Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Κλεφτρόνια «χτύπησαν» το αυτοκίνητο του Γιάννη Βούρου όταν εκείνος ήταν στο σανίδι

Ασφάλεια εδώ, ασφάλεια παρά πέρα, ασφάλεια πουθενά… Μπορεί να την «ευαγγελίζεται» η Ν.Δ., αλλά ασφάλεια οι πολίτες δεν βλέπουν πουθενά.

Από την Βίβιαν Μπενέκου

Τουλάχιστον όχι σε περιοχές πέριξ της Κυψέλης και της πλατείας Βικτωρίας, εκεί όπου την Παρασκευή το βράδυ έπεσε θύμα κλοπής ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Τα κλεφτρόνια, βλέπετε, δεν κάνουν διακρίσεις… «Γδέρνουν» και δημάρχους. Βγήκε ο άνθρωπος να πάει στο αυτοκίνητό του, κατάκοπος, μετά τη βραδινή παράσταση που είχε στο θέατρο Πόλη, όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Σπασμένο γυαλί», και τα βρήκε όλα σπασμένα και κλεμμένα! Ο δήμαρχος έζησε κι αυτός με την σειρά του όλα όσα ζουν οι κάτοικοι της πλατείας Βικτωρίας.

cache 728x3000 Analog medium 771080 1398486 3082019 1

«Χθες βράδυ έξω από το θέατρο Πόλη κάποια καλόπαιδα έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου», λέει ο Γιάννης Βούρος. «Άνοιξαν το πορτμπαγκάζ και πήραν τα πάντα. Σακίδιο, ταυτότητα, διαβατήριο, διπλώματα, γυαλιά, μπουφάν δερμάτινο, δύο κοστούμια, πουκάμισα, μποτάκια, κλειδιά μηχανής, έγγραφα κ.λπ.

Για να αποφύγω την ταλαιπωρία της επανέκδοσης ταυτοτήτων, ας κρατήσουν αυτά που τους είναι απαραίτητα κι ας αφήσουν έξω από το θέατρο τα σχετικά έγγραφα» τονίζει απελπισμένος ο καταξιωμένος πρωταγωνιστής του θεάτρου, μήπως και φιλοτιμηθούν τα καλόπαιδα, όπως τα χαρακτηρίζει, και του δώσουν πίσω τα χαρτιά του.

Όσα έζησε περιέγραψε και στο προφίλ του στο facebook, με τις αναρτήσεις συμπαράστασης από πολίτες που έχουν πάθει τα ίδια να διαδέχονται η μια την άλλη. Δηλαδή, κύριε υπουργέ, αγαπητέ κύριε Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες για να προστατευτούν; Τι απαντάτε στον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρο και στους χιλιάδες πολίτες που κάθε μέρα ζουν το ίδιο δράμα στις γειτονιές του κέντρου;

Ο Κασαπίδης στα πέτρινα αλώνια της Κοζάνης

εξοχή

Ένα με τη φύση είναι ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης. Καλλιεργητής και ο ίδιος αρωματικών φυτών, τρελαίνεται να βλέπει τα νέα παιδιά του νομού του στην Κοζάνη να ασχολούνται με καινοτόμες καλλιέργειες που αποδίδουν.

Πήγε χθες στα πέτρινα αλώνια της μαρτυρικής Ερμακιάς του Δήμου Εορδαίας, παρακολούθησε με τον πρόεδρο του χωριού Δημήτρη Σακελλάρη την πρωινή θεία λειτουργία στον Ι.Ν. του Αγίου Ματθαίου στο χωριό Πτελεώνας και ύστερα οδήγησε στον ορεινό όγκο του Βερμίου, όπου συνάντησε νέους αγρότες να φυτεύουν ρίγανη.

«Για όσους δεν γνωρίζουν, στις 29, 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Κοίλων Κοζάνης η δεύτερη κλαδική έκθεση αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, συμπεριλαμβανομένων φέτος και των μανιταριών, με ταυτόχρονο επιστημονικό συνέδριο και άλλες δημιουργικές δράσεις» λέει στη στήλη ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης.

Πολιτικοί, επιχειρηματίες και στη μέση ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε προχθές ομοτράπεζος του υπουργού Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη (φωτό) στο δείπνο της ICC που έγινε στην Πολιτεία. Η ICC είναι η Εθνική Ελληνική Επιτροπή του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, πρόεδρος της οποίας είναι ο οικονομολόγος και πρώην υπουργός Πέτρος Δούκας. Εκεί ο Κωστής Χατζηδάκης είχε ένα τετ α τετ με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που ήταν παρών, καθώς είναι φίλοι από χρόνια με τον πρώην υπουργό Πέτρο Δούκα.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος στο δείπνο αυτό έκανε ομιλία σχετική με τη διαχείριση απορριμμάτων, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να τον ακούει προσεκτικά.

Μαζί τους ήταν και ο πρόεδρος της FORD Ελλάς Νίκος Νοταράς, που επίσης άκουσε τον Κωστή Χατζηδάκη να αναφέρεται στην ηλεκτροκίνηση και στα μέτρα που θα ανακοινωθούν από την κυβέρνηση σε σχέση με αυτή.

Αλλαγμένος Χρηστίδης

γυαλια

Είδαμε φωτογραφία του Παύλου Χρηστίδη στο Instagram και δεν τον γνωρίσαμε. Τι στιλ είναι αυτό, Παύλο;

Αλλαγές στον δρόμο προς το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής; Σε τι οφείλεται αυτό το πολύ μοντέρνο στιλ; Έρωτας είναι η αιτία;Πάντως, εάν γίνει «My stlyle rocks men», είσαι μέσα.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...