Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 17 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Χρειάζεται μεγάλη διπλωματία για να μη φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις, που δεν σας ευνοούν, καθώς οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα περάσουν κρίση. Μην εγκαταλείπετε ό,τι σάς δίνει χαρά και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συζητήσεις που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα θα είναι αρκετά δύσκολες και δεν θα είναι εύκολο να γίνετε τολμηροί και απαιτητικοί, γι’ αυτό αναλύστε τις καταστάσεις και σε άλλους. Για να αντεπεξέλθετε σε προκλήσεις, φανείτε δυναμικοί και εργατικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε τις καθημερινές σας ασχολίες για να μην είναι χαοτικές και να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Αντικαταστήστε στη ζωή σας την ποσότητα με την ποιότητα. Διοχετεύστε την υπερέντασή σας στον ερωτικό τομέα και περάστε ένα υπέροχο βράδυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε για να είστε καλά, ώστε η ερωτική σας ζωή να μην είναι περίεργη. Οι υπερβολές στα συναισθήματα θα σας αναγκάσουν να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Για να μη χάσετε αυτούς που αγαπάτε, εκφράστε την αγάπη σας σε καθημερινή βάση.

ΛΕΩΝ: Ηρεμήστε και σκεφτείτε λογικά. Έχετε τη δύναμη να προχωρήσετε μπροστά, γι’ αυτό μην αφήνετε τις αναμνήσεις να σας αναστέλλουν οποιαδήποτε πρόοδο μπορείτε να κάνετε. Διεκδικήστε ό,τι σάς ανήκει και μάθετε να μη χαρίζετε τίποτα σε κανέναν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε μην ξεφύγετε από τα όριά σας, επειδή σας εκνευρίζει η καταπίεση. Η ανάγκη σας να αποδείξετε ότι έχετε πλήρη έλεγχο του εαυτού σας δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας. Ξεπεράστε ό,τι σάς ταλαιπώρησε αρκετά στο παρελθόν και αναζωογονηθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Η αγωνία που έχετε για τα προσωπικά σας θέματα δεν σας επιτρέπει να είστε λογικοί. Κάντε βήματα για να προχωρήσετε και μην παραμένετε σε φθαρμένες σχέσεις. Προτιμήστε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας από το να απογοητεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι κοινωνικοί περιορισμοί που έχετε θέσει στον εαυτό σας δεν σας επιτρέπουν να σκέφτεστε σωστά και βρίσκεστε μονίμως σε ένταση. Ηρθε η στιγμή να αναζητήσετε πραγματικούς φίλους. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρούεστε και να αναλώνεστε σε ανθρώπους που σας ταράζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευαισθησίες σας έρχονται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία που έχετε για τη ζωή. Φροντίστε να κλείσετε σωστές συμφωνίες, εάν θέλετε να έχετε οικονομικά οφέλη. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες γίνεται για να ξεπεράσετε τις διακυμάνσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις θα εστιάζονται στους άξονες της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, αλλά οι επιπλοκές στην εργασία θα σας στενοχωρήσουν. Είναι τελείως λάθος να εμπιστεύεστε άτομα που στο παρελθόν σας έχουν προδώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τις διαμάχες και υπερασπιστείτε τους δικούς σας ανθρώπους. Αν χρειαστεί, κάντε μια θυσία, προκειμένου να σώσετε μια σχέση που για εσάς είναι σημαντική. Κρατήστε αποθέματα δυνάμεων και μην τις εξαντλείται όλες σε επαγγελματικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα έχετε αρκετή βοήθεια ώστε να περάσετε καλά και να μην αποτελέσουν διάφορα σχόλια αφορμή για να αλλάξετε το πρόγραμμά σας. Φίλοι και συνεργάτες θα αποδειχτούν χρήσιμοι. Επιτρέψτε στην αισιοδοξία να κυριαρχήσει και να πρωταγωνιστήσει στην καθημερινότητά σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...