Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 1 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Μια που θα έχετε περισσότερα περιθώρια να καλυφθείτε συναισθηματικά από κάτι που περιμένατε, προσπαθήστε να μη δείχνετε στους άλλους τις προθέσεις σας. Πρέπει να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνετε, γιατί οι άλλοι επενδύουν σε αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να πάρετε άμεσα κάποιες αποφάσεις στον επαγγελματικό τομέα, γιατί η ταλαιπωρία σας θα αρχίσει να μειώνεται από τη στιγμή που θα συμπεριφερθείτε με σαφήνεια. Προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι, καθώς η σημερινή ημέρα σάς δημιουργεί άγχος και εκνευρισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να μην ελέγχετε τις καταστάσεις όπως εσείς θα θέλατε, αλλά, παρ’ όλα αυτά, είστε ικανοί και μπορείτε να καταφέρετε πολλά από αυτά που επιδιώκετε. Εάν μια επαγγελματική πρόταση σας φέρνει αντιμέτωπους με το οικογενειακό σας περιβάλλον, μην το βάλετε κάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή και εσείς μπορεί να κάνετε λάθη, μη φέρεστε απόλυτα από συνήθεια και μόνο, ακόμα και αν σας είναι δύσκολο να μοιράζεστε κάποια πράγματα. Προσγειωθείτε ομαλά στην πραγματικότητα για να μην πέσετε απότομα, επειδή φαντάζεστε πράγματα που δεν υπάρχουν.

ΛΕΩΝ: Εάν έχετε απογοητευτεί από αυτό που προσδοκούσατε από τον εαυτό σας, τώρα θα μπορέσετε να καταφέρετε περισσότερα με την ψυχραιμία που έχετε αποκτήσει. Θα κερδίσετε την εκτίμηση και τη συμπάθεια των συνεργατών σας, λόγω της καλής σας προετοιμασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανακούφιση που θα νιώσετε θα είναι τόσο σημαντική για εσάς, σε σημείο που οι υπόλοιπες δυσκολίες σας με σωστές άμυνες θα ξεπερνιούνται ευκολότερα. Μία ερωτική σας συνάντηση θα είναι ανάλογη των επιθυμιών σας και θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ: Πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση των στόχων σας, κάντε τη δική σας προσωπική εκτίμηση. Οι πληροφορίες που θα πάρετε ίσως να είναι πιο χρήσιμες απ’ ό,τι νομίζετε. Διεκδικήστε δυναμικά αυτά που σας ανήκουν, εφόσον έχετε κουραστεί για να τα αποκτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες φορές είναι σκόπιμες οι συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις, προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες επιλογές, αλλά δεν χρειάζεται να στέκεστε πολύ σε αυτές. Είναι κρίμα να χαρίσετε την ελευθερία σας, που τόσο δύσκολα αποκτήσατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι υποδείξεις σας σε πολύ αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να είναι χρήσιμες και να πιάνουν τόπο, αλλά να θυμάστε πως με τις συχνές παρεμβάσεις σας, εσείς θα έρθετε σε δύσκολη θέση. Μην επιτρέψετε σε κανέναν από το οικογενειακό σας περιβάλλον να έχει εξωφρενικές απαιτήσεις από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφού η πράξη τις περισσότερες φορές είναι πιο δύσκολη από τη θεωρία, εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητά σας να μπορείτε να εφαρμόζετε τις σκέψεις σας. Λύστε όσα προβλήματα περνάνε από το χέρι σας και δώστε πρωτοβουλίες και στους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά σε αυτό που θέλετε να πετύχετε. Ετσι κι αλλιώς τώρα θα νιώθετε περισσότερη σιγουριά γι’ αυτά που επιδιώκετε. Σχεδιάστε μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό σας, καθώς θα χαρεί πολύ και αυτός και εσείς.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να λειτουργήσει για να εντοπίσετε τον κίνδυνο, γιατί όσο έχετε επιφυλάξεις τόσο θα είστε αναποφάσιστοι. Η σημερινή μέρα προβλέπεται ιδανική για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε θέματα που σας κουράζουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...