Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η Στικούδη άναψε το δέντρο και «φούντωσε» τους δημότες

Δεν ήθελε και πολύ για να κολαστούν οι δημότες Αγίων Αναργύρων – Καματερού με την Κατερίνα Στικούδη (η οποία, by the way, θα παρουσιάσει το νέο «My Style Rocks») κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής για το άναμμα του δέντρου!

Από την Βίβιαν Μπενέκου

Η εκρηκτική τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή, παρά το κρύο, ελαφρά ντυμένη, με ένα sexy κορμάκι! Κι αν ο ανδρικός πληθυσμός της περιοχής κολάστηκε, ο δήμαρχος της πόλης Σταύρος Τσίρμπας έδειξε χαρακτήρα μπροστά στα κάλλη της Κατερίνας και την υποδέχτηκε με το πιο ζεστό χαμόγελο!

Οι κάτοικοι διασκέδασαν μαζί της, ρίχνοντας κλεφτές ματιές και στο μπαλέτο που συνόδευε την τραγουδίστρια, με τις λεωφόρους Αγίων Αναργύρων και Δημοκρατίας, που διέρχονται την πλατεία του δήμου, να παίρνουν φωτιά.

φ2 5

«Στικούδη, θεά, τους πήρες τα μυαλά», που λένε και οι φαν της. «Ανάψαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και στους Αγίους Αναργύρους μας. Η Κατερίνα Στικούδη μάς κράτησε συντροφιά παρέα με τη Φιλαρμονική και τους χορούς των συλλόγων μας. Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους, τους εργαζομένους του δήμου, τους συνεργάτες μου, εσάς όλους και καθέναν χωριστά που ήσασταν κοντά μας. Να έχετε όλοι καλές γιορτές! Με ωραίες στιγμές και ζεστή ατμόσφαιρα, όπως αυτές που ζήσαμε χθες βράδυ» δήλωσε περιχαρής ο δήμαρχος! Μπράβο! Και του χρόνου!

Η Μαρέβα δεν ξέχασε τους κυρίους των… κυριών

Μαρέβα συζυγοι

Τελικά και οι άντρες έχουν ψυχή… Κι αυτό αποδείχτηκε στο προχθεσινό γεύμα της Μαρέβας Μητσοτάκη, όπου έσπευσαν όχι μόνο οι κυρίες, αλλά και οι κύριοι των κυριών.

Οι σύζυγοι των γυναικών υπουργών και βουλευτών τόλμησαν και πήγαν στο τραπέζι αυτό, όπου σχεδόν το 90% των παρισταμένων ήταν γυναίκες.

Εκεί, λοιπόν, ήταν ο Κώστας Τεπελένης, σύζυγος της βουλευτού Ιωαννίνων Μαρίας Κεφαλά, ο Μάνος Πενθερουδάκης, σύζυγος της Όλγας Κεφαλογιάννη, ο άντρας της βουλευτού Ηλείας Διονυσίας Αυγερινοπούλου, Πέτρος Μακρής, αλλά και ο Χρήστος Σκόνδρας, σύζυγος της βουλευτού Ασημίνας Σκόνδρα!

Ο Μάνος Πενθερουδάκης πέρασε για λίγο από το γιορτινό γεύμα, καθώς είχε ανοιχτό το κατάστημά του, ενώ άλλοι, όπως ο σύζυγος της Άννας Ευθυμίου και της Κατερίνας Μονογυιού, δεν ήταν εκεί. Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, ο Χάρης Μαριόλης της Μονογυιού ήταν σε ταξίδι στην Αμερική.

Όσοι πήγαν, όμως, πολλοί από τους οποίους φωτογραφήθηκαν με τη Μαρέβα Μητσοτάκη, φάνηκε να το καταχάρηκαν ανάμεσα σε τόσες γυναίκες.

Γενέθλια με τον «αλήτη»

κωνσταντοπούλου

Με το Νο2 του κόμματός της γιόρτασε τα γενέθλιά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Κολλητοί εδώ και κάποια χρόνια είναι η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και ο Λαρισαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης.

Πίσω από κάθε βήμα της πρώην προέδρου της Βουλής βρίσκεται ο «Διαμαντής, ο αλήτης», κατά δήλωσή του. Η Ζωή, όμορφη και άνετη, λοιπόν, πήγε με τον… αλήτη στην παραλιακή και έσβησε τα κεράκια των γενεθλίων της. Υστερα εκείνος, χαρούμενος, ανέβασε τις φωτογραφίες τους κι έβαλε τη λεζάντα: «The lady and the tramp».

Και όπως είπε κάποτε και η Δούκισσα σε στίχους Τάκη Μουσαφίρη:

«Αλήτη, απόψε είναι η βραδιά σου, αλήτη, απόψε κάνε με ό,τι θες, ν’ αγκαλιαστούμε και να πάρουμε φωτιές, να καούμε σαν τις καλαμιές».

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...