Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Ο περιφερειάρχης Kώστας Μουτζούρης κήρυξε γενική απεργία σήμερα σε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο

«Υπολοχαγός Μουτζούρης» στο Αιγαίο. Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κήρυξε γενική απεργία σήμερα σε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο, διαμαρτυρόμενος για το πολεμικό σκηνικό των τελευταίων 24ώρων στα νησιά.

Από την Βίβιαν Μπενέκου

«Είναι μέρα γενικής απεργίας στο Βόρειο Αιγαίο η σημερινή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και δυναμικής αντιδράσεως των κατοίκων του στην παράλογη βία και χρήση χημικών από τα ΜΑΤ κατόπιν εντολών της κυβερνήσεως. Οι νήσοι μας, πυλώνες του Ελληνισμού και ακρίτες της Ελλάδας, δεν θα μετατραπούν σε φυλακές, καταθετήρια ψυχών και μόνιμη κατοικία δεκάδων χιλιάδων μεταναστών, όπως επιδιώκει η Πολιτεία» μας λέει ο περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, που είναι (δικαίως) στα… κάγκελα!

Σκούρα είναι τα πράγματα στα νησιά για την κυβέρνηση, που βρίσκει μπροστά της το πρώτο πολύ μεγάλο βουνό, αυτό ενός δυσεπίλυτου προβλήματος. Η κατάσταση σε Λέσβο, Χίο, Σάμο δείχνει να ξεφεύγει από τα όρια, καθώς η οργή των κατοίκων ξεχειλίζει.

Απόβαση

Σκεφθείτε ότι ακόμη και το πολιτικό γραφείο του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής και βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη έκλεισε χθες υπό τον φόβο αντιδράσεων μετά την απόβαση και την επίδειξη δύναμης διμοιριών των ΜΑΤ κατά των κατοίκων που αντιμάχονται τη δημιουργία υπερδομής.

Πάντως, ο Κώστας Μουτζούρης, συνηθισμένος από τις κόντρες μέχρις εσχάτων από το Πολυτεχνείο, όπου πρυτάνευε σε δύσκολους καιρούς, δεν θα το βάλει εύκολα κάτω. Τουλάχιστον αυτό μας είπε.

Αποφάσισε να βγει στα χαρακώματα και εκεί θα μείνει. Όσο για την κυβέρνηση, αρχίζει να ισχύει αυτό που κάποτε τραγούδησε ο Σάκης Ρουβάς: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, τώρα τον έλεγχο χάνουμε, τώρα που παρασυρθήκαμε, τώρα για πες μου τι κάνουμε;».

Το πάρτι του νέου ΑΓΕΕΘΑ

αγκαλιά

Δεξίωση για να γιορτάσει την ανάληψη των καθηκόντων του παρέθεσε ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος προχθές το βράδυ σε ρεστοράν των βορείων προαστίων. Όλοι οι στενοί φίλοι του, αλλά και αυτοί της συζύγου του, που είναι αντιδήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Άννας Μαρίας Τσιρικόνη έσπευσαν να του ευχηθούν. Χαρούμενος, ο νέος αρχηγός υποδέχτηκε τους φίλους του, μεταξύ αυτών και αρκετούς βουλευτές. Εκεί ήταν και η βουλευτής Ζωή Ράπτη, που είναι κολλητή φίλη με τη σύζυγο του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου.

Η Στέλλα δίνει τα σκήπτρα στον κομμωτή της

Μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις της Βουλής ή ακόμη και στο περιθώριο μεταξύ των συνεδριάσεων, η Στέλλα δίνει τα σκήπτρα στον κομμωτή της. Μιλάμε για τη βουλευτή Λάρισας Στέλλα Μπίζιου, που συχνά πυκνά κατηφορίζει από τη Βουλή στην Ερμού για το εβδομαδιαίο ραντεβού με τον αγαπημένο της κομμωτή Θοδωρή Γκιώνη. Η Στέλλα τού έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, αφήνεται στα χέρια του, του λέει και τα… κουτσομπολιά του Κοινοβουλίου και φεύγει από εκεί με άψογο μαλλί… Χθες, αφού χτενίστηκε, πετάχτηκε σε εκδήλωση που έγινε στο Piraeus Marine Club με θέμα τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Διατηρούν μακρά φιλία

τζιτζικωστας2

Έναν παλιό καλό φίλο του συνάντησε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Ήταν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, που τον επισκέφθηκε με τη νέα ιδιότητά του, αυτή του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, όπως μας είπε, θέλησε να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις προτεραιότητές του και να τον διαβεβαιώσει ότι από τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών θα παλέψει για την ενίσχυση της θέσης της χώρας μας στο εξωτερικό.

Οι δυο τους, άλλωστε, εκτός των θεσμικών ρόλων τους, διατηρούν και μακρά φιλία. Γι’ αυτό και η συνάντησή τους ήταν ιδιαίτερα θερμή και ουσιαστική.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...