Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Εξόρμηση του Νίκου Παππά στην αθηναϊκή νύχτα

❱❱ Διασκέδασε με τον Μάριο Αθανασίου στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γεράσιμος Ανδρεάτος

Από την Βίβιαν Μπενέκου

Παρέα με τον «απατημένο» σύζυγο της Βάσως Λασκαράκη στο «Έρωτας μετά», τον τηλεοπτικό Χρήστο Μακρίδη, κατά κόσμον Μάριο Αθανασίου, διασκέδαζε προχθές το βράδυ ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Ο… Μακρίδης (ο Αθανασίου, για να μην ξεχνιόμαστε), αντί να ψάχνει την εξαφανισμένη μετά την απιστία της γυναίκα του, πήγε να ακούσει τον Γεράσιμο Ανδρέατο, μάλλον για να πάνε κάτω τα φαρμάκια!

Έτσι, λοιπόν, στο κέντρο Μουσικές Διαδρομές εθεάθη ο πρώην υπουργός με μεγάλη παρέα, στην οποία ήταν και ο δημοφιλής ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί σε μια από τις δημοφιλέστερες σειρές της σεζόν, το «Έρωτας μετά».

«Είναι σπάνιοι οι καλλιτέχνες που συνδυάζουν το ταλέντο με την ταπεινότητα και το ήθος. Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος ανήκει σε αυτή την κατηγορία των καλλιτεχνών. Πάντα είναι χαρά να τον συναντά κανείς, όχι μόνο για τη σπουδαία φωνή του» είπε μάλιστα ο Νίκος Παππάς για τον φίλο του τον Γεράσιμο Ανδρεάτο. Αφήστε δε που ο τραγουδιστής άφησε εξαιρετικά ικανοποιημένο τον πρώην υπουργό, μια και τραγούδησε και το αγαπημένο άσμα του Νίκου Παππά: «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια, μόνο τρόπο να κοιτάνε».

παππάς αθανασίου

Κους-κους με τον Πρόεδρο

πατούληδες

Με βλεφαρίδα «κάγκελο» εμφανίστηκε στο πλάι του συζύγου της, περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη. Η απαστράπτουσα Μαρίνα, που κλέβει την παράσταση από τον περιφερειάρχη όποτε τον συνοδεύει, ήταν παρούσα στην έναρξη των εκδηλώσεων για την επέτειο των 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών και τη ναυμαχία της Σαλαμίνας, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Εκεί ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος (φωτό) και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η μάχη των Θερμοπυλών και η ναυμαχία της Σαλαμίνας αποτελούν δύο σημαντικά ιστορικά γεγονότα, η βαρύτητα των οποίων ξεπερνά τα εθνικά σύνορα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του είχαν και μια ολιγόλεπτη κουβεντούλα στο παρασκήνιο. Η Μαρίνα, λαμπερή μέσα στο λευκό της κοστούμι, χαιρέτησε θερμά τον κ. Παυλόπουλο κι ύστερα περπάτησε αλά μπρατσέτα με τον σύζυγό της στο προαύλιο του Ζαππείου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Κουμουτσάκος, ο υφυπουργός Απόδημου Ελληνισμού Αντώνης Διοματάρης, ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θόδωρος Καράογλου και ο υφυπουργός Χωροταξίας Δημήτρης Οικονόμου θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο στο Άγιον Όρος. Όχι φυσικά για να… μονάσουν, αλλά για να υποδεχθούν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, που θα παραστεί στη γιορτή για τα 200 χρόνια από την έναρξη των εργασιών ανοικοδόμησης του νέου καθολικού της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα πραγματοποιήσει εκεί προσκυνηματική επίσκεψη, όπως αποκάλυψε χθες η στήλη μας, από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου.

Το «φάουλ» της Κεραμέως

κεραμέως 1

Ήταν «φάουλ» της Νίκης Κεραμέως (φωτό) η αντιπαράθεσή της με τον πρώην υπουργό Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη. Η υπουργός Παιδείας τον κατηγόρησε ότι απουσίαζε από τη Βουλή στο επίμαχο θέμα των σημαιοφόρων που επιλέγονται με κλήρωση ή από τους αριστούχους. Ο Νίκος Φίλης υποβάλλεται σε θεραπείες δύσκολες για να αντιμετωπίσει το θέμα υγείας που του προέκυψε και περνά στιγμές κάθε άλλο παρά ευχάριστες.

Έπρεπε λοιπόν η υπουργός, πριν καταφερθεί εναντίον του, να συλλέξει πληροφορίες για τα αίτια της απουσίας του κι ύστερα να επιτεθεί. Φυσικά, όταν πληροφορήθηκε τι συμβαίνει, έσπευσε να του τηλεφωνήσει, αλλά αυτό έγινε κατόπιν εορτής. Όμως, τα θέματα υγείας είναι λεπτά και χρειάζεται περισσότερη προσοχή.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...