Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 17 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Δουλέψτε μεθοδικά και με παρατηρητικότητα για να αξιοποιήσετε και να ταξινομήσετε κατάλληλα και τις πιο μικρές πληροφορίες. Βάλτε στόχους χωρίς να διαμαρτύρεστε για τον χρόνο που χάσατε και καταστρώστε σχέδια για να ριχτείτε ξανά στη μάχη.

ΤΑΥΡΟΣ: Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα για να μπορέσετε στη συνέχεια να αναδιοργανώσετε όλους τους τομείς της ζωής σας. Οι εκκαθαρίσεις θεωρούνται επιβεβλημένες για να προχωρήσετε πιο άνετα και πιο σίγουρα στην επίτευξη των στόχων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η άμεση προτεραιότητά σας αυτόν τον καιρό φαίνεται να είναι οι σχέσεις σας και ιδιαίτερα οι αισθηματικές. Όμως είναι προτιμότερο, ακόμα κι αν κάποιες στιγμές πιέζεστε, να μην πάρετε τώρα καθοριστικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν πρέπει για κανέναν λόγο να χάσετε την ψυχραιμία σας και να εκφραστείτε με λόγια που δεν αρμόζουν στο στιλ σας και στον χαρακτήρα σας, γιατί οι επιπτώσεις θα είναι αρνητικές για εσάς και υπάρχει κίνδυνος αγαπημένα πρόσωπα να απομακρυνθούν.

ΛΕΩΝ: Εξετάστε προσεκτικά κάθε πληροφορία που θα πάρετε και προβείτε στις απαραίτητες επαφές με τους συνεργάτες σας, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τη γνώμη τους. Μην αφήνετε τον εγωισμό και το πείσμα σας να σας γυρνούν σε συμπεριφορές του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να επικοινωνήσετε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Να έχετε υπόψη ότι το τέλος του μήνα σάς επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Αντί να προκαλείτε την τύχη σας, δείξτε την απαιτούμενη ψυχραιμία και υπομονή.

ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία σας είναι σε πολύ καλά επίπεδα, αφού το πλανητικό σκηνικό δρα υπέρ σας. Οι συζητήσεις που θα έχετε με τους συνεργάτες σας θα βρουν τον στόχο τους και στο πλευρό σας θα ταχθούν οι δικοί σας άνθρωποι, που είναι έτοιμοι να σας στηρίξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να μη ζείτε σαν να βρίσκεστε σε πεδίο μάχης πρέπει να προσέχετε τους καβγάδες και τις διαφωνίες. Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, γιατί η σχέση σας τον τελευταίο καιρό μοιάζει να ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να υποστηρίζετε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, για να μη βρεθείτε μπλεγμένοι. Καταλαγιάζουν οι εντάσεις των προηγούμενων ημερών και θα προσεγγίσετε με άνεση τον σύντροφό σας, ενώ ο ρομαντισμός σας θα αγγίξει τα υπέρτατα σημεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δημιουργήστε γερές βάσεις σε ό,τι ξεκινήσετε τώρα, επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Θα δραστηριοποιηθείτε έντονα στον επαγγελματικό χώρο και θα δείτε τις συνεργασίες σας να παίρνουν μορφή, αλλά και να έχουν διάρκεια στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συμπαρασταθείτε σε συγγενείς σας που σας έχουν ανάγκη και βοηθήστε τους όπου μπορείτε. Τολμήστε να δοκιμάσετε καινούργιες ασχολίες, που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα που σας κουράζει.

ΙΧΘΥΕΣ: Ακουμπήστε σε πρόσωπα που έχετε εκτιμήσει τόσο για την εμπιστοσύνη τους όσο για την ορθή κρίση τους. Ξαναβρείτε τον χαμένο σας εαυτό και αφήστε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν την αγάπη που νιώθουν για εσάς.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...