Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Έγκλημα χωρίς… πτώμα στο Ρέθυμνο

Για ένα έγκλημα χωρίς πτώμα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη ένας 60χρονος δημοτικός υπάλληλος από το Ρέθυμνο, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 38χρονη Βουλγάρα μητέρα ενός κοριτσιού Τόνια (Αντονίνα) Ζόεβα, που παραμένει άφαντη εδώ και 17 μήνες και το πτώμα της δεν έχει βρεθεί!

Από την Εύα Παπαδάτου

Η υπόθεση θυμίζει έντονα το θρίλερ με τον 26χρονο Μάριο Παπαγεωργίου, που ο «εγκέφαλος» της απαγωγής και της δολοφονίας του κάθισε στο εδώλιο και καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης, παρά το γεγονός ότι το πτώμα δεν βρέθηκε ποτέ.

Ο 60χρονος Ρεθυμνιώτης, ο οποίος θα δικαστεί τη Δευτέρα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, είναι προφυλακισμένος εδώ κι έναν χρόνο, παρόλο που εξακολουθεί να αρνείται όσα του καταλογίζονται. Μάλιστα, υποστηρίζει πως εύχεται να βρεθεί η άτυχη Τόνια, με την οποία ήταν εραστές, για να ηρεμήσει και ο ίδιος.

Ο κατηγορούμενος, που είχε καταδικαστεί το 1993 σε φυλάκιση 12 ετών για εμπλοκή σε άλλη ανθρωποκτονία, αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, αφού, παρά τα στοιχεία που έχουν οι Αρχές, τα οποία τον ενοχοποιούν, εμμένει στον αρχικό ισχυρισμό του ότι είναι αθώος και πως η Τόνια ήταν ζωντανή όταν την άφησε στο Ρέθυμνο τη μοιραία νύχτα.

Σε ταβέρνα

Τα ίχνη της 38χρονης χάθηκαν την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, αφού προηγουμένως είχε πάει με μια φίλη της να κάνει μπάνιο στη θάλασσα στα Μισίρια Ρεθύμνου. Κατόπιν έφαγαν σε μια ταβέρνα στο Χουμέρι και η Τόνια έφυγε μόνη της από το μαγαζί. Εκτοτε, δεν την είδε κανείς και την εξαφάνισή της δήλωσε στο αστυνομικό τμήμα ένας Σύρος φίλος της, με τον οποίο διατηρούσε παλαιότερα σχέση. Δύο ημέρες μετά, η φίλη της, με την οποία είχε πάει για μπάνιο τη μοιραία Παρασκευή, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, αλλά δεν τη βρήκε. Οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν, όταν δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την κόρη της 38χρονης, που μένει με τη γιαγιά της στη Βουλγαρία, η οποία δεν μπορούσε να βρει τη μητέρα της και ανησυχούσε.

Από την πρώτη στιγμή, οι Αρχές έβαλαν στο μικροσκόπιο της έρευνας τον δημοτικό υπάλληλο, αφού υπήρχαν μαρτυρίες που έλεγαν ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή. Έτσι, ξεκίνησαν έρευνες στο σπίτι και στο αυτοκίνητό του, όπου βρέθηκαν κηλίδες αίματος οι οποίες ανήκαν στην Τόνια. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τη μοιραία νύχτα συναντήθηκε μαζί της, πήγαν στο σπίτι του, όπου έκαναν σεξ, και κατόπιν τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο Ρέθυμνο, για να πάει στο σπίτι του Σύρου φίλου της. Μάλιστα, αναφέρθηκε επίμονα στον «ελεύθερο» τρόπο ζωής της Βουλγάρας, κάτι που -όπως είπε- δεν τον ενοχλούσε.

Τους ισχυρισμούς του 60χρονου έρχεται να αντικρούσει το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου Ρεθύμνου, που τον παραπέμπει σε δίκη, αποφαίνεται ότι τα αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του είναι ισχυρά και πως ο κατηγορούμενος πέφτει σε αντιφάσεις. Για παράδειγμα, έχει παρουσιάσει διαφορετικές εκδοχές σχετικά με τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σπίτι και το αυτοκίνητό του. Κηλίδες εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, στον νιπτήρα του μπάνιου, στο κάτω μέρος του πλυντηρίου ρούχων, σε ένα λευκό έπιπλο στην κρεβατοκάμαρά του, σε ένα μαξιλάρι, σε ένα σεντόνι, ακόμα και στη σφουγγαρίστρα! Αίμα βρέθηκε και στο αυτοκίνητο του 60χρονου, στην μπροστινή δεξιά ζάντα, καθώς και σε σημεία στο εσωτερικό του οχήματος. Ο δημοτικός υπάλληλος αρχικά ισχυρίστηκε ότι το αίμα προήλθε από τη μύτη της Τόνιας, έπειτα από χαστούκι που της έδωσε εκείνος κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...