Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

Ο πατέρας Παύλος με την «Αλίκη στο Ναυτικό» και άλλα χιουμοριστικά...

Ο πατήρ Παύλος έχει γίνει viral στο TikTok, ανεβάζοντας...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 22 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν χειριστείτε τα πράγματα με ηρεμία, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Δεν αγγίζετε το ανώτατο όριο της ικανοποίησης, αλλά είστε ευχαριστημένοι. Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε μια υπόθεση την οποία οι γύρω σας έχουν αποκλείσει ως πολύ δύσκολη.

ΤΑΥΡΟΣ: Προετοιμάστε το έδαφος τώρα, που έχετε χρόνο, για να πετύχετε αργότερα αυτά που θέλετε. Απαιτείται να είστε ενήμεροι για τις καταστάσεις που επικρατούν, και όχι να τα αφήνετε όλα στην τύχη τους. Για να εδραιωθείτε στον εργασιακό σας χώρο, πρέπει να δουλέψετε με πιο εντατικούς ρυθμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δεν γίνετε έγκαιρα «επαναστάτες», οι καινοτομίες σας δεν θα μπορούν να προωθηθούν. Κάντε τις κινήσεις που πρέπει για να νιώσετε καλά με τη συνείδησή σας και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς. Στηριχτείτε στην ομαδική εργασία για να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σπασμωδικές κινήσεις δεν θα βοηθήσουν να πάτε μπροστά στα επαγγελματικά σας θέματα. Τελειώστε σχέσεις και συνεργασίες, που εδώ και καιρό δεν οδηγούν πουθενά. Ασχοληθείτε με επιμονή με τα οικονομικά σας, ώστε να έχουν εντυπωσιακή άνοδο.

ΛΕΩΝ: Μάθετε να λέτε «όχι» σε όσους προσπαθούν να σας σπάσουν τα νεύρα με τις τρελές απαιτήσεις τους. Εάν εργαστείτε με συνέπεια, θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα, αφού θα κερδίσετε μεγάλα ποσά με την ενασχόλησή σας. Κοντρολάρετε τις εκρήξεις σας για να επιτύχετε ακόμα καλύτερες συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, φροντίστε να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε. Συντονιστείτε και κινηθείτε με αργές και σταθερές κινήσεις, διατηρώντας πάντα αμείωτη την ψυχραιμία σας.

ΖΥΓΟΣ: Επιδιώξτε να αποκτήσετε ειδικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενό σας για να πετύχετε περισσότερα. Μέσα από ένα θετικό γύρισμα των καταστάσεων που υπάρχουν στη ζωή σας θα ανακτήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα σε θέματά σας, που τα περιμένατε καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι μεγάλοι σας στόχοι προς το παρόν δείχνουν ανέφικτοι και αυτό σας προκαλεί εκνευρισμό. Δεν αποκλείεται να οξυνθούν κάποια οικογενειακά προβλήματα, γι’ αυτό οι σπασμωδικές κινήσεις ή οι βιαστικές αποφάσεις δεν ενδείκνυνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι σημαντικό να ελέγχετε πιο σωστά τις παρορμήσεις και τους υπερβολικούς σας φόβους απέναντι στο πολύ καλό που μπορεί να προκύψει, γιατί έτσι θα αξιοποιήσετε καλύτερα τα θετικά, που θα υπάρξουν με πολλές μορφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιβάλλετε να κρατήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αναλλοίωτες, καθώς θα προκληθεί αναστάτωση τόσο με τον σύντροφό σας όσο και με τους συνεργάτες σας. Κρατηθείτε στο ύψος σας για να μην υπάρξουν εντάσεις εξαιτίας της κακής επικοινωνίας μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια προτού θολώσει η κρίση σας. Θα είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε σε αλλαγές, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από μέρους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα νιώσετε πιο ήρεμοι και πιο κατασταλαγμένοι, ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε με περισσότερη υπευθυνότητα και ψυχραιμία τις σχέσεις σας και να θέσετε πιο γερές βάσεις, κάνοντας προσεκτικά βήματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...