Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Οικογενειακή ναυμαχία: Μετά την κόρη και η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Λουκά...

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες έχει μπει ο Σαντορινιός πρώην...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 6 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Θα επηρεαστεί αρνητικά η συμπεριφορά σας προς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ωθώντας σας σε εντάσεις και συγκρούσεις μαζί τους. Προσπαθήστε να μειώσετε τον εκνευρισμό σας, που αυξάνει την τάση που έχετε για προστριβές.

ΤΑΥΡΟΣ: Το γενικό κλίμα αμφισβήτησης θα σας ωθήσει σε αρκετές αναθεωρήσεις του αισθηματικού σας κατεστημένου και δεν αποκλείεται τις μέρες που θα ακολουθήσουν να οδηγηθείτε σε εκκεντρικές και πέραν του πρέπει καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επικοινωνήστε με τους συνεργάτες σας και βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά να είστε εγκρατείς και προσεκτικοί στους χειρισμούς που θα κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε αρκετό χρόνο για να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας και η επιτυχία ή η αποτυχία θα εξαρτηθεί καθαρά από τις δικές σας κινήσεις. Μπορείτε να βρείτε τους σωστούς δρόμους μέσα από συζητήσεις, ώστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ: Χρησιμοποιήστε τον διάλογο ως την καλύτερη τακτική, διατηρώντας παράλληλα μια μυστικότητα γύρω από τις κινήσεις σας έτσι ώστε να νιώσετε πιο ασφαλείς. Εάν έχετε ένα μέτρο προστασίας σταματήστε να είστε τόσο καχύποπτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ισορροπήστε και αποκαταστήστε τις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις, που τελευταίως πέρασαν αρκετές δοκιμασίες και εντάσεις. Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά ξεσπάσματα, καθώς η ψυχολογία σας δεν θα μείνει ανεπηρέαστη.

ΖΥΓΟΣ: Προχωρήστε βήμα βήμα, αποφεύγοντας να μπερδέψετε τα επαγγελματικά προβλήματα που έχετε με τα οικογενειακά ή να επιρρίψετε ευθύνες σε άτομα που δεν φταίνε, μόνο και μόνο επειδή εσείς έχετε αποπροσανατολιστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να διατηρήσετε το στιλ σας, που σας κατατάσσει στους πιο γοητευτικούς και ερωτικούς συντρόφους. Λίγη ευγένεια και περισσότερος ρομαντισμός θα σας βοηθήσουν να είστε ακόμα πιο επιθυμητοί στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην εντάξετε τις προσωπικές σας σχέσεις στα εργασιακά ζητήματα, γιατί θα υποστείτε κόπωση προσπαθώντας να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να επανέλθετε στη δυναμικότητα που είχατε όταν ξεκινήσατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί στην αρχή να προβληματιστείτε έντονα σε ό,τι θα αφορά τα έσοδά σας, αλλά η οικονομική σας κατάσταση στην πορεία θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει. Μέσα από συνεργασίες θα προκύψουν κέρδη και έτσι θα αισθανθείτε ασφαλείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι καταστάσεις που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στον εργασιακό σας χώρο στα τρέχοντα θέματα δεν θα είναι τόσο εύκολες αλλά, αν η δουλειά σας δεν έχει γίνει ρουτίνα και μπορέσετε να εκφράσετε όλη σας τη δημιουργικότητα, τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη σκέφτεστε για ό,τι κάνετε την κούραση ή τις καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε μεθοδικά και κυρίως να αναπτύξετε την κοινωνική σας δραστηριότητα για να βοηθήσετε την τύχη σας περισσότερο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...