Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Μη στοχεύετε στο φεγγάρι, γιατί υπάρχει κάτι που δεν αφήνει τη σχέση σας να απογειωθεί. Εάν βρίσκεστε σε μεταβατική περίοδο, μην ψάχνετε να βρείτε αιτίες για να πληγώσετε ο ένας τον άλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε τον σωστό τρόπο για να πείτε αυτά που σας προβληματίζουν, ώστε να μη δώσετε λάθος εντυπώσεις. Βάλτε προτεραιότητα σε θέματα που εκκρεμούν και λύστε τα άμεσα. Μη λάβετε μέρος σε συζητήσεις που θα γίνουν κουτσομπολιά και σχόλια για άτομα που απουσιάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε στο μέλλον και μη μένετε κολλημένοι σε παρελθούσες καταστάσεις. Αφήστε τον χρόνο να λειτουργήσει και μην κάνετε επιθετική πολιτική. Αφεθείτε στην καθημερινότητα και ξεκουράστε τον νου και το σώμα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πίσω από τη διακριτικότητα και τις αντιδράσεις ενός συναδέρφου κρύβεται δόλος. Στις σχέσεις που έχετε με ηλικιωμένους συγγενείς να είστε λιγότερο νευρικοί. Οι απόψεις σας θα συζητηθούν πολύ, αλλά δεν θα σχολιαστούν αρνητικά.

ΛΕΩΝ: Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τον έναν και μοναδικό δρόμο που οδηγεί στην ευτυχία, γιατί ο πραγματικός σύντροφος της ζωής σας είναι ήδη μπροστά σας και περιμένει τη δική σας κίνηση. Δώστε μάχη μέχρι εσχάτων για το καθετί και επιτεθείτε με πάθος στους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και βρεθείτε με άτομα που εκτιμάτε. Ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να ξαναμπείτε στους κανονικούς σας ρυθμούς. Εάν θέλετε να εκτονώσετε τα νεύρα σας, κάντε το με έρωτα και όχι με καβγάδες και φωνές.

ΖΥΓΟΣ: Στους ανθρώπους που ξέρετε ότι έχουν προβλήματα φροντίστε να είστε μαζί τους ευγενικοί. Οργανώστε τα επαγγελματικά σας καλύτερα, για να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Εάν κάτι σας χαλάει, μη ρίχνετε τη διάθεσή σας, απλώς υιοθετήστε πιο πρακτικό πνεύμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να συνεργαστείτε μόνο με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Δείτε φίλους και μην περάσετε το βράδυ σας κλεισμένοι στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση. Καταπιαστείτε με κάτι πρακτικό, που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε πρωτοβουλίες και στους άλλους και αλλάξτε τη νοοτροπία του δυνατού. Για να ισορροπήσετε, βρεθείτε με άτομα που μπορεί να σας βοηθήσει. Κάποια επαγγελματικά ανοίγματα που δεν έχετε καλοσκεφτεί, θα σας κάνουν επιφυλακτικούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε σαφείς θέσεις στα γεγονότα και μη μένετε αμέτοχοι ή παρατηρητές. Ακόμα και όταν οι άλλοι δεν έχουν τρόπους, εσείς δείξτε καλή συμπεριφορά. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην είστε συνέχεια σε επιφυλακή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε να ασχοληθείτε με την επέκταση της κοινωνικής σας ζωής, καθώς εκεί ευνοείστε, σε αντίθεση με τις σχέσεις που θα αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προτού δώσετε τα χέρια σε μια συνεργασία, πρέπει να προβληματιστείτε.

ΙΧΘΥΣ: Επειδή τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε. Οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα επηρεάσουν κάπως αρνητικά την ψυχολογία σας και μόνο αν φροντίσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, δεν θα πάθουν τα νεύρα σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...