Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 1 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Μια που θα έχετε περισσότερα περιθώρια να καλυφθείτε συναισθηματικά από κάτι που περιμένατε, προσπαθήστε να μη δείχνετε στους άλλους τις προθέσεις σας. Πρέπει να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνετε, γιατί οι άλλοι επενδύουν σε αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να πάρετε άμεσα κάποιες αποφάσεις στον επαγγελματικό τομέα, γιατί η ταλαιπωρία σας θα αρχίσει να μειώνεται από τη στιγμή που θα συμπεριφερθείτε με σαφήνεια. Προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι, καθώς η σημερινή ημέρα σάς δημιουργεί άγχος και εκνευρισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να μην ελέγχετε τις καταστάσεις όπως εσείς θα θέλατε, αλλά, παρ’ όλα αυτά, είστε ικανοί και μπορείτε να καταφέρετε πολλά από αυτά που επιδιώκετε. Εάν μια επαγγελματική πρόταση σας φέρνει αντιμέτωπους με το οικογενειακό σας περιβάλλον, μην το βάλετε κάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή και εσείς μπορεί να κάνετε λάθη, μη φέρεστε απόλυτα από συνήθεια και μόνο, ακόμα και αν σας είναι δύσκολο να μοιράζεστε κάποια πράγματα. Προσγειωθείτε ομαλά στην πραγματικότητα για να μην πέσετε απότομα, επειδή φαντάζεστε πράγματα που δεν υπάρχουν.

ΛΕΩΝ: Εάν έχετε απογοητευτεί από αυτό που προσδοκούσατε από τον εαυτό σας, τώρα θα μπορέσετε να καταφέρετε περισσότερα με την ψυχραιμία που έχετε αποκτήσει. Θα κερδίσετε την εκτίμηση και τη συμπάθεια των συνεργατών σας, λόγω της καλής σας προετοιμασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανακούφιση που θα νιώσετε θα είναι τόσο σημαντική για εσάς, σε σημείο που οι υπόλοιπες δυσκολίες σας με σωστές άμυνες θα ξεπερνιούνται ευκολότερα. Μία ερωτική σας συνάντηση θα είναι ανάλογη των επιθυμιών σας και θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ: Πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση των στόχων σας, κάντε τη δική σας προσωπική εκτίμηση. Οι πληροφορίες που θα πάρετε ίσως να είναι πιο χρήσιμες απ’ ό,τι νομίζετε. Διεκδικήστε δυναμικά αυτά που σας ανήκουν, εφόσον έχετε κουραστεί για να τα αποκτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες φορές είναι σκόπιμες οι συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις, προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες επιλογές, αλλά δεν χρειάζεται να στέκεστε πολύ σε αυτές. Είναι κρίμα να χαρίσετε την ελευθερία σας, που τόσο δύσκολα αποκτήσατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι υποδείξεις σας σε πολύ αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να είναι χρήσιμες και να πιάνουν τόπο, αλλά να θυμάστε πως με τις συχνές παρεμβάσεις σας, εσείς θα έρθετε σε δύσκολη θέση. Μην επιτρέψετε σε κανέναν από το οικογενειακό σας περιβάλλον να έχει εξωφρενικές απαιτήσεις από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφού η πράξη τις περισσότερες φορές είναι πιο δύσκολη από τη θεωρία, εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητά σας να μπορείτε να εφαρμόζετε τις σκέψεις σας. Λύστε όσα προβλήματα περνάνε από το χέρι σας και δώστε πρωτοβουλίες και στους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά σε αυτό που θέλετε να πετύχετε. Ετσι κι αλλιώς τώρα θα νιώθετε περισσότερη σιγουριά γι’ αυτά που επιδιώκετε. Σχεδιάστε μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό σας, καθώς θα χαρεί πολύ και αυτός και εσείς.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να λειτουργήσει για να εντοπίσετε τον κίνδυνο, γιατί όσο έχετε επιφυλάξεις τόσο θα είστε αναποφάσιστοι. Η σημερινή μέρα προβλέπεται ιδανική για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε θέματα που σας κουράζουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...