Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας ζητήματα θα είναι ραγδαίες, γι’ αυτό μην αφήσετε τη νευρικότητά σας να σας παρασύρει. Με το να χρεώνεστε υποχρεώσεις άλλων το μόνο που καταφέρνετε είναι να δημιουργείτε κακό προηγούμενο.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμα κι αν περάσετε ανατροπές ή εμπόδια να σας βγουν σε καλό για τα μελλοντικά σας σχέδια, γι’ αυτό μη βιάζεστε να καταδικάσετε τα γεγονότα. Αν δεν είστε σίγουροι πως κάποια υπόθεση σας καλύπτει, μη βιαστείτε να δεσμευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως για λίγο να πελαγώσετε μπροστά στις επιλογές που θα κληθείτε να κάνετε για να διορθώσετε κάποια πράγματα, αλλά η εύνοια της τύχης θα είναι μαζί σας. Ακολουθήστε προγράμματα που σας ταιριάζουν, ξεκαθαρίζοντας πρώτα τη θέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκτός από τις υποχρεώσεις που έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο υπάρχουν και απαιτητικά συγγενικά πρόσωπα, συνεπώς είναι πολύ πιθανόν να αυξηθεί το άγχος σας. Αντισταθείτε με πυγμή και γενναιότητα στις αντιξοότητες στον εργασιακό χώρο σας.

ΛΕΩΝ: Ορατές είναι οι προοπτικές κέρδους, ακόμα κι αν σας παιδέψουν κάποιες από τις συνεργασίες σας, γι’ αυτό μην χάσετε την ψυχραιμία σας και μαζί με αυτήν και τις ευκαιρίες. Επειδή κάποιοι καραδοκούν, είναι σκόπιμο να σκεφτείτε λίγο παραπάνω πριν ενεργήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας δεν θα βρίσκεται και στα καλύτερα επίπεδα, οπότε μην τα βάλετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, που δεν φταίνε σε τίποτα. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας για να μπορέσετε να κάνετε τα γεγονότα να στραφούν υπέρ σας.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε δυνατότητες στην εργασία και στα προσωπικά σας, αρκεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην απαντήσετε σε προκλήσεις που έχουν σκοπό να σας αποδυναμώσουν. Αν μπείτε σε καταστάσεις ριψοκίνδυνες, θα χάσετε την ψυχική σας ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες προσπάθειές σας θα αποδώσουν λίγο αργότερα από το αναμενόμενο, καθώς επικρατεί αρκετή ρευστότητα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν θα σας δυσαρεστήσει. Αντί να είστε απαιτητικοί με τους γύρω σας, κάντε μια προσπάθεια να τους κατανοήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε καινούργιες βάσεις στα οικονομικά σας κυνηγώντας την ουσία, έστω κι αν κάποια πράγματα ή πρόσωπα σας εκνευρίζουν και σας αποσυντονίζουν. Οταν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προχωρήσετε, προτιμήστε να αλλάξετε τακτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ένστικτο αυτοσυντήρησης και το μυαλό σας θα δουλέψουν ικανοποιητικά για να προχωρήσετε στην επιδίωξη των στόχων αποφεύγοντας τα λάθη. Αφήστε στην άκρη λόγια που σας έχουν πικράνει και σας έχουν πονέσει, γιατί σας γυρίζουν στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα κι αν υπάρχουν τα κακώς κείμενα που θίγουν τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις, σκεφτείτε πως ίσως έτσι πρέπει να γίνει για να ξέρετε πού βαδίζετε. Στην προσπάθεια που κάνετε να φαίνεστε ευγενικοί παίζετε εις βάρος της υγείας σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι εντάσεις που θα υπάρχουν στις συνεργασίες σας αλλά και στις προσωπικές και τις κοινωνικές σχέσεις σας θα είναι ενοχλητικές, γι’ αυτό μη θεωρήσετε τίποτα και κανέναν δεδομένο, ακόμα κι αν βλέπετε ότι πρόκειται να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...