Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Χαλαρώστε και εισπράξτε την αγάπη που σας δίνουν απλόχερα οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας. Η σημερινή μέρα είναι υψηλών απαιτήσεων και ίσως χρειαστεί να πάρετε άμεσα αποφάσεις που θα αφορούν τη σταθερότητα των σχεδίων σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε τρόπο να καταπολεμήσετε το κακό στη ρίζα του και θα νιώσετε καλύτερα. Μην παρασυρθείτε από ακραίες συμπεριφορές που θα χαλάσουν την ψυχολογία σας και θα σας κάνουν να νιώθετε άρρωστοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, απλώς αφήστε τα προσωρινά στην άκρη και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Εχετε πολύ καιρό να κάνετε κάτι για εσάς και αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε την κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί χωρίς να αποφύγετε την αυτοκριτική, που θα σας βοηθήσει να δείτε παραπέρα ή να ανακαλύψετε μεθόδους διαχείρισης ή βελτίωσης των οικονομικών σας.

ΛΕΩΝ: Για να μη χάσετε κάποιο πρόσωπο που έχετε ανάγκη, ενεργήστε διπλωματικά. Χρειάζεται προσοχή σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια και ειδικά αυτά που δεν έχετε μελετήσει καλά τις προοπτικές τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με σωστό προγραμματισμό και καλή ψυχολογική διάθεση θα σταθεροποιηθούν όλα πολύ σύντομα. Θα προκληθούν δυσκολίες στον συναισθηματικό σας τομέα, αλλά θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα γεμίσετε και πάλι αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ: Οι αντιξοότητες και οι παρανοήσεις που θα υπάρξουν θα είναι ικανές να σας φέρουν αρκετές φορές σε δύσκολη θέση και να σας αποπροσανατολίζουν από τους στόχους σας. Μια αύξηση εσόδων που θα έχετε θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακτάτε και πάλι τις δυνάμεις και τους ρυθμούς σας, ενώ το άγχος και το στρες που σας είχαν καταβάλει τον τελευταίο καιρό θα αρχίσουν να απομακρύνονται. Συνειδητά ή ασυνείδητα θα αρχίσετε να ψάχνετε για βαθύτερες έννοιες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι σημαντικό να είστε περισσότερο υπομονετικοί, υπεύθυνοι και παρατηρητικοί, για να μην αισθανθείτε άβολα σε καμία περίπτωση. Φιλοσοφήστε λίγο τα πράγματα και βρείτε τι σας μπλοκάρει ψυχικά, ώστε να ξαναβρείτε και πάλι τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προγραμματίστε τα ταξίδια που θέλετε ή ρυθμίστε τα εργασιακά σας θέματα. Συνεργασίες που εκκρεμούν, αλλά και καινούργιες που διαφαίνονται στον ορίζοντα, έρχονται να σας δραστηριοποιήσουν και να αυξήσουν τα εισοδήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε καθαρά τη θέση που μπορείτε να έχετε στη ζωή των άλλων, όπως και αυτή που θα μπορούν να έχουν οι άλλοι στη ζωή σας. Δώστε στον εαυτό σας τη σημασία που πρέπει, για να μην αρχίσει να διαμαρτύρεται ψυχικά, πνευματικά ή σωματικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανακαλύψτε ελλείψεις του οργανισμού σας και, στις περιπτώσεις που κρίνετε απαραίτητο, προσπαθήστε να τις καλύψετε. Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και αλλάξετε την εμφάνισή σας, λειτουργώντας πάντα με μέτρο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...