Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Η… αγνώριστη Κάτια Ζυγούλη

Οι «μεταμορφώσεις» της Ζυγούλη για τις ανάγκες καμπάνιας εταιρίας καλλυντικών

Τι σχέση μπορεί να έχει η Κάτια Ζυγούλη με τη Μέριλιν Μονρόε, τη Σοφία Λόρεν, την Μπριζίτ Μπαρντό, την Οντρεϊ Χέμπορν, τη Ρίτα Χέιγουορθ και την Ελίζαμπεθ Τέιλορ; Υπό κανονικές συνθήκες καμία, αλλά για χάρη της νέας καμπάνιας της γνωστής εταιρίας καλλυντικών Radiant η πρώην Playmate και σύντροφος του Σάκη Ρουβά μεταμορφώθηκε στις συγκεκριμένες σταρ.

Η Κάτια αφέθηκε στα χέρια των ειδικών και έγινε αισθησιακή και ολόξανθη «Μπε Μπε», φλογερή κοκκινομάλλα «Τζίλντα» αλλά και στιλάτη μελαχρινή Οντρεϊ, επιδεικνύοντας επαγγελματισμό και τεράστια υπομονή, αφού οι μεταμορφώσεις της κράτησαν αρκετή ώρα.

Ο διάσημος hair stylist Στέφανος Βασιλάκης ήταν εκείνος που ανέλαβε το έργο των χτενισμάτων αλλά και των χρωμάτων, ώστε το όμορφο μοντέλο να μοιάζει όσο ήταν δυνατό περισσότερο στα αστέρια του Χόλιγουντ. Εξι διαφορετικές γυναίκες με ιδιαίτερο στιλ η καθεμία δεν ήταν εύκολη αποστολή, όμως εκείνος την έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Οπως μας εκμυστηρεύτηκε, για να μεταμορφωθεί η Κάτια σε Μέριλιν Μονρόε και Μπριζίτ Μπαρντό επιστρατεύτηκαν περούκες, τις οποίες επιμελήθηκε ο ίδιος, ενώ για τις υπόλοιπες μεταμορφώσεις, όπου χρειάστηκε διαφορετικό χρώμα, χρησιμοποιήθηκε σπρέι πάνω στα μαλλιά της Ζυγούλη.

«Πέρασα πολύ ωραία. Η Κάτια Ζυγούλη είναι φίλη μου πολλά χρόνια και ο Αχιλλέας Χαρίτος ένας από τους κορυφαίους make up artists. Οταν βρισκόμαστε όλοι μαζί κάνουμε υπέροχα πράγματα. Η Κάτια είναι πολύ συνεργάσιμη, γι’ αυτό το αποτέλεσμα είναι τέλειο. Είναι μια κοπέλα με καριέρα κι ευτυχισμένη που είναι μητέρα. Λατρεύει την οικογένειά της, και αυτό το αισθάνομαι κάθε φορά που δουλεύω μαζί της» λέει ο Στέφανος στην «Espresso».

Οπως ανέφερε και ο hair stylist, το μακιγιάζ είχε αναλάβει ο μετρ του είδους Αχιλλέας Χαρίτος, ο οποίος «αποτύπωσε» στο πρόσωπο της Κάτιας τα χαρακτηριστικά των υπέροχων γυναικών της έβδομης τέχνης, όπως τα φρύδια της Χέμπορν και η ελιά της Μονρόε. Βέβαια, σημαντικό ρόλο έπαιξε η εκφραστικότητα της Κάτιας, η οποία ναι μεν μεταμορφώθηκε, συμπλήρωσε όμως το παζλ του concept «μιμούμενη» το ύφος της κάθε ντίβας ξεχωριστά. Ο αισθησιασμός ξεχείλιζε στην περίπτωση της Μέριλιν, το μυστήριο ήταν ολοφάνερο στα μάτια της Ρίτα, ενώ έκδηλη ήταν η αθωότητα και η παιχνιδιάρικη διάθεση της Οντρεϊ.

Φωτογράφος του project ήταν ο Τάσος Βρεττός, ενώ το styling ανέλαβε η Λίζη Παπάζογλου.

Σάσα Σταμάτη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...