Τη… σκόνη της Σακελλαροπούλου έφαγε ο Μαργαρίτης Σχοινάς!

Η Πρόεδρος επισκίασε τον επίτροπο. Και εκεί που η Βουλή είχε στρώσει τα χαλιά για τον επίτροπο Μαργαρίτη Σχοινά, ήρθε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας να καλύψει τα πάντα χθες στη Βουλή.

Από την Βίβιαν Μπενέκου

Όμως ο επίτροπος ήρθε και τα είπε και πολύ ωραία. Μια πολύ ενδιαφέρουσα, λοιπόν, συζήτηση με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Έλληνα επίτροπο Μαργαρίτη Σχοινά πραγματοποιήθηκε στην κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, στην αίθουσα της Γερουσίας.

Ο Μακεδόνας Μαργαρίτης Σχοινάς ανέλαβε ένα ιδιαίτερα σημαντικό χαρτοφυλάκιο, με την αρμοδιότητα της Προώθησης του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, και ενημέρωσε τα μέλη των επιτροπών για θέματα της αρμοδιότητάς του.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Μετανάστευση και άσυλο

Στην τοποθέτησή του μίλησε στη Βουλή σχετικά με το νέο ευρωπαϊκό σύμφωνο για τη μετανάστευση και το άσυλο, που θα παρουσιαστεί το πρώτο τρίμηνο του 2020 και θα αντικαταστήσει τις συμφωνίες του Δουβλίνου. Ειδικότερα, ανέφερε ότι το νέο πλαίσιο θα στηρίζεται σε τρεις άξονες: προγράμματα στήριξης των χωρών προέλευσης, αυστηρή φύλαξη των συνόρων με Ευρωπαϊκή Συνοροφυλακή και Ακτοφυλακή, και πειστικό πρόγραμμα επιστροφών όσων δεν δικαιούνται άσυλο.

Τζαζ βραδιά με κους κους για Αλέξη και Σταμάτη

Selfie του Αλέξη Τσίπρα με τον Σταμάτη Κραουνάκη

Την Τετάρτη πήγε στο θέατρο και την Πέμπτη είπε το «ναι» στη Σακελλαροπούλου ο Αλέξης Τσίπρας. Την τελευταία παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη στο Θέατρο Τέχνης παρακολούθησαν την Τετάρτη το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Κι αφού τα είδαν… όλα, ύστερα πήγαν στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, συγκεκριμένα στο Ντουέντε, για φαγητό και κους κους με τον Σταμάτη. Εκεί έβγαλαν και μια φωτογραφία, όχι ιδιαίτερα πετυχημένη θα λέγαμε, αλλά «εξωπολιτική», όπως χαρακτήρισε ο ίδιος ο συνθέτης συνολικά τη βραδιά τους. Εκεί, λοιπόν, στο… εξωτικό Ντουέντε, το τζαζ μπαράκι, το παρεάκι του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε μια… εξωπραγματική νύχτα.

Ο… χαμένος γιος του Δούκα Σεβαστού

Ο Δούκας Σεβαστός (Λεωνίδας Κακούρης) με τον Παύλο Χρηστίδη

Ο Δούκας Σεβαστός, ο τσιφλικάς στις «Άγριες μέλισσες», έχει ακόμη έναν γιο… Σε αυτή τη σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε προχθές το βράδυ, μετά την παράσταση που είδε στο θέατρο Αλμα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης. Όπως μας αποκάλυψε, είναι ο χαμένος γιος του Δούκα, και το θυμήθηκε όταν είδε τον πρωταγωνιστή Λεωνίδα Κακούρη στα παρασκήνια του θεατρικού «Κάτω Παρθενώνας» στο θέατρο Αλμα, σε σκηνοθεσία της Βάνας Πεφάνη, με πρωταγωνιστές τους Λεωνίδα Κακούρη και Χρήστο Σαπουντζή.

Ο Παύλος Χρηστίδης, που όπως έχουμε γράψει είναι φανατικός των «Αγριων μελισσών», φωτογραφήθηκε με τον Δούκα Σεβαστό, κατά κόσμον Λεωνίδα Κακούρη, με την εξής λεζάντα: «Για λίγες εμφανίσεις στο Διαφάνι, ο χαμένος γιος του Δούκα, Παύλος Σεβαστός…»! Θα του πήγαινε πάντως του Παύλου να είναι ηθοποιός και μάλιστα στο καστ των «Μελισσών», στο οποίο τα αγόρια έχουν ακριβώς το στιλ του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αυτός είναι ο επίγειος παράδεισος του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο – Φωτογραφίες από το εξοχικό του

Τον επίγειο παράδεισό του έχει φτιάξει στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας.

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Δείτε τον Μιχάλη Μανιάτη στο Κολωνάκι να περπατάει με μπαστούνι

Ο Μιχάλης Μανιάτης πέρα από σπουδαίος ηθοποιός αν και δεν σπούδασε ποτέ και υπήρξε και ωραίος άντρας.

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Αγνώριστη! Κι όμως πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά της σεζόν

Η νεαρή κοπέλα με το ξανθό, αγορέ μαλλί σας θυμίζει κάποια;