Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Κορoνοϊός: Τι θα γίνει το 2021! Τι θα προκαλέσουν εκλείψεις και Νέα Τάξη Πραγμάτων

Σε λίγες ημέρες το εφιαλτικό 2020, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας, θα αποτελεί παρελθόν (;), με τις πληγές όμως της πανδημίας του Covid-19 όχι μόνο να μην επουλώνονται αλλά να χρειάζεται να περάσουν χρόνια για να μπορέσει η ανθρωπότητα να σταθεί ξανά όρθια. Χιλιάδες νεκροί, εκατομμύρια που πάλεψαν με τον ιό και όλος ο πλανήτης να κλυδωνίζεται οικονομικά.

Το έτος 2021 είναι το έτος του βουβαλιού , ξεκινώντας από τις 12 Φεβρουαρίου 2021 (κινεζική σεληνιακή Πρωτοχρονιά ) και διαρκεί έως τις 30 Ιανουαρίου 2022. Στο κινεζικό ωροσκόπιο το βουβάλι είναι πολύ εργατικό και μεθοδικό. Έτσι και η ανθρωπότητα και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα θα εργαστεί μεθοδικά για να μπορέσει να νικήσει το «τέρας» της πανδημίας. Μια μάχη που θα κρατήσει όμως και το 2021. Η μάχη φαντάζει άνιση με τον αόρατο εχθρό, ο οποίος έχει πολλά πρόσωπα και είναι δύσκολο να νικηθεί. Οι μεταλλάξεις του κορωνοϊού θα χτυπούν τον πλανήτη και τη νέα χρονιά και τα όπλα των εμβολίων θα χρειαστούν καιρό για να πλήξουν καίρια τον εχθρό! Η ενέργεια Γιν, ειδικά για το κινεζικό ωροσκόπιο θα είναι αρκετά έντονη. Θα είναι μια χρονιά που θα αισθανθούμε πλήρως το βάρος των ευθυνών μας, ένα έτος που είναι απαραίτητο να διπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας για να επιτύχουμε οτιδήποτε.

Δεδομένου ότι είναι μια χρονιά μετάλλων, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το χρώμα του 2021 είναι το λευκό. Εκτός από το λευκό, τα άλλα δύο τυχερά χρώματα του βουβαλιού είναι το κίτρινο και το πράσινο, χρώματα που στο Φενγκ Σούι προσελκύουν ευημερία και επιτυχία. Για να αυξήσετε λοιπόν την τύχη σας, φορέστε μεταλλικά αξεσουάρ! Το 2021 είναι μια χρονιά που τα πάσης φύσεως προβλήματα πρέπει να λυθούν με πειθαρχία. Πολλή πειθαρχία!

Λένε ότι η αλλαγή είναι ο παγκόσμιος νόμος της φύσης. Το παλιό πρέπει να δώσει τη θέση του στο νέο! Το 2021 θα δούμε το τέλος της σύζευξης του Κρόνου – Πλούτωνα, που τα τελευταία δύο χρόνια μάς ανάγκασε να αλλάξουμε τις αξίες και τις συνήθειές μας. Ο Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο δείχνουν τον δρόμο για την ελευθερία, που θα αρχίσει να αχνοφαίνεται τους επόμενους 12 μήνες. O αριθμός της νέας χρονιάς είναι το 5, που είναι συνυφασμένο με αλλαγές και τη γέννηση προσδοκιών! Το 2021 αποτελεί ορόσημο για τις αλλαγές που θα γίνουν την επόμενη πενταετία! Ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει πτωχεύσεις με το πρόσχημα του κορωνοϊού. Η πανδημία που εξακολουθεί να μαστίζει τον πλανήτη είναι ταυτισμένη με την απολυταρχία, την οποία προετοίμαζε εδώ και καιρό η Νέα Τάξη Πραγμάτων με όπλο τον φόβο των ανθρώπων! Στόχος η υποδούλωση κοινωνιών, η ανεργία και η αρχή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, που θα έχει οικονομικά χαρακτηριστικά! Η ανθρωπότητα βρίσκεται στην αρχή μιας νέας εποχής. Η αλλαγή θα κρατήσει πολύ καιρό και θα είναι γεμάτη συγκρούσεις! Κάποιοι πεφωτισμένοι ηγέτες θα αντισταθούν! Θα αντέξουν όμως; Η χώρα μας θα ζήσει σκηνές Κατοχής, με την οικονομική εξαθλίωση να χτυπά κοινωνικά στρώματα που βγαίνουν στους δρόμους!

Τεχνητή νοημοσύνη

Τον Φεβρουάριο με επτά ουράνια σώματα στον Υδροχόο περνάμε σε μια νέα εποχή, με την τεχνολογία να χρησιμοποιείται από σκοτεινές δυνάμεις για δόλιους σκοπούς! Κυβερνοεπιθέσεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, ακόμη και στη χώρα μας!

Oι ηλιακές εκλείψεις που πραγματοποιούνται στις 10 Ιουνίου και στις 4 Δεκεμβρίου και οι σεληνιακές στις 26 Μαΐου και 19 Νοεμβρίου θα προκαλέσουν γεωφυσικές καταστροφές με κόστος ανθρώπινες ζωές.

Το 2021, η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι ίση ή θα ξεπεράσει ακόμη και την ανθρώπινη νοημοσύνη, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα ανατριχιαστικό σενάριο όπως αυτό που βλέπουμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Όταν οι εργοδότες επιλέγουν ρομπότ αντί για ανθρώπους, ολόκληρο το κοινωνικό μοντέλο θα καταρρεύσει! Δύο συμμαχικές χώρες θα εμπλακούν σε ανοιχτή στρατιωτική σύγκρουση, με τον στόλο να «πρωταγωνιστεί»! Δυστυχώς, αυτό θα είναι μόνο η αρχή, γιατί αυτή η σύγκρουση μεταξύ αυτών των δύο φαινομενικά «φιλικών» χωρών θα οδηγήσει σε διευρυμένες εχθροπραξίες ανάμεσα στις πιο ισχυρές χώρες στον κόσμο! Η ηλιακή δραστηριότητα υπήρξε και εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο ενδιαφέροντος για ειδικούς και όχι μόνο. Ο ήλιος θα φτάσει το 2021 στην κορυφή ενός κύκλου 11 ετών. Είναι γεγονός ότι όταν έχουμε μια μέγιστη ηλιακή ενέργεια συμβαίνουν πολύ πιο έντονες ηλιακές εκρήξεις από τις προηγούμενες, αλλά αυτό δεν μεταφράζεται πάντα σε απόλυτο χάος ή φυσικές καταστροφές, γιατί υπάρχει ο Υδροχόος που αντιστέκεται! Το 2021 θα είναι ασταθές και δύσκολο, με περιόδους κοινωνικής αναταραχής σε πολλές χώρες, και αυξανόμενου θρησκευτικού εξτρεμισμού. Το κλίμα της Γης αλλάζει ακόμη πιο δραματικά, με τους παγκόσμιους ηγέτες να τσακώνονται ακόμη και γι’ αυτό!

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας:

Σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο για τη νέα χρονιά η αναμονή τελείωσε! Οσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο το 20121 θα βρουν τη μεγάλη τους αγάπη! Εάν είστε Κριός, θα βρείτε τελικά το άτομο δίπλα στο οποίο θα ζήσετε ατελείωτες στιγμές γεμάτες τρυφερότητα και ρομαντισμό και κάθε δευτερόλεπτο που περνάτε μαζί θα είναι σαν ένα παραμύθι. Οσοι έχουν ήδη εμπλακεί σε μια σταθερή σχέση πρέπει να γνωρίζουν ότι τα αστέρια ενθαρρύνουν για το νέο έτος την αφοσίωση, με τη συντροφικότητα να κυριαρχεί! Η ερωτική «σύνδεση» θα γίνεται ολοένα και πιο ουσιαστική και κάθε μέρα που περνά θα συνειδητοποιείτε πόσο τυχεροί είστε που έχετε ο ένας τον άλλον.

Επαγγελματικά:

Η χρονιά θα έχει θετικό πρόσημο και για τα επαγγελματικά σας. Από τις αρχές του έτους θα αχνοφαίνονται τα αισιόδοξα μηνύματα χάρη στον αντίκτυπο της Αφροδίτης στον τυχερό Τοξότη. Η δουλειά παρουσιάζει πίεση, αλλά είστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα. Η πίεση και ο ανταγωνισμός σάς κάνουν ακόμα καλύτερους, ενώ με το που μπαίνει η νέα χρονιά μπαίνετε και εσείς φουριόζοι στο πεδίο των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων. Ενθουσιώδεις και με στόχους, είστε αποφασισμένοι να αφήσετε το στίγμα σας στον εργασιακό σας χώρο.

Μέχρι τον Απρίλιο θα γευτείτε τους καρπούς των κόπων σας και νέες συμφωνίες θα εισβάλουν στην επαγγελματική σας ζωή. Παρόλο που υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αντιμετωπίσετε τον φθόνο συναδέλφων σας, εσείς είστε φτιαγμένοι από… μέταλλο! Όχι μόνο δεν θα πέσετε από τις τρικλοποδιές, αλλά θα αποκτήσετε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση! Με τον Δία να μετακινείται στον Αιγόκερω στις 6 Απριλίου μπορεί να υπάρξουν κάποιες τριβές στον εργασιακό χώρο, αλλά κι αυτές θα τις ξεπεράσετε.

Μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να βρεθείτε σε βιαστικές αποφάσεις που σχετίζονται με την καριέρα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή η εμπιστοσύνη προς τις δυνάμεις σας έχει αυξηθεί τόσο πολύ που πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα λάθος. Προσπαθήστε να μην ενεργείτε πολύ παρορμητικά και αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε τις επιλογές σας. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας για να σχεδιάσετε την αντεπίθεση του φθινοπώρου. Στόχος, η προαγωγή! Μπορείτε να την πετύχετε!

Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος σάς δίνουν ακόμη μία ευκαιρία για αναγνώριση της δουλειάς σας! Η Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω, και θα αποδειχθεί σύμμαχός σας!

Υγεία:

Ακόμα κι αν συχνά διαμαρτύρεστε για ημικρανίες, η κατάσταση της υγείας σας είναι πολύ καλή, λόγω ενός περισσότερο από προστατευτικού και γενναιόδωρου ανοσοποιητικού συστήματος. Δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πάρα πολλά ζητήματα υγείας κατά τη διάρκεια του έτους, επειδή υιοθετείτε από νεαρή ηλικία έναν υγιεινό τρόπο ζωής και η άθληση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Εάν είστε σε θέση να αποφύγετε ζητήματα που σας προκαλούν άγχος, καλό είναι να το πράξετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Η διαχείριση της ψυχολογικής σας κατάστασης είναι ένα ζήτημα. Μη διστάσετε να αρχίσετε ακόμα και κάποιες συνεδρίες. Η βοήθεια ενός ειδικού είναι πάντα χρήσιμη.

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας:

Η νέα χρονιά φέρνει άφθονη αγάπη για τους Ταύρους, καθώς ήρθε η ώρα να ανοίξετε την αγκαλιά σας σε έναν μεγάλο έρωτα! Ίσως και τον πιο μεγάλο της ζωής σας! Δεν υπάρχει χώρος για απαισιοδοξία, οπότε, Ταυράκια μου, πρέπει να διατηρείτε την αισιόδοξη και τη θετική στάση για τη ζωή, για να σας αγγίξουν οι «ψίθυροι της καρδιάς». Ακόμα και γα εσάς που ο χωρισμός θα σας χτυπήσει την πόρτα στο τέλος της χρονιάς θα καταλάβετε πως ήταν για καλό. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη, μιλήστε με τον εαυτό σας και πείτε αλήθειες. Ακόμα και όσοι «κλείσετε» για πάντα την πόρτα, δεν θα μπείτε στο σκοτάδι. Θα βγείτε από μια προβληματική σχέση ή έναν κακό γάμο. Μπορεί να είναι επίπονο, γιατί το άγνωστο σας φοβίζει, όμως πάνω από όλα θα πρέπει να σέβεστε τον εαυτό σας. Βγήκατε από κάτι που ήταν «άρρωστο» και είστε ικανοποιημένοι. Έτσι απλά!

Επαγγελματικά:

Αυτή η χρονιά θα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, αγαπητέ μου Ταύρε! Ξεκινάτε το έτος σε μια ισχυρή οικονομική θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήρθε η ώρα να βάλετε φρένο στις άσκοπες σπατάλες που κάνουν κακό στην τσέπη σας και αδειάζουν το ταμείο σας. Δείξτε την απαραίτητη πειθαρχία. Τα χρήματα είναι εκεί, αλλά δεν χρειάζεται πάντα να τα ξοδεύετε. Ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω και αυτό σας ενθαρρύνει να είστε λίγο πιο συνετοί στις δαπάνες σας. Από τις 10 Απριλίου και μέχρι το καλοκαίρι ανοίγουν νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες, που θα χτίσουν ακόμα πιο γερές βάσεις στο κεφάλαιο εργασία. Οσοι από εσάς δουλεύετε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης ή στον χώρο του θεάματος (ειδικά οι τελευταίοι που δεινοπάθησαν την περσινή χρονιά λόγω της πανδημίας) από τα μέσα της χρονιάς θα δείτε καλύτερες ημέρες. Ως ζώδιο είστε γήινοι και η επίτευξη ισορροπίας είναι το κλειδί για την οικονομική υγεία και την ευημερία σας.

Υγεία:

Όσοι γεννήθηκαν από τις 3 έως τις 7 Μαΐου θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην κατανάλωση αλκοόλ και φαρμάκων για όλη τη χρονιά! Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που είναι ιδιαίτερα ευάλωτη σε λοιμώξεις που σχετίζονται με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Η ζάχαρη και τα γλυκά τρόφιμα μπορεί να είναι ένα ζήτημα για όλους που γεννιούνται κάτω από τη σκιά του Ταύρου, οπότε δώστε προσοχή σε τυχόν υπερβολική κατανάλωσή τους. Από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο τον νου σας στη διατροφή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας:

Μπορείτε να ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά και να βρείτε την ευτυχία τους δύο πρώτους μήνες του 2021! Μην ντρέπεστε και μη σκέφτεστε πάρα πολύ, γιατί μπορεί να χάσετε χρόνο και να το μετανιώσετε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Η τύχη μπορεί να μην έρχεται πολύ συχνά, αλλά εσείς πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν! Οι ευεργετικές επιρροές των αστεριών σάς κτυπούν την πόρτα και σας προσφέρουν τα «δώρα» του έρωτα και της αγάπης. Οι νέες σχέσεις είναι κάτω από τα αστέρια του συναισθηματισμού και του αισθησιασμού, ειδικά το δεύτερο εξάμηνο του 2021. Ρισκάρετε και ακολουθήστε το ένστικτό σας, γιατί πλέον αυτή τη χρονιά έχετε σημαντικές πιθανότητες να βρείτε το ταίρι των ονείρων σας. Θα μοιραστείτε τα ίδια συναισθήματα και θα την ευτυχία από κοινού. Ειδικά οι τελευταίοι μήνες του έτους θα είναι άκρως ερωτικοί, ακόμη και για εσάς που φοβάστε τις δεσμεύσεις, με το κρεβάτι να παίρνει φωτιά και τη σεξουαλικότητα να είναι διάχυτη παντού!

Επαγγελματικά:

Η καριέρα σας πιθανότατα θα σας προσφέρει νέες ευκαιρίες ή εμπειρίες στις αρχές αυτού του έτους και σας προσκαλούμε να πείτε «ναι»! Κάντε ένα άλμα στα επαγγελματικά σας, γιατί αυτή είναι εποχή νέων αρχών που υπόσχονται ευημερία. Η δημιουργικότητα και η θέληση είναι τα κλειδιά που θα ανοίξουν τις πόρτες της επιτυχίας. Επιτέλους, θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται και το πορτοφόλι σας θα αρχίσει να φουσκώνει! Μέχρι τον Απρίλιο η καριέρα σας θα πάρει ανοδική τροχιά, χάρη στη μετακίνηση του ζωδίου σας στον Κριό, που θα κρατήσει για αρκετούς μήνες. Το καλοκαίρι, παρόλο που ένα μέρος του είναι συνδυασμένο με διακοπές, θα είναι για εσάς αρκετά παραγωγικό και θα δώσει πολλές ευκαιρίες κοινωνικής δικτύωσης. Οι νέες επαγγελματικές γνωριμίες θα είναι προς όφελός σας. Μέχρι το φθινόπωρο και τον χειμώνα ένα ανέλπιστο χρηματικό ποσό θα μπει στο σπιτικό σας!

Η σχέση σας με τα χρήματα θα ενισχυθεί, καθώς αναπτύσσετε καλύτερες πρακτικές όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σας.

Υγεία:

Όσοι γεννήθηκαν τον Ιούνιο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα υγείας που σχετίζονται με τη στοματική κοιλότητα και τον φάρυγγα. Η ψυχική σας υγεία έχει πολλές διακυμάνσεις, και αυτό οφείλεται σε κάποιους τοξικούς ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν. Η Αφροδίτη είναι «σύμμαχός» σας και σας θυμίζει πάντα πως προτεραιότητα είναι ο εαυτός σας. Πρέπει να είστε πάνω από όλα ψυχικά καλά για να μπορείτε να χαμογελάτε όταν κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να κάνετε και τους άλλους να χαμογελούν. Ακόμη και αν τους φθινοπωρινούς μήνες νιώθετε ψυχολογικά πεσμένοι, οι φίλοι σας θα σας συμπαρασταθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας:

Το 2021 είναι για εσάς η χρονιά της πνευματικής ανάτασης! Μέσα σε όλα τα άλλα θα μπορέσετε να θεραπεύσετε τις πληγές από τις αποτυχημένες σχέσεις του παρελθόντος, ανοίγοντας, επιτέλους, νέους ορίζοντες. Θα βρείτε τον σύντροφο που σας αξίζει και θα συνειδητοποιήσετε τα λάθη του παρελθόντος και τους λόγους για τους οποίους καμία σχέση δεν πήγε καλά. Από την άλλη, όσοι είστε σε σχέση θα νιώθετε την κατανόηση από την πλευρά τους/της συντρόφου σας, και αυτό θα σας γεμίζει με ενθουσιασμό.

Επαγγελματικά:

Η μετακόμιση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 28 Ιανουαρίου αλλάζει τις ισορροπίες, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Η σχέση χρήμα – επαγγελματικά σάς απασχολεί ιδιαίτερα, γι’ αυτό καλό θα είναι να αναθεωρήσετε το πώς αντιμετωπίζετε το χρήμα και να αποταμιεύετε όσο μπορείτε, παρά τις δυσκολίες της εποχής. Οταν στις 16 Απριλίου ο Δίας μετακινείται στον φιλόδοξο Αιγόκερω, τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν και αυτό θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι με τη συνδρομή του Ερμή, ο οποίος μετακινείται στον Λέοντα! Η χρονιά θα τελειώσει με καλές προοπτικές στα οικονομικά σας, με τον Ερμή στον Τοξότη στις 10 Δεκεμβρίου να σας ωθεί προς τα μπροστά! Μην αφεθείτε όμως! Η λέξη- κλειδί για φέτος είναι εξοικονόμηση πόρων! Πρέπει να βάλετε προτεραιότητες! Ξέρω ότι έχετε στο μυαλό σας τη διασκέδαση μόλις περάσει ο εφιάλτης της πανδημίας, αλλά το αύριο πρέπει να σας βρει ισχυρούς. Καλά τα λούσα και η διασκέδαση, αλλά δεν γεμίζουν το στομάχι.

Υγεία:

Η χρονιά που πέρασε σας βρήκε κουρασμένους, ψυχικά και σωματικά. Ψυχικά γιατί ο εγκλεισμός σάς τσάκισε πραγματικά, σωματικά γιατί προσπαθούσατε και μέσω της τηλεργασίας να είστε αποδοτικοί ακόμα πιο πολύ από ό,τι στο παρελθόν. Η άθληση και η καλή διατροφή είναι τα μυστικά για να είναι καλά ο οργανισμός σας. Δυστυχώς, δεν είστε και από τους πιο σπορτίφ τύπους, όμως πρέπει να κάνετε restart για να είναι καλά και το σώμα σας.

ΛΕΩΝ

Έρωτας:

Το 2021 τα αστέρια βρίσκονται στο πλάι όλων των Λιονταρίνων! Θα προσπαθήσετε να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν ώστε οι σχέσεις στις οποίες εμπλέκεστε να εξελιχθούν με θετικό τρόπο! Εάν δεν έχετε σύντροφο στη ζωή σας, οι πιθανότητες να αλλάξει αυτό είναι πολύ μεγάλες. Ο «οδηγός» γνωριμιών ζωδιακού κύκλου σάς παρέχει προτάσεις για γνωριμία με κάθε ζώδιο. Εξερευνήστε τα θέλω σας και να είστε ανοιχτοί στα ερωτικά vibes που εκπέμπουν οι άλλοι! Μετά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα συναντήσετε κάποιον που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ξανά τα ξεχασμένα συναισθήματά σας!

Επαγγελματικά:

Πολλές ευκαιρίες χτυπούν την πόρτα σας και η επιρροή της Αφροδίτης από τις 4 Ιανουαρίου είναι κάτι παραπάνω από θετική! Παρά την κρίση που χτυπά τη χώρα μας λόγω της πανδημίας, από τη αρχή του εφιάλτη, έχετε δείξει απίστευτη ψυχραιμία και κάνετε τα πάντα για να μην πληγείτε επαγγελματικά! Μέχρι στιγμής οι κινήσεις σας να σταθείτε όρθιοι στα επαγγελματικά σας έχουν αποδειχθεί εκ του αποτελέσματος οι σωστές παρά τα απανωτά σφυροκοπήματα. Έχετε και τις δυνάμεις και τις ικανότητες να ατενίζετε με αισιοδοξία το μέλλον σας. Μπορεί να χρειαστεί ακόμα λίγος χρόνος για να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη. Η πρόοδος σε αυτό το κομμάτι είναι αργή αλλά σίγουρη. Δεν είστε, άλλωστε, από τα ζώδια που έχετε μάθει να το βάζετε κάτω. Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορεί να προκύψουν προκλήσεις που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε. Τον Απρίλιο θα είστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί, ενώ ο Μάιος είναι μήνας που δεν μπορείτε να πάρετε ανάσα από τον φόρτο εργασίας. Αυτός ο μήνας φέρνει ανακούφιση για όσους έχουν μείνει άνεργοι, οπότε μην εγκαταλείπετε την ελπίδα.

Υγεία:

Ο Τοξότης σάς παρέχει ευεξία και τον έχετε δίπλα σας για όλο το 2021. Επίσης, ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης αυτού του αστρολογικού σημείου και είναι ο λόγος για τον οποίο η υγεία σας είναι καλή. Προσέξτε μόνο λίγο το βάρος σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορτωθείτε με περιττά κιλά και μετά να μπείτε σε μια διαδικασία δίαιτας για να τα χάσετε!

ΠΑΡΘΕΝΟ

Έρωτας:

Είτε το θέλετε είτε όχι, το 2021 σάς «ανακοινώνει» ότι θα είναι γεμάτο επιτυχία στην προσωπική σας ζωή. Εάν έχετε ήδη εμπλακεί σε μια σχέση, τα πράγματα θα εξελιχθούν από μόνα τους θετικά και τα βήματα που θα κάνετε θα είναι πολύ σημαντικά! Υπάρχει ακόμη και η πιθανότητα ενός γάμου ή να αυξηθεί ο αριθμός των μελών της οικογένειάς σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε κανέναν στη ζωή σας, πρέπει να ετοιμαστείτε για μια έντονη περίοδο, με εναλλαγή συντρόφων, μέχρι να καταλήξετε στο πρόσωπο που στα αλήθεια θα σας κάνει «κλικ»!

Επαγγελματικά:

Η καριέρα ήταν ανέκαθεν σημαντική για τους Παρθένους. Μπορεί να έχετε έλλειψη συγκέντρωσης στο γραφείο στις αρχές του έτους και θα χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να φτάσετε στο επίπεδο που θέλετε και αυτό μπορεί να επηρεαστεί από την Αφροδίτη που μπαίνει από τις 28 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω! Τον Φεβρουάριο υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στον εργασιακό σας χώρο. Αξίζει να τις αρπάξετε! Η μια πόρτα ανοίγει την άλλη, μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό! Ο Μάρτιος είναι ένας θαυμάσιος μήνας με επιτυχίες.
Κίνητρο για επαγγελματική εξέλιξη δίνει η μετακίνηση του Δία στον Αιγόκερω στις 6 Απριλίου, η οποία σας επηρεάζει για το υπόλοιπο του χρόνου. Τον Μάιο μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε πολύ σκληρά, αλλά η Αφροδίτη στον Ταύρο από την 24η ημέρα διασφαλίζει ότι οι κόποι σας θα ανταμειφθούν! Η δημιουργικότητα θα μεταφερθεί στον χώρο εργασίας. Τελειώνετε το έτος σε ένα δυνατό επίπεδο για την καριέρα σας και οικονομικά θα δείτε επιτέλους τα αποτελέσματα που θέλετε!

Υγεία:

Έχετε την τάση να είστε πιο υγιείς όταν ο Δίας είναι στο σημάδι σας, με μία εξαίρεση. Τα κιλά σας! Αυτός ο πλανήτης αρέσει να κάνει «πάρτι» στον οργανισμό σας και να σας κάνει να υποκύπτετε σε γευστικούς πειρασμούς με πιθανή αύξηση βάρους. Για τους συνειδητοποιημένους αναφορικά με το κεφάλαιο διατροφή, έρχεται η ώρα να αρχίσετε πιο κατάλληλα προγράμματα διατροφής και αυτό θα συμβεί από τον Μάιο.

ΖΥΓΟΣ:

Έρωτας:

Κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών του 2021 ο τομέας της αγάπης και του έρωτα βρίσκεται υπό την επήρεια του Ποσειδώνα, ενός αστέρα με πολύ καλή φήμη. Είναι αλήθεια ότι αυτός ο πλανήτης αυξάνει τον κίνδυνο της μοναξιάς, ωστόσο φέτος δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα αναφορικά με το ενδεχόμενο μακροχρόνιας δέσμευσης. Οι Ζυγοί που επιθυμούν να έχουν μια σταθερή και γνήσια σχέση θα είναι πλήρως ικανοποιημένοι. Ωστόσο, το πρώτο μισό του 2021 είναι μια εξαιρετική περίοδος για να αρραβωνιαστείτε, να παντρευτείτε ή να ξαναχτίσετε τη ζωή σας. Το αστρικό κλίμα είναι υπέρ σας! Οι ελεύθερες καρδιές θα εμπλακούν με έναν απροσδόκητο τρόπο, σε ασυνήθιστα μέρη, με άγνωστα άτομα! Προσπαθήστε να είστε πιο εκφραστικοί: αυτό θα διευκολύνει τις σχέσεις με τον σύντροφό σας. Στο δεύτερο μέρος του 2021 οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα! Μη δίνετε σημασία στα κουτσομπολιά και μην εμπιστεύεστε τυφλά τους γύρω σας! Οι γυναίκες ας σταματήσουν να φέρονται κυριαρχικά στους συντρόφους τους!

Επαγγελματικά:

Η στάση σας προς τα χρήματα είναι συνολικά αρκετά λογική. Σας αρέσει να συγκεντρώνετε πόρους, ακόμη κι αν αυτό απαιτεί κόπο και χρόνο! Στις αρχές του έτους η αφθονία κυριαρχεί και αυτό το χρωστάτε στην είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 28 Ιανουαρίου! Θα είστε σε θέση να αγοράσετε πράγματα που βελτιώνουν το σπίτι!
Από τις αρχές της άνοιξης θα δείτε μια αύξηση του εισοδήματός σας, αλλά συνολικά φέτος θα υπάρξουν μεταπτώσεις στα έσοδά σας! Εάν μπορείτε να αρχίσετε τη χρονιά με ένα σταθερό οικονομικό σχέδιο, θα τα καταφέρετε καλά! Τον Ιούνιο, για παράδειγμα, θα αντιμετωπίσετε τόσο την απώλεια εσόδων (με τον Ερμή στον Καρκίνο από τις 2 Ιουνίου) όσο και απροσδόκητο οικονομικό κέρδος (χάρη στον Ερμή στον Ταύρο από τις 3 Ιουνίου). Είναι μια καλή χρονιά για να αρχίσετε πραγματικά να συμβουλεύεστε ειδικούς, ώστε να έχετε μια καλή διαχείριση των οικονομικών σας μια για πάντα. Να είστε προσεκτικοί σε τυχόν επενδυτικές προτάσεις και σας συμβουλεύω να τις αφήσετε για το 2022!

Υγεία:

Έχετε ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα χάρη στον συνδυασμό άθλησης και υγιεινής διατροφής που έχετε υιοθετήσει στη ζωή σας! Μπορεί μερικές φορές να υποφέρετε από μικρές ημικρανίες λόγω της αρτηριακής πίεσης. Το κύριο ζήτημά σας είναι και θα είναι το άγχος. Αυτό το στοιχείο ενεργοποιεί τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα υγείας σε πολλούς ανθρώπους. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να το αποβάλετε. Φροντίστε, όμως, να μη σας καταβάλει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας:

Μπορώ να σας πω ότι σας περιμένουν όμορφες στιγμές το 2021. Γέλια, αγκαλιές και φιλιά, όλα είναι εφικτά! Οι πρώτοι μήνες του 2021 θα σας φέρουν όλη την ευτυχία του κόσμου και θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα για αυτό! Σε περίπτωση που είστε άγαμοι, μπορείτε να επωφεληθείτε από μερικές υπέροχες ευκαιρίες για να τερματίσετε αυτήν την κατάσταση. Κυνηγήστε την τύχη σας με ένα λάσο και πηγαίνετε για να κατακτήσετε τη Αγρια Δύση του έρωτα! Ωστόσο, καθώς πλησιάζουμε στα μέσα του έτους, η ανάγκη για ελευθερία θα είναι πιο έντονη και θα δυσκολευτείτε να αποδεχτείτε τα όρια που θα επιβάλουν την ανεξαρτησία σας. Θα τείνετε να συμπεριφέρεστε με βάση τις δικές σας επιθυμίες. Γι’ αυτό ακριβώς πολλοί Σκορπιοί θα ζήσουν την αγάπη στη μέγιστη ένταση και οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σίγουρα θα είναι ευτυχισμένες. Αλλά μη συνδυάσετε την αγάπη και την επιχείρηση, ένας τέτοιος συνδυασμός μπορεί να καταλήξει εκρηκτικά. Μέσα στη σχέση σας θα απολαύσετε την αρμονία, ειδικά μετά τα μέσα του 2021. Προσπαθείτε να μην παραμελήσετε τον σύντροφό σας. Μια γλυκιά λέξη, ένα χάδι μπορούν να κάνουν θαύματα.

Επαγγελματικά:

Οι Σκορπίνες αρχίζετε το 2021 απόλυτα συνειδητοποιημένες για το τι θέλετε να κάνετε στην καριέρα σας και έχετε για σύμμαχο την Αφροδίτη που από τις 4 Ιανουαρίου μετακομίζει στον Τοξότη! Έχετε στραμμένα τα μάτια στην αναγνώριση στην εργασία σας και είστε αποφασισμένες να την κατακτήσετε! Ακόμη και μέσω της τηλεργασίας τα έχετε πάει περίφημα και αυτό θα το καρπωθείτε μέσα στο 2021. Καθώς ο Φεβρουάριος θα σας χτυπήσει την εργασιακή σας πόρτα. θα γίνετε ακόμη πιο αποφασιστικοί!
Θα διαπιστώσετε επίσης από τις 6 Απριλίου και μετά ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να τις εκμεταλλευτείτε εάν «ακούσετε» τον Δία που μετακινείται στον Αιγόκερω! Θα πρέπει να εμπιστευτείτε ακόμη περισσότερο το σετ δεξιοτήτων που διαθέτετε για να επωφεληθείτε και οικονομικά!

Υγεία:

Τον Απρίλιο ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα που σχετίζονται με το βρογχικό σας. Δεν υπάρχει λόγος μεγάλης ανησυχίας, αλλά δεν πρέπει από την άλλη να τα αγνοήσετε. Με τους γιατρούς δεν τα πάτε και πολύ καλά, όμως σε αυτήν την περίπτωση καλό θα είναι μια επίσκεψη για να ακούσετε και να τηρήσετε όλα όσα θα σας πει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας:

Η προσμονή για αγάπη θα κυριαρχεί το 2021. Με ξεκάθαρα τα συναισθήματά σας θα ονειρευτείτε την τελειότητα, αλλά είναι απίθανο να συναντήσετε τον άντρα / γυναίκα των ονείρων σας. Καλύτερα να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα! Ανοίξτε τα μάτια σας και ας είστε πιο ρεαλιστές! Δεν ήρθε ο καιρός για να βρείτε το άλλο σας μισό! Οσοι είστε σε σχέση προσπαθείτε να βρείτε νέα κοινά ενδιαφέροντα στην προσπάθειά σας να την τονώσετε! Ο Ιανουάριος θα φέρει εντάσεις, ενώ κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων μηνών υπάρχει κίνδυνος να σας κυριέψει η ζήλια, όμως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε! Εχετε κάθε λόγο να καταπολεμήσετε αυτό το συναίσθημα, διότι μακροπρόθεσμα μπορεί να προκαλέσει μόνο οδυνηρές και καταστροφικές συγκρούσεις. Με τις «ευλογίες» η ζωή των ζευγαριών θα είναι πιο αρμονική το δεύτερο μέρος του 2021. Για τους ελεύθερους μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε μια πιο βαθιά και τρυφερή σχέση. Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε ήδη εμπλακεί σε μια μακροχρόνια σχέση, κατά το τελευταίο μέρος του 2021, μπορεί να απολαύσετε πολλαπλές χαρές, όπως αρραβώνες, γάμο ή έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος.

Επαγγελματικά:

Η ενέργεια μας βοηθά να κινηθούμε σωστά στον επαγγελματικό μας χώρο και φέτος αυτό ισχύει και στην περίπτωσή σας! Η δική σας θετική ενέργεια θα φέρει επιτυχίες χάρη στον αντίκτυπο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 28 Ιανουαρίου. Η τύχη συνωμοτεί υπέρ σας! Αρχίζετε τη χρονιά με ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Οι φίλοι σας μπορεί να σας συστήσουν σε κάποιον που μπορεί να βάλει το χεράκι του για να βελτιωθούν τα εργασιακά σας. Μέχρι τον Ιούνιο μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε κουρασμένοι από την πολλή δουλειά, όμως τα πράγματα θα αρχίσουν να διορθώνονται.
Ο Αύγουστος μπορεί να ασκήσει πίεση στον χώρο της εργασίας, με την Αφροδίτη να μετακινείται στον εργασιομανή Παρθένο στις 11 του μήνα, αλλά, παρόλο που ο Αύγουστος είναι παραδοσιακά μήνας διακοπών, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα επ’ αυτού! Καθώς το έτος θα φτάνει στο τέλος του, θα εξετάσετε νέους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Ο Ερμής μετακινείται στον Αιγόκερω στις 29 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνει θετικά τα πράγματα για εσάς.

Yγεία:

Ο εγκλεισμός της προηγούμενης χρονιάς σάς έχει καταβάλει ψυχολογικά και έχουν εμφανιστεί ψυχοσωματικά προβλήματα! Παρόλο που το ζώδιό σας βρίσκεται στην πρώτη θέση όσον αφορά το πιο υγιές του ζωδιακού κύκλου, είστε σε κατάσταση πανικού! Επειδή, όμως, από τη φύση σας είστε πολύ δυνατό ζώδιο, δεν τα παρατάτε εύκολα! Σκεφτείτε ότι τα απανωτά lockdowns αφορούσαν και αφορούν όλο τον κόσμο, όχι μόνο εσάς, οπότε κάντε το παν για να μη σας καταβάλει η ούτως ή άλλως δυσάρεστη κατάσταση! Το καθημερινό αυτό άγχος σας σάς προκαλεί διαρκώς πονοκεφάλους, δεν το βλέπετε;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας:

Συναισθηματικά πάτε από το ένα άκρο στο άλλο και μάλιστα σε σύντομα χρονικά διαστήματα! Θα περάσετε μια περίοδο σύγκρουσης με τον εαυτό σας αναφορικά με τα θέλω σας. Είστε αναποφάσιστοι και όσο θα πλησιάζει το καλοκαίρι, θα κινδυνεύετε να αντιμετωπίσετε ορισμένα συναισθηματικά ζητήματα που μάλλον είναι δύσκολο να επιλυθούν. Ανεξάρτητα από το πόσο προσκολλημένοι είστε στον σύντροφό σας, θέλετε να πετάξετε σε άλλες αγκαλιές. Σκεφτείτε, όμως, τις συνέπειες ειδικά από κάποιον/κάποια που εκπέμπει μια γοητεία προς τα εσάς, η οποία μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική. Μην αφήνετε, λοιπόν, τον εαυτό σας να παρασυρθεί από σαρκικές επιθυμίες! Μια εφήμερη σχέση θα σας κάνει να υποφέρετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επαγγελματικά:

Είστε επίμονοι στην προσπάθειά σας για εξοικονόμηση χρημάτων και καλά κάνετε! Οι πρώτοι δύο μήνες του έτους σάς βλέπουν να προχωράτε με γοργά βήματα και η επιτυχία σας στη δουλειά αντικατοπτρίζεται στα οικονομικά σας κέρδη χάρη στην Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 28 Ιανουαρίου. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για εσάς. Από τις 10 Απριλίου η Αφροδίτη μετακομίζει στον Κριό και μπορεί να δείτε κάποια κέρδη που απορρέουν από περιουσιακά στοιχεία! Και εδώ, όμως, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ειδικά πού βάζετε την υπογραφή σας, αλλά και το πώς θα αντιμετωπίσετε κάποια συγγενικά σας πρόσωπα, τα οποία ίσως θελήσουν να σας βάλουν εμπόδια! Δεν σας λέω να γίνετε καχύποπτοι, αλλά να είστε πιο προσεκτικοί, ιδιαίτερα τους ανοιξιάτικους μήνες αλλά και κατά τους δύο τελευταίους μήνες του 2021.

Τον Ιούνιο φτάνετε στο αποκορύφωμα όσον αφορά την οικονομική ευημερία και είστε σε θέση να ζήσετε όμορφες στιγμές, με την Αφροδίτη να μετακινείται στον Καρκίνο στις 22 του μήνα! Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους κάντε μερικές βασικές περικοπές όπου είναι απαραίτητο.

Υγεία:

Έχετε μια άψογη φυσική κατάσταση, με χαμηλό κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών. Μπορείτε να ζήσετε μια μακρά, όμορφη ζωή εάν υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Το μόνο πράγμα που πρέπει να σας απασχολεί είναι η αμέλειά σας στις ημικρανίες, οι οποίες σας «επισκέπτονται» συχνά πυκνά, ειδικά κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Θα έχετε κάποια απροσδόκητη πτώση που ευτυχώς δεν θα σας προκαλέσει προβλήματα παρά κάποια σημάδια και μώλωπες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας:

Το «love» είναι η λέξη του 2021 για τον Υδροχόο. Θα αγαπηθείτε περισσότερο από ποτέ και οποιαδήποτε διαφωνία με τους συντρόφους τους θα ξεπεραστεί αμέσως. Η αγάπη στο τέλος κερδίζει τα πάντα! Οι Υδροχόοι που δεν εμπλέκονται σε καμία σχέση δεν έχουν κανένα λόγο να απελπιστούν. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς θα ερωτευτούν.. Θα ζήσετε μια χρονιά γεμάτη έντονα συναισθήματα, κάτι που αποτυπώνεται και στο κρεβάτι σας, μια και η σεξουαλική σας ζωή θα είναι έντονη και δυνατή!

Επαγγελματικά:

Η καριέρα σας ήταν πάντα σημαντική για εσάς και η χρονιά που πέρασε άφησε τα σημάδια της λόγω της πανδημίας και των οικονομικών προβλημάτων! Ο Ιανουάριος είναι πάντα ο μήνας των νέων αρχών, αλλά τα αστέρια ευθυγραμμίζονται για να σας βοηθήσουν χάρη στην Αφροδίτη που βρίσκεται στον Τοξότη από τις 4 του μήνα. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να κάνετε restart!

Το κλειδί για την επιτυχία σας είναι η οξυδέρκειά σας. Μπορείτε να δείτε τα πράγματα με εντελώς ασυνήθιστους και πρωτότυπους τρόπους. Ο ρυθμός της δουλειάς σας είναι αρκετά ισορροπημένος και μέχρι τον Μάιο θα ευημερήσετε ειδικά, καθώς η Αφροδίτη μετακινείται στους Διδύμους στις 29! Ο Ιούλιος συνδυάζεται με μια προσωπική και επαγγελματική κορύφωση. Τον Νοέμβριο ο φόρτος εργασίας σας μπορεί να αυξηθεί, αλλά συνεχίζετε να κάνετε τα πράγματα χωρίς κόπο και να φτάνετε στο τέλος του έτους νικηφόρα!

Υγεία:

Φέτος θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας. Μικροατυχήματα μέσα στο σπίτι θα σας ταλαιπωρούν και κάποιοι κινδυνεύετε από σπασίματα. Όλα αυτά προκύπτουν από την αφηρημάδα σας, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην είστε αλλού για αλλού. Οι μεγαλύτεροι από εσάς να κοιτάτε συχνά την πίεσή σας, η οποία αυτή τη χρονιά θα σας απορρυθμίσει λιγάκι. Ο γιατρός είναι εκείνος που θα σας συμβουλέψει σωστά και με επιστημονικό τρόπο, γι’ αυτό αφήστε στην άκρη τα γιατροσόφια που θα σας προτείνουν κάποια συγγενικά σας πρόσωπα!

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας:

Οι Ιχθύες είναι οι πιο τυχεροί ερωτευμένοι το 2021! Ο Δίας θα σας καθοδηγήσει να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά ακόμη και στα social media! O/η σύντροφος που θα βρείτε θα έχει τα ίδια μυαλά με εσάς, οπότε όλα θα είναι τέλεια. Θα λατρευτείτε όπως σε μια ιστορία αγάπης και ο ρομαντισμός δεν θα λείπει ούτε για ένα δευτερόλεπτο από τη ζωή σας. Εάν είστε σε σχέση, ράψτε γαμπριάτικο κοστούμι ή νυφικό! Σκάει πρόταση γάμου που θα σας κάνει να πετάτε στα σύννεφα, μια και θέλετε να βρίσκεστε σε ένα ασφαλές περιβάλλον και μέσα από τον γάμο θα το έχετε!

Επαγγελματικά:

Μερικές φορές η ζωή βρίσκει έναν τρόπο να μας παρουσιάσει μια ευκαιρία. Η χρονιά αρχίζει με μια προσφορά από κάποιον που είναι πρόθυμος να σας παράσχει συμβουλές και καθοδήγηση! Οι συμβουλές θα αφορούν τον τομέα της καριέρας και θα σας βοηθήσουν να λάβετε λογικές και αποτελεσματικές αποφάσεις. Θα αρχίσετε τη χρονιά με την αίσθηση της περιπέτειας! Αυτό σας επιτρέπει να ευημερήσετε μέχρι τον Απρίλιο, όπου αισθάνεστε πολύ σταθεροί επαγγελματικά και λίγο πιο ήσυχοι σαν να βρήκατε ένα σπίτι χάρη στον Άρη, που μετακόμισε στους Δίδυμους στις 14 του μήνα. Τον Ιούνιο αισθάνεστε τόσο άνετα που μοιράζεστε τις απόψεις, τις σκέψεις και τα ταλέντα σας με τους συναδέλφους σας και κάνετε πολλές αλλαγές με τον Άρη στους Διδύμους στις 2 του μήνα! Το καλοκαίρι θα αντιμετωπίσετε κάποια έξοδα που δεν τα έχετε υπολογίσει, αλλά η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη! Καθώς προχωράμε στον Δεκέμβριο, υπάρχουν νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας για εσάς! Εάν αναζητάτε μια αλλαγή ή θέλετε να προχωρήσετε, υπάρχουν οι ευκαιρίες που μπορείτε να εξερευνήσετε.

Υγεία:

Μερικά πιθανά βρογχικά προβλήματα υπάρχουν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και για όσους πάσχουν από εποχιακές αλλεργίες! Μπορεί επίσης να υπάρχει κάποια ανησυχία για ένα στενό συγγενικό σας πρόσωπο ακόμη και για τον/τη σύντροφό σας, καθώς μια επέμβαση ή μια εισαγωγή στο νοσοκομείο παραμονεύει!

{{-PCOUNT-}}98{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...