Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ζευγάρια μετά το γαμήλιο γλέντι γυρίζουν τη δική τους αισθησιακή ταινία

Ως τώρα οι μελλόνυμφοι συνήθιζαν να αναζητούν τον καλύτερο επαγγελματία φωτογράφο, ο οποίος θα αναλάμβανε να απαθανατίσει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Αυτό θεωρείται πλέον ξεπερασμένο, καθώς όλο και περισσότερα ζευγάρια στην Ελλάδα πληρώνουν αδρά τις εταιρίες παραγωγής… πορνό για να γυρίσουν σε ταινία την πρώτη νύχτα του γάμου τους!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», αρκετά ζευγάρια το έχουν ήδη τολμήσει, ενώ ακόμη περισσότερα σκέφτονται να κάνουν το συγκεκριμένο «δώρο» στον εαυτό τους και στον αγαπημένο τους, ώστε η πρώτη νύχτα της κοινής ζωής τους να τους μείνει αξέχαστη! Άνδρες και γυναίκες, που «ανάβουν» στην ιδέα ότι θα προσθέσουν στην «ταινιοθήκη» τους ένα DVD -και μάλιστα… επαγγελματικού επιπέδου- με τους ίδιους επί το έργον πάνω στη νυφική παστάδα, έρχονται σε επικοινωνία με επαγγελματίες της εγχώριας βιομηχανίας πορνό και τους ζητούν να τους βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν τη φαντασίωσή τους.

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω e-mail που έστειλε μια… μέλλουσα νυφούλα στην εταιρία του Δημήτρη Σειρηνάκη Sirina Entertainment: «Γεια σας. Με τον σύντροφό μου έχουμε μια φαντασίωση που θέλουμε πολύ να κάνουμε πραγματικότητα. Να γυρίσουμε ταινία με εμένα νύφη. Μπορείτε να μας βοηθήσετε; Ευχαριστώ».

Άλλος ενδιαφερόμενος αναφέρει ότι σε δύο μήνες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της αγαπημένης του και ζητάει να μάθει ποιο είναι το κόστος για να γυριστεί μια ερωτική ταινία με πρωταγωνιστές τους δυο τους: «Καλησπέρα, ονομάζομαι Άκης. Χαζεύαμε με την κοπέλα μου το σάιτ σας sirina.tv και ενδιαφερόμαστε να κάνουμε μια ταινία μικρού μήκους. Σε δύο μήνες παντρευόμαστε και σκεφτήκαμε σε συνεργασία με το συνεργείο της Sirina να γυρίσουμε την πρώτη νύχτα του γάμου μας. Θα μπορούσατε, παρακαλούμε, να μας πείτε τι κόστος έχει αυτό; Ευχαριστώ».

Ένας τρίτος, ο οποίος έχει στείλει e-mail με τίτλο «Ταινία με τη γυναίκα μου» στον «βασιλιά του ελληνικού πορνό», ενδιαφέρεται να μάθει αν η εταιρία γυρίζει βίντεο με περιπτύξεις νιόπαντρων, ενώ ένα ζευγάρι γράφει στο μήνυμά του: «Καλησπέρα. Είμαστε νέο ζευγάρι και θέλουμε να βγάλουμε βίντεο την πρώτη βραδιά του γάμου μας. Μας πρότειναν να στείλουμε μήνυμα στη Sirina. Θα θέλαμε πολύ να το κάνουμε αυτό πραγματικότητα. Περιμένουμε νέα σας».

ESR 1110 007 CMYK

Αφού οι μελλόνυμφοι αποφασίσουν να γυρίσουν την ταινία, υπογράφουν με την εταιρία ένα συμφωνητικό εχεμύθειας, ώστε να είναι σίγουροι ότι οι προσωπικές στιγμές τους δεν θα φτάσουν σε φίλους, γνωστούς ή ακόμα και σε ροζ ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Από κει και πέρα, όλα παίρνουν τον δρόμο τους…

Προτού καλά καλά πετάξουν το… ρύζι από πάνω τους, τρέχουν στην κρεβατοκάμαρα, όπου τους περιμένει ένα πραγματικό κινηματογραφικό συνεργείο με επαγγελματίες εικονολήπτες και ηχολήπτες, έτοιμους να αναλάβουν δράση, και παίρνουν θέση πάνω στο στρωμένο νυφικό κρεβάτι. Μόλις ακουστεί η φράση «φώτα, κάμερα, πάμε», οι νιόπαντροι πετούν νυφικό και γαμπριάτικο κοστούμι και, αφού μείνουν όπως τους γέννησε η μαμά τους, αρχίζουν να επιδίδονται σε καυτές ερωτικές περιπτύξεις on camera! Ύστερα από την ιδιαίτερα… κοπιαστική πρώτη νύχτα του γάμου περιμένουν εναγωνίως να φτάσει το DVD στα χέρια τους.

Το ερώτημα είναι: Θα το κάνουν «κόπιες» για να τις μοιράσουν σε συμπεθέρους, κουμπάρους και στενούς φίλους προκειμένου να δουν τις επιδόσεις τους και να τους… καμαρώσουν; Ή θα το φυλάξουν «διπλοκλειδωμένο» σε κάποιο ντουλάπι για να το ξαναδούν στην πρώτη ευκαιρία, είτε αυτή είναι μια κρίση που μπορεί να περάσει ο γάμος τους είτε απλώς ένα Σαββατόβραδο που θα θελήσουν να «φτιαχτούν» λιγάκι παραπάνω;

Δείτε το πρωτοσέλιδο εδώ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...