Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Φόρεσαν σορτσάκι, φανελίτσα και πήραν τους δρόμους της Αθήνας

Οι «αθλητικοί τύποι» της Βουλής δεν είπαν «όχι» στην πρόκληση του κλασικού Μαραθωνίου

Από την Βίβιαν Μπενέκου

Μόδα έχει γίνει ο Μαραθώνιος για τους πολιτικούς. Σορτσάκι, φανελίτσα αθλητική και δρόμο… Χθες λοιπόν το πρωί οι «αθλητικοί τύποι» της Βουλής έτρεξαν στον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Εκεί είδαμε τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον Ανδρέα Λοβέρδο, τη Νάντια Γιαννακοπούλου του Κινήματος Αλλαγής, την Ντόρα Πάλλη, που ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. Μάλιστα ο Χάρης Θεοχάρης έτρεξε και τερμάτισε στα πέντε χιλιόμετρα, μαζί με άλλα 70 μέλη της ομάδας από το υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ, με σύνθημα «Τρέχουμε για τον τουρισμό».

Γιαννακοπούλου

Η Νάντια Γιαννακοπούλου, που είναι γνωστό ότι διατηρείται με πολλή γυμναστική fit, έτρεξε μαζί με τον σύζυγό της, τον ηθοποιό Μάξιμο Μουμούρη. Φυσικά όσοι πολιτικοί πήραν μέρος στο Μαραθώνιο μάλλον πιο πολύ για το «θεαθήναι» ήταν, παρά για ουσιαστικό σκοπό, αφού συνήθως κανείς τους δεν τερματίζει.

Άλλωστε, είναι ωραίο να είσαι μέσα σε όλα τα μαζικά κοινωνικά γεγονότα, πλάι στους πολίτες που ζουν το ίδιο ακριβώς με σένα. Είναι ωραίο να νιώθουν ότι οι βουλευτές τους είναι όπως κι οι ίδιοι. Άρα στολή, selfies και ψηφοφόροι στον δρόμο. Άλλωστε, η πολιτική μαραθώνιος δεν είναι;

ΘΕΟΧΑΡΗΣ
Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης

Tο Hollywood στη… Θέρμη

περιφερειάρχης2

Τελικά τα κατάφερε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας κι έφερε το Hollywood στη Θεσσαλονίκη, όπως χαρακτηριστικά μας λέει ο ίδιος.

«Η σκληρή δουλειά δύο ετών απέδωσε καρπούς. Μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές εταιρίες, η Millennium Films, ξεκινά σε λίγους μήνες την κατασκευή studios στη Θέρμη, μια επένδυση που ξεπερνά τα 20.000.000 ευρώ. Μέσα στο 2020 θα γυριστούν στη Θεσσαλονίκη δύο ταινίες και μία τηλεοπτική σειρά» λέει στη στήλη ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή δέχτηκε στο γραφείο του στην Περιφέρεια την ομάδα των επιτελών των studios για να κλείσει η συμφωνία.

Στόχος του ήταν να βάλει τη Θεσσαλονίκη και την κεντρική Μακεδονία στον παγκόσμιο χάρτη των κινηματογραφικών παραγωγών, κι αυτό ο Απόστολος το πέτυχε.

Είναι φανατικός τηλεθεατής των «Άγριων μελισσών» ο Παύλος Χρηστίδης του Κινήματος Αλλαγής, και δεν το κρύβει

χρηστιδης

Έχει ξεχωρίσει μάλιστα στο μυαλό του και τον αγαπημένο ρόλο του στο σίριαλ.

Πήγε λοιπόν, για να καταλάβετε τι λέμε, ρεπόρτερ με χωριστρούλα στο καλοκουρεμένο μαλλί του για να του πάρει συνέντευξη κι αμέσως το μυαλό του πέταξε ως το Διαφάνι και τον δάσκαλο του χωριού Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Ο ρεπόρτερ ήταν ολόιδιος ο δάσκαλος στις «Άγριες μέλισσες».

Μόλις τον είδε ο Χρηστίδης, δεν είπε μόνο στον δημοσιογράφο ότι μοιάζει στον Γκοτσόπουλο, αλλά τον φωτογράφισε, τον ανέβασε στο Instagram, κι έγραψε: «Όταν ο δάσκαλος από τις ‘‘Άγριες μέλισσες’’ έρχεται για συνέντευξη».

Στο σπίτι του Εθνάρχη

πίνακας2

Μια ιστορική βόλτα έκανε το Σαββατοκύριακο η βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μακρή στη γενέτειρα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή. Πήγε ως την Πρώτη Σερρών και ξεναγήθηκε στο σπίτι-μουσείο όπου γεννήθηκε ο ιδρυτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Καραμανλής. Εκεί η Ζέττα είχε τη χαρά και την τύχη να ξεναγηθεί από τον αδελφό του Εθνάρχη, Αχιλλέα Καραμανλή, που ακμαιότατος φροντίζει τα πάντα γύρω από το σπίτι – σύμβολο του χωριού.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...