Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

«Πέρα από την Αφρική» για τον Νίκο Ανδρουλάκη

Εδώ τυφώνες για το Κίνημα Αλλαγής και στη Ρουάντα «ήλιος φωτεινός» για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Από τον Βίβιαν Μπενέκου

Ο Νίκος αφήνει όλους τους άλλους να… καίγονται για το συνέδριο του κόμματος και εκείνος ταξιδεύει στην ήπειρο των μεγάλων αδικιών, όπως χαρακτηρίζει ο ίδιος την Αφρική. Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, στο πλαίσιο της Διακοινοβουλευτικής Συνεδρίασης ACP – EU, έζησε πρωτόγνωρες στιγμές στην αφρικανική χώρα.

«Η κοινότητα Καράμα στο Κιγκάλι, την πρωτεύουσα της Ρουάντα, φιλοξενεί οικογένειες που είναι θύματα φυσικών καταστροφών (κυρίως πλημμύρες). Στο συγκρότημα, εκτός από κατοικίες, υπάρχουν θερμοκήπια, φάρμες, αλλά και υψηλής ποιότητας σχολικά συγκροτήματα όλων των βαθμίδων, όπως και σταθμός ιατρικής περίθαλψης, στα οποία έχουν πρόσβαση και παιδιά γειτονικών συνοικιών» λέει στη στήλη ο Νίκος Ανδρουλάκης, που ταξίδευε πρώτη φορά στην περιοχή αυτή, όπου η ενέργεια που καταναλώνεται από την κοινότητα προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές που χρηματοδοτήθηκαν από ευρωπαϊκά ταμεία.

Ο ευρωβουλευτής μίλησε με τα παιδιά του Κιγκάλι, έπαιξε μαζί τους και συγκινήθηκε από το χαμόγελο στα παιδικά τους πρόσωπα που, όπως λέει, είναι «το μεγαλύτερο δώρο για τις προσπάθειές μας».

Γυναικεία «παιχνίδια» εξουσίας στην Ισλανδία

8 φ3 IMG 4538

Πώς είναι ο κόσμος να κυβερνιέται από γυναίκες μαθαίνει αυτές τις μέρες η πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία βρίσκεται στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας για το Παγκόσμιο Φόρουμ Γυναικών 2019.

8 φ4 ολγα και πρωην πρωθυπουργος Αυστραλιας

Η Όλγα, στο περιθώριο της συνδιάσκεψης, είχε την ευκαιρία να τα πει λιγάκι με την πρώην πρωθυπουργό της Αυστραλίας Τζούλια Γκιλάρντ (μικρή φωτό), την πρόεδρο του Φόρουμ Γυναικών. Το θέμα της κουβέντας τους ήταν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην εποχή μας! Η Όλγα μετά το πέρας των εργασιών έκανε βόλτα στο Ρέικιαβικ, ντυμένη όπως προστάζει η μόδα, φορώντας μια ωραία στέκα στα μαλλιά, σούπερ trend της εποχής.

Και ο Γιώργος Μαυρωτάς, πρώην Ποτάμι, εθεάθη στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»…

8 φ5 μαυρωτας Καράογλου

(στη φωτό με τον Θεόδωρο Καράογλου) για την παρουσίαση του εθνικού σχεδίου δράσης κατά του καπνίσματος, επικροτώντας έτσι το σχέδιο Μητσοτάκη.

Ο άλλοτε πιστός οπαδός του Σταύρου Θεοδωράκη πέρασε στην όχθη της Ν.Δ. εδώ και καιρό από όταν είδε ότι στέρεψε εντελώς το Ποτάμι… Στα συν του ότι εγκατέλειψε τελευταίος το πλοίο.

«Όχι» hot spot στη Λήμνο, λέει ο Κώστας Μουτζούρης

8 φ6 DSC 562901

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης λέει «όχι» στη δημιουργία δομής υποδοχής μεταναστών στη Λήμνο. «Απορρίπτουμε κάθε σκέψη δημιουργίας δομής, ανοικτού ή κλειστού τύπου, στην πανέμορφη νήσο Λήμνο, στην οποία δεν έχει παρατηρηθεί εισβολή μεταναστών. Δεν θα μεταφερθεί τεχνηέντως αυτό το τεράστιο πρόβλημα άλλων νησιών και στην ανεμόεσσα. Ο νομός Λέσβου, στον οποίον ανήκει η Λήμνος, πλήρωσε και πληρώνει υψηλότατο τίμημα διά της νήσου Λέσβου. Δεν χρειάζεται επαύξηση» δήλωσε χθες δημοσίως ο Κώστας Μουτζούρης! Ο περιφερειάρχης σε αποκλειστική του συνέντευξη το Σάββατο στην «Espresso» είχε εκπέμψει SOS για τη «βόμβα» του Μεταναστευτικού!

Οι απόψεις του έχουν μεγάλη σημασία για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς είναι «σαρξ εκ της σαρκός της» και επιπλέον γνωρίζει και ζει το Μεταναστευτικό κάθε μέρα στο πετσί του. Για τη Λήμνο έχει απόλυτο δίκιο και με το παραπάνω. Είναι ο παράδεισος στο βόρειο Αιγαίο και, ως εκ τούτου, πολύτιμος.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...