Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

Μάρκος Σεφερλής και δήμαρχος Γλυφάδας στο πλευρό της Μυρτώς

Ο Μάρκος Σεφερλής γράφει θεατρικό έργο για τη ζωή της Μυρτώς από την Πάρο, η οποία το 2012 δέχτηκε άγρια επίθεση από Πακιστανό και έκτοτε ανεβαίνει τον δικό της γολγοθά έχοντας στο πλευρό της την ηρωίδα μάνα της!

Από την Βίβιαν Μπενέκου

Η αποκάλυψη για το έργο του Μάρκου με το μεγαλείο ψυχής έγινε κατά τη διάρκεια του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Γλυφάδας, όπου ανακοινώθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στις ομάδες παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και καλλιτεχνών για την ενίσχυση της Μυρτώς!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ήταν καλεσμένος του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου που ανέλαβε την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση του φιλανθρωπικού αγώνα! Παρών στο δημοτικό συμβούλιο ήταν και ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος εξομολογήθηκε το θεατρικό του εγχείρημα εμπνευσμένο από την τραγική ιστορία του 22χρονου κοριτσιού!

για φ1 1
Η Μυρτώ με τη μητέρα της

Μάλιστα τα έσοδα της παιδικής αυτής παράστασης θα δοθούν στη μητέρα της, η οποία προσπαθεί να δώσει και πάλι το χαμόγελο στην κόρη της, μιας και ο στόχος όλων όσοι είναι στο πλευρό της είναι η Μυρτώ να ταξιδέψει στη Ρωσία προκειμένου να υποβληθεί σε νέα θεραπεία! Η παράσταση θα είναι βασισμένη στο μικρό βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει με την ιστορία της, υπό τον τίτλο «Η νεραϊδο-αμαζόνα η Μυρτιά».

«Πριν από δυόμισι χρόνια φύγαμε από το Κέντρο Αποκατάστασης στο οποίο είχαμε περάσει πέντε χρόνια. Ύστερα από πολλές θεραπείες σήμερα βλέπουμε μια κάπως ανοδική πορεία. Η Μυρτώ μπορεί και γελάει. Ένα ταξίδι στη Ρωσία θα μας δώσει κάτι παραπάνω» είπε συγκινημένη η μητέρα του 22χρονου κοριτσιού, παρουσία του δημάρχου και του ηθοποιού.

Ιδιαίτερα συγκινημένος, ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου δήλωσε στη στήλη ότι «όλη η Γλυφάδα γίνεται μια μεγάλη αγκαλιά για τη μικρή Μυρτώ».

IMG 9400
Το εξώφυλλο του βιβλίου

«Ουζοκατάνυξη» για την αδελφή του Τσίπρα

πανω IMG 5275
Από αριστερά: Ζανέτ Τσίπρα, Νίκος Παππάς και Γεωργία Γεννιά

Στο πλάι του αδελφού της βρίσκεται πάντοτε, βρέξει-χιονίσει, η Ζανέτ Τσίπρα. Η αδελφή του τέως πρωθυπουργού στηρίζει κάθε επιλογή του, κι έτσι δεν θα μπορούσε να λείψει και από την προχθεσινή συγκέντρωση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας με στελέχη προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Πάντως μετά το πέρας της ομιλίας πήγε σε ουζερί της Καισαριανής μαζί με τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, την πρώην βουλευτή Πειραιά Γεωργία Γεννιά και τον σύζυγό της Στράτο Βαφειά.

«Μοδάτη» υπουργός Παιδείας

κατω IMG 9404
Νίκη Κεραμέως και Αθηνά Τρανούλη

Η Νίκη Κεραμέως πέρασε την προχθεσινή βραδιά της παρέα με τον σύλλογο γυναικών «Αμαρυλλίδες», στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που έκαναν στο ξενοδοχείο «Κάραβελ». Εκεί λοιπόν μίλησε η υπουργός Παιδείας μια και υπάρχει λόγος! Οι «Αμαρυλλίδες» ιδρύθηκαν το 2007, αποτελούνται από 400 μέλη, έχουν έδρα στην Κηφισιά και χαρακτήρα κοινωνικό-φιλανθρωπικό.

Η πρόεδρός τους Νίκη Παξιμαδάκη – Κόλντηρη κάλεσε τη Νίκη Κεραμέως, η οποία είναι Κηφισιώτισσα, να παρευρεθεί, και εκείνη είπε το «ναι». Τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν στο Ελληνικό Ιδρυμα Ογκολογίας. Στο φιλανθρωπικό γκαλά η υπουργός είχε την ευκαιρία να συναντήσει και τη φίλη της, σχεδιάστρια μόδας Αθηνά Τρανούλη.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...