Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 16 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Λειτουργώντας συνειδητοποιημένα ξετρελαίνετε τον σύντροφό σας και τον φέρνετε ακόμα πιο κοντά. Φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και πλησιάστε τον σύντροφό σας με τρυφερότητα και αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε τις κρίσεις ζήλιας, καθώς τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να πέσετε στα δίχτυα του έρωτα. Βρείτε τον σωστό τρόπο να πείτε αυτά που σας προβληματίζουν, ώστε να μη δώσετε λάθος εντυπώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οργανώστε τα επαγγελματικά σας καλύτερα, ώστε να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Εάν κάτι σας χαλάει, μην πέφτει η διάθεσή σας, απλώς έχετε πιο πρακτικό πνεύμα. Πάρτε σαφείς θέσεις στα γεγονότα και μη μένετε αμέτοχοι ή παρατηρητές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να ξεφύγετε από την ανία που σας προκαλούν γνωστά σας πρόσωπα, ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προτού πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον σας, ακούστε όλες τις πλευρές τι έχουν να σας πουν.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και όταν οι άλλοι δεν έχουν τρόπους, εσείς δείξτε καλή συμπεριφορά. Δώστε πρωτοβουλίες και στους συνεργάτες σας και αλλάξτε νοοτροπία. Για να ισορροπήσετε πρέπει να βρεθείτε με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να ξαναμπείτε σε κανονικούς σας ρυθμούς. Εάν θέλετε να εκτονώσετε τα νεύρα σας, κάντε το με έρωτα, και όχι με καβγάδες και φωνές. Με τους ανθρώπους που ξέρετε ότι έχουν προβλήματα φροντίστε να είστε ευγενικοί.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε προτεραιότητα θέματα που εκκρεμούν και λύστε τα άμεσα. Δεν θα έχετε πια αστάθεια στην ερωτική σας ζωή. Μη λάβετε μέρος σε συζητήσεις στις οποίες θα γίνουν κουτσομπολιά και σχόλια για άτομα που απουσιάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη στοχεύετε στο… φεγγάρι, γιατί υπάρχει κάτι που δεν αφήνει τη σχέση σας να απογειωθεί. Εάν βρίσκεστε σε μεταβατική περίοδο, μην ψάχνετε αιτίες για να πληγώσετε ο ένας τον άλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε τον χρόνο να λειτουργήσει και μην κάνετε επιθετική πολιτική. Πίσω από τη διακριτικότητα και τις αντιδράσεις ενός συναδέλφου κρύβεται δόλος. Στις σχέσεις που έχετε με ηλικιωμένους συγγενείς να είστε λιγότερο νευρικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε φίλους και μην περάσετε το βράδυ σας κλεισμένοι στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση. Καταπιαστείτε με κάτι πρακτικό που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Προχωρήστε στο μέλλον και μη μένετε κολλημένοι σε παρελθούσες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι απόψεις σας θα συζητηθούν πολύ, αλλά δεν θα σχολιαστούν αρνητικά. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τον ένα και μοναδικό δρόμο που οδηγεί στην ευτυχία, γιατί ο πραγματικός σύντροφος της ζωής σας είναι ήδη μπροστά σας και περιμένει τη δική σας κίνηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφεθείτε στην καθημερινότητα και ξεκουράστε τον νου και το σώμα σας. Περιορίστε τον εγωισμό σας για να γίνετε λίγο περισσότερο ειλικρινής με τον εαυτό σας, ακόμα και αν δεν είστε προετοιμασμένοι να αλλάξετε τίποτα σε εσάς.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...