Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 5 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και συζητήσεις που γίνονται με κλειστά χαρτιά στον εργασιακό σας χώρο, γιατί αλλιώς θα βρεθείτε εσείς εκτεθειμένοι αντί των άλλων. Ξεκαθαρίστε συγκεχυμένες καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμα και αν υπάρχει κάτι που ίσως σας ενοχλεί, σκεφτείτε πως υπάρχει τρόπος να το λύσετε πολιτισμένα και δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε τσακωμούς. Μην επιτρέπετε μεσολάβηση τρίτων προσώπων στη σχέση με τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τη μέρα να κυλήσει, προσπαθώντας να καλυτερέψετε τη σχέση σας και όχι να τη διαλύσετε, εφόσον αυτό δεν το θέλετε ούτε και εσείς. Μοιραστείτε τις εμπειρίες της ζωής σας, για να πάρετε με αυτόν τον τρόπο θετική ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε τα μικροκαβγαδάκια που ίσως υπάρχουν με τον σύντροφό σας και δεν είναι ουσιαστικά σαν ερωτικό παιχνίδι για να δώσετε μια άλλη διάσταση επικοινωνίας μεταξύ σας. Μπορεί κάποιες φορές ο σύντροφός σας να μη συμφωνεί μαζί σας, αλλά εκτιμά το θάρρος της γνώμης σας.

ΛΕΩΝ: Μη δημιουργήσετε ρήξη στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή με άτομα κύρους που έχουν να σας προσφέρουν πολλά. Η σταθερότητα που δεν υπήρχε μέχρι τώρα στον συναισθηματικό σας τομέα μπαίνει στη ζωή σας για να έχετε μια σχέση δυνατή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε γενικές γραμμές μην ξεπεράσετε τις ανάγκες του εαυτού σας, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τους άλλους, γιατί έτσι θα πετύχετε πολύ εύκολα να μείνετε μόνοι. Πρέπει να μάθετε να τις διαχειρίζεστε και όχι να τις σπαταλάτε από φόβο.

ΖΥΓΟΣ: Μην ταυτιστείτε με ανθρώπους που δεν ξέρετε καλά και θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Αποφύγετε άσκοπες συζητήσεις που σας αναλώνουν και σας ταλαιπωρούν. Μην ξεσπάτε στους γύρω σας επειδή επιτρέπετε σε άλλους να σας καταπιέζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη χάνετε συνέχεια χρόνο σε λεπτομέρειες που δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία. Μοιραστείτε ευθύνες και υποχρεώσεις με τα οικεία σας πρόσωπα και μη τα φορτώνεστε όλα εσείς. Εάν θέλετε να πετύχετε, χρησιμοποιήστε τον λόγο σας, αλλά και τη διαίσθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε λίγο παραπάνω χώρο και χρόνο στους γύρω σας, χωρίς βέβαια να το κάνετε με βαριά καρδιά ή να νιώθετε άσχημα. Συζητήστε εάν πιστεύετε ότι υπάρχουν πράγματα που νιώθετε ότι πρέπει να αλλάξουν για να ανανεωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κερδίστε τις καλύτερες εντυπώσεις στον εργασιακό σας χώρο με ψυχραιμία και λογικές κινήσεις. Αφήστε τη ζωντάνια σας να λειτουργήσει σαν πηγή έμπνευσης και εσωτερικής γενναιοδωρίας με άτομα που σας συνδέουν δραστηριότητες και ιδέες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με άτομα κύρους, ακόμα και αν δεν συμφωνείτε μαζί τους. Η φλυαρία χωρίς ουσία δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα και φυσικά δεν θα σας δώσει λύσεις, οπότε μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που βασίζονται σε σχόλια.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσο εσείς φιλοσοφείτε τα γεγονότα, αφήστε τους άλλους να νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση. Μπερδεύεται η προσωπική σχέση με τον σύντροφό σας και διχάζεται με τις φιλικές που έχετε, γεμίζοντάς σας διλήμματα και βάζοντάς σας να κάνετε ακόμα και ανόητες συγκρίσεις μεταξύ τους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...