Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Η Κορινθίου «ανέστησε» τη Ζωή Λάσκαρη!

Ακόμα και νεκρούς «ανέστησαν» τα φετινά εθνικά καλλιστεία, σε μια βραδιά που είχε τα πάντα: νιάτα, ευτράπελα, κιτς πινελιές, φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αλλά και μια επική γκάφα (τέτοια δεν έχει ξαναγίνει) της χαριτωμένης κατά τα άλλα παρουσιάστριας Μαρίας Κορινθίου, η οποία «ανέστησε» την αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη! Η «Espresso» βρέθηκε στο ανακαινισμένο θέατρο Alhambra, όπου διεξήχθη ο διαγωνισμός το βράδυ της Τετάρτης, και κατέγραψε τα πάντα όλα!

Από την Κλάρα Ασημακοπούλου

Είναι γεγονός πως τα καλλιστεία δεν είχαν την επιτυχία που προσδοκούσαν οι παρευρισκόμενοι. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των διοργανωτών Βασίλη Πρεβελάκη και Αναστάσιου Τρανούλη, οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους να κερδίσει ξανά ο ιστορικός θεσμός την αίγλη του παρελθόντος, η βραδιά δεν θύμιζε (και λογικό εδώ που τα λέμε) τους διαγωνισμούς της «χρυσής» εποχής του ΑΝΤ1. Ωστόσο, ήταν τουλάχιστον ένα σκαλί παραπάνω από άλλες χρονιές, μια και έχουμε δει τον θεσμό της «Σταρ Ελλάς – Μις Ελλάς» να διεξάγεται μέχρι και σε… καφετέριες.

14 15 φ10 MG 7492
Ο Βασίλης Πρεβελάκης

14 15 φ13 AH4A6142
Ο Αναστάσιος Τρανούλης ανάμεσα στη Μις και τη Σταρ Ελλάς 2019

Ντεκόρ από… βαφτίσια

Το σκηνικό που στήθηκε για την περίσταση ήταν σχετικά «φτωχό», όπως σχολίασαν πολλοί από τους παρευρισκομένους, καθώς αποτελούνταν από ένα πανί και λευκά μπαλόνια, που παρέπεμπε σε ντεκόρ από βαφτίσια. Στα όμορφα της βραδιάς, από την άλλη, ήταν ο φιλανθρωπικός σκοπός της… Στην είσοδο του θεάτρου είχε στηθεί κουτί του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Γλυφάδας «Μαζί για τη Ζωή» και η ανταπόκριση του κοινού ήταν όντως μεγάλη.

14 15 φ9 DSC 342301
Ενσταντανέ από το κιτς θεατρικό

Ο διαγωνισμός άρχισε με ένα θεατρικό χορευτικό με αφήγηση για την προέλευση των καλλιστείων και την ιστορία του μήλου της Έριδος που ο Πάρης έδωσε στην Αφροδίτη ως την καλλίστη (σ.σ.: την πιο όμορφη), μόνο που η εικόνα ακροβατούσε στα όρια του κιτς. Η Μαρία Κορινθίου, μέσα στις τουαλέτες της, έκανε ό,τι μπορούσε στην παρουσίαση, ελλείψει autocue, αλλά η επική γκάφα της να «αναστήσει» τη Ζωή Λάσκαρη δεν είχε προηγούμενο.

Τι ακριβώς συνέβη; Στο πρώτο μέρος μίλησε για «άρωμα γυναίκας», παρουσιάζοντας τις κυρίες της κριτικής επιτροπής Μαίρη Βιδάλη, Ισαβέλλα Δάρρα, Αθηνά Τρανούλη, Λίλα Πανταζή και Φρύνη Λάτου. Τότε ο Κώστας Βενετσάνος, που είχε ρόλο σχολιαστή μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, που κάθονταν στο θεωρείο, έριξε μια ιδέα: «Μήπως του χρόνου στον διαγωνισμό να είναι στην κριτική επιτροπή γυναίκες ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου που έχουν κερδίσει τίτλους στα καλλιστεία; Η Ρίκα Διαλυνά, η Κορίνα Τσοπέη…» είπε ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός.

«Η Ζωή Λάσκαρη…» συμπλήρωσε με… χαρά η Μαρία Κορινθίου, προκαλώντας παγωμάρα στην αίθουσα. «Από τις ζωντανές, τις ζούσες λέμε» της είπε αμήχανα και σχεδόν τραυλίζοντας από το σοκ ο Βενετσάνος, με την ηθοποιό να κοιτά αποσβολωμένη.

14 15 φ8 MG 7736
Κώστας Βενετσάνος – Σπύρος Μπιμπίλας

Γκριμάτσες γέλιου

Οι θεατές έκαναν γκριμάτσες γέλιου και απογοήτευσης, ενώ μέχρι και ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης, που καθόταν στην πρώτη σειρά με την κόρη τους Ισμήνη, τραβούσε τα μαλλιά του κοιτώντας δεξιά κι αριστερά τις αντιδράσεις των υπολοίπων. Λίγο μετά η ηθοποιός και παρουσιάστρια των καλλιστείων συνέχισε τις γκάφες φωνάζοντας όλο ενθουσιασμό: «Πάμε να συνεχίσουμε τη διαδικασία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 2016!» Οι θεατές τότε στις πρώτες θέσεις τη διόρθωσαν φωνάζοντας: «2019! Τα έχασες! Δεν πειράζει!»

14 15 φ3 ΑΙΒΑΖΗΣ
Ο Γιάννης Αϊβάζης

Λίγο αργότερα ο Σπύρος Μπιμπίλας πήρε τον λόγο και με αφορμή μια ερώτηση των κριτών στα κορίτσια για τον αντικαπνιστικό νόμο «τα έσουρε» στο κοινό που κάπνιζε στο φουαγιέ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί celebrities, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες, με τον Λάκη Γαβαλά να κλέβει τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές επιλογές του. Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του διαγωνισμού πήρε το τσαντάκι του και την παρέα του και αποχώρησε διακριτικά, ενώ πιο πριν είχε φροντίσει να γκρινιάξει γιατί ο χώρος δεν διέθετε WiFi!

14 15 φ7 MG 7350
Λάκης Γαβαλάς – Υβόννη Ντόστα

14 15 φ6 MG 7304
Η Αθηνά και ο Θοδωρής Τρανούλης με τη Μαίρη Βιδάλη

Στο διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς, Σταρ Ελλάς 2019 στέφθηκε η Ραφαέλα Πλαστήρα και Μις Ελλάς η Ερρικα Κολάνη. Τον τίτλο της αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς πήρε η Ιωάννα Χατζή, της Μις Τουρισμός η Μαριάννα Περατσάκη, που ήταν με διαφορά η πιο όμορφη και έφυγε από τη σκηνή κλαίγοντας, αρνούμενη να φωτογραφηθεί με τους συντελεστές, ενώ Ελληνίδα 2019 αναδείχθηκε η Σάρα Τσέχου, που είδαμε στα bootcamp του «GNTM» να πέφτει από την πασαρέλα. Ο τίτλος Μις Γιανγκ δεν υπήρχε φέτος.

14 15 φ11 DSC 372501
Η Μις Ελλάς Έρρικα Κολάνη

14 15 φ12 MG 8091
Η Μις Τουρισμός Μαριάννα Περατσάκη

14 15 φ4 DSC 365201
Η Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλα Πλαστήρα ανάμεσα στις άλλες εστεμμένες

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...