματα, αλλά η εύνοια της τύχης θα είναι μαζί σας. Ακολουθήστε προγράμματα που σας ταιριάζουν, ξεκαθαρίζοντας πρώτα τη θέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκτός από τις υποχρεώσεις που έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο υπάρχουν και απαιτητικά συγγενικά πρόσωπα, συνεπώς είναι πολύ πιθανόν να αυξηθεί το άγχος σας. Αντισταθείτε με πυγμή και γενναιότητα στις αντιξοότητες στον εργασιακό χώρο σας.

ΛΕΩΝ: Ορατές είναι οι προοπτικές κέρδους, ακόμα κι αν σας παιδέψουν κάποιες από τις συνεργασίες σας, γι’ αυτό μην χάσετε την ψυχραιμία σας και μαζί με αυτήν και τις ευκαιρίες. Επειδή κάποιοι καραδοκούν, είναι σκόπιμο να σκεφτείτε λίγο παραπάνω πριν ενεργήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας δεν θα βρίσκεται και στα καλύτερα επίπεδα, οπότε μην τα βάλετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, που δεν φταίνε σε τίποτα. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας για να μπορέσετε να κάνετε τα γεγονότα να στραφούν υπέρ σας.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε δυνατότητες στην εργασία και στα προσωπικά σας, αρκεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην απαντήσετε σε προκλήσεις που έχουν σκοπό να σας αποδυναμώσουν. Αν μπείτε σε καταστάσεις ριψοκίνδυνες, θα χάσετε την ψυχική σας ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες προσπάθειές σας θα αποδώσουν λίγο αργότερα από το αναμενόμενο, καθώς επικρατεί αρκετή ρευστότητα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν θα σας δυσαρεστήσει. Αντί να είστε απαιτητικοί με τους γύρω σας, κάντε μια προσπάθεια να τους κατανοήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε καινούργιες βάσεις στα οικονομικά σας κυνηγώντας την ουσία, έστω κι αν κάποια πράγματα ή πρόσωπα σας εκνευρίζουν και σας αποσυντονίζουν. Οταν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προχωρήσετε, προτιμήστε να αλλάξετε τακτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ένστικτο αυτοσυντήρησης και το μυαλό σας θα δουλέψουν ικανοποιητικά για να προχωρήσετε στην επιδίωξη των στόχων αποφεύγοντας τα λάθη. Αφήστε στην άκρη λόγια που σας έχουν πικράνει και σας έχουν πονέσει, γιατί σας γυρίζουν στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα κι αν υπάρχουν τα κακώς κείμενα που θίγουν τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις, σκεφτείτε πως ίσως έτσι πρέπει να γίνει για να ξέρετε πού βαδίζετε. Στην προσπάθεια που κάνετε να φαίνεστε ευγενικοί παίζετε εις βάρος της υγείας σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι εντάσεις που θα υπάρχουν στις συνεργασίες σας αλλά και στις προσωπικές και τις κοινωνικές σχέσεις σας θα είναι ενοχλητικές, γι’ αυτό μη θεωρήσετε τίποτα και κανέναν δεδομένο, ακόμα κι αν βλέπετε ότι πρόκειται να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.