Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 22-23 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα είναι εξαιρετικό για τους περισσότερους από εσάς, αρκεί να ενεργήσετε αποφασιστικά, ώστε να συμβεί κάτι καλύτερο από αυτό που περιμένετε. Οι αναμνήσεις από το παρελθόν θα έρθουν σήμερα και θα σας κατακλύσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να περάσετε στους άλλους με τρόπο τις επιθυμίες σας, μετριάζοντας την κτητική σας διάθεση, και προσέχοντας τις επιλογές και τις αντιδράσεις σας. Θα έχετε την προδιάθεση να θέσετε νέες προοπτικές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε στην ουσία των πραγμάτων και να είστε σίγουροι ότι και θα αντλήσετε περισσότερα και θα πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Μη μείνετε μόνο στην αισθητική πλευρά των ατόμων και των πραγμάτων, εμβαθύνετε και στην ουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με μικρές υποχωρήσεις τώρα θα λάβετε μεγαλύτερη ικανοποίηση στο απώτερο μέλλον. Οσο ανικανοποίητοι κι αν είστε, θα υπάρξει δέλεαρ για να σας προσελκύσει. Οι πράξεις σας θα λένε πολύ περισσότερα από τις θεωρίες που αναπτύσσετε.

ΛΕΩΝ: Ανήκετε στους μη παραπονεμένους και μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο από τους άλλους, γι’ αυτό πλησιάστε τους με καλύτερες προθέσεις. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, εφόσον ξέρετε ότι οι ελιγμοί σας είναι συνήθως δύσκολοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιστρατεύστε προσοχή, κατανόηση, υπομονή και διαλλακτικότητα, καθώς οι εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο θα είναι διάχυτες και δεν γίνεται να αντέξουν όλοι τις ιδιορρυθμίες σας. Θα προβληθείτε μέσω κάποιας κοινωνικής εκδήλωσης.

ΖΥΓΟΣ: Τώρα τελευταία έχει πέσει πολύς σκεπτικισμός, αλλά μπορείτε πλέον να δείτε αυτά που σας απασχολούν και στις σωστές διαστάσεις τους, οπότε ανοίξτε διάλογο. Ενας περίπατος που θα σας αποσπάσει από τα καθημερινά θα σας αναζωογονήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να κλείσετε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, ώστε να επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ευχαριστούν. Ζητήστε από τους συνεργάτες σας να δείξουν υπευθυνότητα και φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η πίεση που είναι πιθανόν να δεχτείτε δεν απαγορεύει την επιτυχία. Προσπαθήστε να γίνετε διαλλακτικοί και προσαρμοστικοί στις καταστάσεις. Μην επενδύσετε συναισθηματικά σε ανθρώπους που δεν σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους με πράξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια καλύτερη περίοδος αρχίζει στη ζωή σας, γι’ αυτό απαιτείται να βάλετε και λίγο χιούμορ για να ξεπεράσετε ευκολότερα τα εμπόδια που σας φαίνονται βουνό. Χρησιμοποιήστε παλιές και νέες γνωριμίες για να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας και να αξιοποιήσετε άμεσα τα περιουσιακά στοιχεία σας. Οι αποφάσεις σας θα έχουν πιο ευέλικτη προσέγγιση μέσα από μια καινούργια εμπειρία.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρκετές φορές νιώθετε εγκλωβισμένοι στον συναισθηματισμό σας και πνίγεστε, όμως πολύ σύντομα θα υπάρξουν δυνατότητες για περισσότερη ικανοποίηση. Θέλοντας να είστε αυτεξούσιοι στρέφετε περισσότερη δύναμη μέσα σας, παρά προς τα έξω.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...