Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 19-20 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους συνεργάτες σας θα είναι άψογη και θα μπορέσετε να έχετε μαζί τους συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, που θα αποδώσουν σε συμφωνίες, με σημαντικές βλέψεις για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενισχύονται τα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στον τρόπο που θα εκφραστείτε, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να παρασυρθείτε από τις εντάσεις και τα νεύρα σας να χτυπήσουν κόκκινο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διεύρυνση της σκέψης σας και η όξυνση της όρασης και της ακοής σας θα σας οδηγήσουν στη γνώση και θα ενισχύσουν την τύχη σας. Θα ενισχυθεί ο οικονομικός σας τομέας με ευχάριστες ειδήσεις και πληροφορίες που θα αυξήσουν τα έσοδά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν κάποιες στιγμές οι αποφάσεις σας είναι λάθος, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνεστε εριστικοί. Είναι λογικό να μην έχετε πάντα τον έλεγχο των πραγμάτων, οπότε μη γεμίζετε ανασφάλειες και φόβο.

ΛΕΩΝ: Εάν προκύπτουν πολλά θέματα στην καθημερινότητά σας, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας. Μη βιάζεστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε, γιατί όλα θέλουν τον χρόνο τους. Ηρεμήστε και σκεφτείτε πιο γήινα, γιατί οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πειρασμοί και οι προκλήσεις που θα τραβήξουν την προσοχή σας θα σας βάλουν σε γλυκές ερωτικές δοκιμασίες. Θα προκληθούν δυσκολίες στον συναισθηματικό σας τομέα, αλλά θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα γεμίσετε πάλι αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ: Δεν πρέπει για κανένα λόγο να χάσετε την ψυχραιμία σας και να εκφραστείτε με λόγια που δεν αρμόζουν στο στιλ σας, αλλά ούτε και στον χαρακτήρα σας, γιατί οι επιπτώσεις θα είναι αρνητικές για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να μην απουσιάζετε στις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας. Οι αντιξοότητες και οι παρανοήσεις που θα υπάρξουν θα είναι ικανές να σας φέρουν αρκετές φορές σε δύσκολη θέση και να ξεφύγετε από τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σταθείτε στους χώρους που σας ενδιαφέρουν, αυξάνοντας τη δημοτικότητά σας. Ανατροπές και καθυστερήσεις που θα υπάρξουν στα αναμενόμενα ή στα προβλεπόμενα στους κυρίως τομείς της ζωής σας θα αυξήσουν τη μαχητικότητά σας αλλά και τις υποχρεώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καταλαγιάζουν οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και θα προσεγγίσετε με άνεση τον σύντροφό σας, ενώ ο ρομαντισμός σας θα αγγίζει το υπέρτατο σημείο. Χαλαρώστε και εισπράξτε την αγάπη που απλόχερα σας δίνουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε συντροφιά με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, ενώ το τέλος του μήνα σάς επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα παράπονα που έχετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσεγγίστε με κάθε ειλικρίνεια τον σύντροφό σας και σταθείτε δίπλα του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με πράξεις και όχι μόνο με λόγια, που θα είναι καθαρές υποδείξεις του τι θα κάνει. Χρειάζεται τη συμπαράστασή σας, και όχι συμβουλάτορα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...




Μποζουκια Αθηνα