Χοιρινά ρολάκια με φέτα και τραγανή κρούστα από την Κατερίνα Λένη

Δείιτε τη συνταγή

Η Κατερίνα Λένη έφτιαξε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» χοιρινά ρολάκια με φέτα και τραγανή κρούστα.

Υλικά: 8 χοιρινά σνίτσελ, 1 βάζο λιαστή ντομάτα, 200 γρ. φέτα, ½ ματσάκι φύλλα βασιλικού, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ρίγανη αποξηραμένη, καπνιστή πάπρικα, σκόρδο σε σκόνη, αλεύρι για πανάρισμα, 2 αυγά, πάνκο, ηλιέλαιο ή σπορέλαιο για το τηγάνι.

Για τις συνοδευτικές πατάτες: 1 κιλό πατάτες baby, λίγο ελαιόλαδο, 1 χούφτα τριμμένη φρυγανιά, αλάτι,  φρεσκοτριμμένο πιπέρι, καπνιστή πάπρικα, ρίγανη αποξηραμένη, 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ