Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 10 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Να είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τον σύντροφό σας, που θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνει και εντυπωσιάστε τον παίρνοντας πρωτοβουλίες. Αφεθείτε σε παιχνίδια με το ταίρι σας και θα απαλλαγείτε από το άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ: Από το να αποφεύγετε τα προβλήματά σας, φροντίστε να είστε έτοιμοι για όλα. Η σχέση σας είναι πιο σημαντική από τις διάφορες κοινωνικές συναναστροφές. Κάντε ένα βήμα παραπάνω για να αναθερμάνετε μια φιλία χρόνων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πιέζετε συνέχεια τα αγαπημένα σας άτομα, γιατί δεν θα το ανεχθούν για πολύ. Φροντίστε να προσαρμοστείτε γρήγορα, γιατί ξαφνικά γεγονότα θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα. Διαφωνίες με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας προκαλέσουν ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτού πειστείτε για οτιδήποτε σας προτείνουν, επιμείνετε στις πράξεις. Διακόψτε τοξικές σχέσεις, επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε όσες είναι υγιείς. Περιμένετε λίγο ακόμα και μην πιέζετε καταστάσεις για να υπάρξουν οι αλλαγές που θέλετε.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να δώσετε λαβές για σχόλια, καθώς θα γίνουν πολλές κινήσεις πίσω από την πλάτη σας. Είναι πολύ πιθανόν να παραμελήσετε λόγω εργασιακού φόρτου την προσωπική σας ζωή, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο και να τον αφιερώσετε σε άτομα που σας αγαπούν. Δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα και αφεθείτε και εσείς σε αυτήν για να περάσετε καλά, να χαλαρώσετε αλλά και να ξεκουραστείτε, αφού στην ουσία το έχετε ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε ένα τέλος σε μια σχέση που δεν σας δίνει όσα θέλετε από το να ξοδεύεστε δεξιά και αριστερά. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα είναι σπάνιες, οπότε μην αναβάλετε τίποτα για αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πλησιάστε περισσότερο τα αγαπημένα σας άτομα και θα περάσετε υπέροχα. Μη διστάζετε να θέσετε νέους στόχους, επειδή ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί οι προηγούμενοι. Προτιμήστε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε από το να τα βάλετε με τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέψετε να σας γίνει κριτική ή κακόβουλα σχόλια από άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Αρχίστε να μαθαίνετε από τα λάθη σας για να μη σας κοστίσουν και στο μέλλον. Να θυμάστε πως τίποτα δεν χαρίζεται και η λογική θα είναι το όπλο για να κερδίζετε με το σπαθί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε κατανόηση στις απαιτήσεις των άλλων και θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι τόσο παράλογες. Τα εξωτερικά γεγονότα θα βοηθήσουν να αναζωπυρωθεί η σχέση σας, ενώ ένας κοινός στόχος θα σας δώσει καινούργιο ενδιαφέρον και θα την κάνει πιο ζωντανή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καλύψτε τα κενά που έχετε, κάνοντας παράλληλα ένα προσεκτικό προγραμματισμό. Ρίξτε τους τοίχους γύρω σας και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Μην προγραμματίζετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ή έτοιμοι να τις κάνετε.

ΙΧΘΥΣ: Ορισμένες πληροφορίες που θα πάρετε θα σας παρασύρουν συναισθηματικά. Μην πιστεύετε ότι σας λένε, γιατί πολλά από αυτά που θα ακούσετε είναι ψέμα. Ολοκληρώστε εκκρεμότητες για να ασχοληθείτε στη συνέχεια με τα ενδιαφέροντά σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...