Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 12 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η συναισθηματική ένταση που έχετε θα σας κάνει επιφυλακτικούς απέναντι σε φίλους σας. Εάν υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια, πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Χειριστείτε χωρίς ρίσκο τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναπτύξτε τα χαρίσματα που έχετε και βρείτε νέους τρόπους να αναθερμάνετε τις φιλικές σχέσεις σας. Στηριχτείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων. Φροντίστε να οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν σας πιέζει κανείς και από εσάς εξαρτάται να κάνετε κάτι ουσιαστικό και να πάψετε να αισθάνεστε μονίμως θύμα. Μετατρέψτε τα αρνητικά σε θετικά με τη βοήθεια της διπλωματίας και της εξυπνάδας σας, και κυρίως με ευέλικτες κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας βαραίνουν και σας εξουθενώνουν ψυχικά. Μπορείτε να κάνετε κάτι πιο ποιοτικό και να δυναμώσετε τη θέση σας. Βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεών σας και αυτό είναι σημαντικό.

ΛΕΩΝ: Πιστέψτε σε εσάς και αναγνωρίστε τους ρόλους σας στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Βρείτε πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Η πειθώ και η ευστροφία που σας διακρίνουν θα κάνουν θαύματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και να μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στον σύντροφό σας. Προχωρήστε τη διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης και να υπάρξει αισθητή βελτίωση στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Συνεργαστείτε σε όλα τα επίπεδα στον χώρο της εργασίας σας και φροντίστε να νιώσετε τη συναισθηματική κάλυψη που αναζητούσατε. Τολμήστε αλλαγές που θα σας δώσουν χαρά και ελπίδα, και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σχεδόν όλα είναι με το μέρος σας για να κάνετε μια αναδιοργάνωση των επαγγελματικών σας με το σθένος που απαιτείται. Χάρη στην αποτελεσματικότητα των κινήσεών σας θα πετύχετε ό,τι θέλετε και θα υπερπηδήσετε και τα πιο δύσκολα εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες βάσεις στη ζωή σας για να αποκτήσετε ένα καλύτερο μέλλον. Τώρα μπορείτε να το πετύχετε και σας αξίζει, γι’ αυτό μην κινηθείτε με τη γνωστή παρορμητική σας διάθεση, που σας κάνει να λειτουργείτε σαν σίφουνας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δεσμευμένοι θα είστε κάπως ιδιότροποι και κτητικοί προς τον σύντροφό σας. Κάποιες στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης είναι απαραίτητες προκειμένου να βοηθήσετε τη σχέση σας να ανανεωθεί και παράλληλα να γλυκάνει ο χαρακτήρας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επαφές σας θα γίνουν πιο ουσιώδεις και θα νιώσετε ξανά αισιόδοξοι και ανανεωμένοι. Οι μικρές παγίδες που διαισθάνεστε εντοπίζονται στην ασυνεννοησία στις σχέσεις σας. Αποφύγετε περίεργες αντιδράσεις για να μην πέσετε σε αντιφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσαρμοστείτε στη νέα τάξη πραγμάτων με λιγότερο άγχος, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν ψυχικά. Αφήστε πίσω καταστάσεις που σας προκαλούν ανασφάλεια αλλάζοντας τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...