Υπόθεση Λεμπιδάκη: Κατηγορούμενος ξέσπασε χαρακτηρίζοντας ψεύτη αστυνομικό

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση Λεμπιδάκη: Κατηγορούμενος ξέσπασε χαρακτηρίζοντας ψεύτη αστυνομικό

❱❱ Με νέα ένταση συνεχίστηκε χθες η δίκη για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης...

... καθώς ένας εκ των κατηγορουμένων επιτέθηκε λεκτικά σε βάρος αστυνομικού που κατέθετε στο δικαστήριο, χαρακτηρίζοντάς τον ψεύτη.

Στην κατάθεσή του ο μάρτυρας είχε υποστηρίξει πως, κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, ο κατηγορούμενος απώθησε τους αστυνομικούς. Η επίμαχη αναφορά πυροδότησε την οργή του κατηγορουμένου, που κάλεσε τον αστυνομικό να «ορκιστεί στα παιδιά του ότι λέει την αλήθεια»! Μάλιστα, μεταξύ άλλων, τον χαρακτήρισε «αστείο», συμπληρώνοντας ότι διαθέτει «πολλή φαντασία».

Οι παρακολουθήσεις

Νωρίτερα, άλλος αστυνομικός που συμμετείχε στις παρακολουθήσεις των απαγωγέων αναφέρθηκε καταθέτοντας στο δικαστήριο στις αυστηρές προφυλάξεις που λάμβαναν οι δράστες για να μη γίνουν αντιληπτοί. Οπως ανέφερε, οι απαγωγείς πήγαιναν στα κρησφύγετα και έφευγαν από αυτά με σβηστά τα φώτα των οχημάτων τους, παρότι ήταν βράδυ. «Κατά τις παρακολουθήσεις, τα οχήματα των αστυνομικών στάθμευαν ένα χιλιόμετρο μακριά από τα κρησφύγετα και οι ίδιοι πηγαίναμε πεζή πλησίον των κρησφυγέτων, φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα» είπε.

Αναφερόμενος στον εντοπισμό του επιχειρηματία, που χθες απουσίαζε από το δικαστήριο, ο μάρτυρας εξήγησε ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης βρισκόταν κλειδωμένος σε ένα σκοτεινό δωμάτιο στη σοφίτα του σπιτιού και πρόσθεσε πως η εσωτερική σκάλα που οδηγούσε στη σοφίτα ήταν καλυμμένη με σεντόνι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ