Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Η συνεργασία του Γαβαλά με τη σύζυγο του πρωθυπουργού και η νοσταλγία για τη… φυλακή

Τη συνεργασία του με τη Μαρέβα Μητσοτάκη ανακοίνωσε ο , αποκαλύπτοντας πως ανήκει πλέον στη δημιουργική ομάδα της Zeus+Dione!

Όπως είπε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Dot», το τελευταίο διάστημα έχει αναλάβει τα αξεσουάρ του fashion brand, ενώ παράλληλα ετοιμάζει και μια σειρά ανδρόγυνων πουκαμίσων.

«Με τη Μαρέβα γνωριζόμαστε χρόνια – είχαμε εικαστικοκοινωνικές επαφές» αποκάλυψε ο γνωστός σχεδιαστής, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τη σύζυγο του πρωθυπουργού «ενθουσιώδες κορίτσι»! Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνισε πως είναι καλοντυμένος, αν και μη συμβατός με τα προσωπικά του γούστα. «Εγώ κοστούμι και γραβάτα θα φόραγα μόνο στο φέρετρο» είπε γελώντας ο Mr LAΚ, ο οποίος δήλωσε ακόμα πως νοσταλγεί τη… φυλακή!

«Θα ξαναπήγαινα για έξι μήνες εκεί μέσα, να πετάξω τα λούσα, να ηρεμήσω, να διαβάσω κανένα βιβλίο, που δεν προλαβαίνω» δήλωσε ο εκκεντρικός σχεδιαστής, ο οποίος στο παρελθόν έμεινε έγκλειστος για 15 μήνες στον Κορυδαλλό λόγω χρεών προς το Δημόσιο! Μόνη προϋπόθεση για να επιστρέψει στο κελί, όπως είπε, είναι να έχει μαζί του αυτά που θεωρεί απαραίτητα!

«Αρκεί να έχω το… άρωμά μου κι ένα ”μπλιτς” για τα μαλλιά μου, γιατί δεν μου αρέσουν σκούρα» εξήγησε και διευκρίνισε πως ουδέποτε υπέστη bullying στη «θητεία» του πίσω από τα κάγκελα.

«Είδατε να παθαίνω κάτι; Δεν μου έκαναν κανένα bullying, ίσα ίσα που με φώναζαν οι ”μεγάλοι” που κάθονταν με τα πούρα για να καθίσω μαζί τους» ανέφερε, προσθέτοντας, ωστόσο, πως δεν είχε και πολλά να τους πει και εξήγησε ότι πολλές φορές αστειευόταν ακόμα και με βαρυποινίτες: «Εσείς μιλάτε για μπίζνες, εγώ τι να σας λέω, για στριφώματα;» τους απαντούσε!

Η βίλα της Μυκόνου

Αναφορικά με τα χρέη που τον οδήγησαν στη φυλακή, αλλά και την περιπέτειά του με τη βίλα του στη Μύκονο, την οποία μίσθωσε σε ιδιώτη, ο Λάκης Γαβαλάς υποστήριξε πως όλα έγιναν νόμιμα και πως τα χρήματα πήγαιναν όλα στην Εφορία.

«Η συμφωνία ήταν όλα τα χρήματα να πηγαίνουν στο Δημόσιο. Αν και δεν πήρα μία, δίνω και στο κράτος κάτι!» τόνισε και πρόσθεσε πως, αν θέλει η Εφορία, ας του το πάρει! «Άμα είναι μάγκες, γιατί δεν το παίρνουν;» είπε και ξεκαθάρισε πως ουδόλως τον ενδιαφέρουν τα σπίτια. «Εμένα με νοιάζει να έχω δύο τετραγωνικά make up room, γιατί δεν μπορώ να βγαίνω πλέον άβαφος έξω, γιατί γέρασα, και να έχω και μια φρέσκια πούδρα!» ανέφερε, τονίζοντας πως ζει τη ζωή του και τη διακωμωδεί καθημερινά. Όπως είπε, «ο κόσμος θέλει έναν γκλάμουρ Γαβαλά», και αυτή την εικόνα είναι αποφασισμένος να διατηρήσει. «Εγώ ζω για να ομορφαίνω τους χώρους γύρω μου» σχολίασε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...