Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Άγια νύχτα, σε προσμένουν με χαρά οι… εθνοπατέρες!

Πασαρέλα για χριστουγεννιάτικα δέντρα, σήμερα, στη στήλη. Πρόεδροι κομμάτων, υπουργοί και βουλευτές στολίζουν δέντρα και μπαίνουν σε αυτό που συνηθίζουμε να λέμε κλίμα των ημερών.

Από την Βίβιαν Μπενέκου

Εντυπωσιακό και μεγάλο δέντρο στόλισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Σε κλασικούς, βεβαίως, τόνους, με χρυσές μπάλες, στολίδια και γιρλάντες, αλλά πάντα με τη σκηνοθετική ματιά της Φώφης. Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, όμως, στη Χαριλάου Τρικούπη, το δεντράκι που έφτιαξε περιχαρής ο εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης είναι αληθινό, με κόκκινο αστέρι και κόκκινες μπάλες.

pasok
Ο Παύλος Χρηστίδης

Η νιόπαντρη βουλευτής της Ν.Δ. Έλενα Ράπτη, πρώτη χρονιά στο νέο σπιτικό της, επέλεξε «χιονισμένο δέντρο» με λευκές χριστουγεννιάτικες μπάλες και μικρούς Αϊ-Βασίληδες. Το στόλισε παρέα με τον σύζυγό της Κίμωνα Μπάλλα και είναι πραγματικά εντυπωσιακό. «Δέκα με τόνο» παίρνει και το δεντράκι της βουλευτού Θεσσαλονίκης Άννας Ευθυμίου, το χαίρονται ο εξάχρονος γιος της Χρήστος και η νεογέννητη αδελφούλα του.

dentro rapti
Το δέντρο της Έλενας Ράπτη (μικρή φωτό)

κεφαλι αριστερα IMG 9438

Σε μια ασυνήθιστη, πλην όμως ωραία, εμφάνιση για βουλευτή, με πιτζάμες δηλαδή, βλέπουμε την Κατερίνα Μονογυιού των Κυκλάδων να στολίζει και εκείνη, όπως η Φώφη Γεννηματά, ένα… χρυσό δέντρο. Και η οικογένεια του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλη Κατρίνη φωτογραφίζεται σύσσωμη σε ένα γκλάμορους δέντρο. Το ίδιο και η πρώην του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπακώστα.

papakvsta
Κατερίνα Παπακώστα

monogiou
Κατερίνα Μονογυιού

«Μακάριε, σε αγαπώ»

Πιο μεγάλη χαρά, όμως, από τα λαμπιόνια και τα γκι δίνει το ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που είναι ασθενείς, μόνοι, ηλικιωμένοι και ανήμποροι.

Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης και επισκέφθηκε προ ημερών το Γηροκομείο της Χρυσούπολης. Εκεί περίμενε με αγωνία να δει τον αγαπημένο της βουλευτή η χαμογελαστή κυρία Όλγα. «Τα λόγια της μου άγγιξαν την ψυχή» λέει στη στήλη ο Μακάριος Λαζαρίδης. «Μακάριε, δεν είχα το τηλέφωνό σου να σε συγχαρώ. Σε αγαπώ» είπε στον βουλευτή η υπέροχη θαυμάστριά του, που θα περάσει και αυτά τα Χριστούγεννα στο γηροκομείο.

IMG 5515

Στο πνεύμα των ημερών

Μια γιορτή είναι για το Κοινοβούλιο ο Προϋπολογισμός, και ως τέτοια λογίζεται και από τους βουλευτές. Συνεργάτες, φίλοι, μέχρι και συγγενείς βρίσκονταν τη νύχτα της ψήφισης του Προϋπολογισμού στη Βουλή. Από πέρυσι, όταν και επανήλθε η εθιμοτυπία της ψήφισης παραμονές Χριστουγέννων, όλοι αυτοί που βρίσκονται κοντά στους βουλευτές, κυρίως της περιφέρειας, έρχονται στην Αθήνα γιατί απλώς είναι… Χριστούγεννα.

IMG 5551

Στο πνεύμα, λοιπόν, των ημερών, ο βουλευτής Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής Απόστολος Πάνας και η Μίκα Ιατρίδη της Ν.Δ. δέχτηκαν τους συνεργάτες τους και φωτογραφήθηκαν μαζί τους στα πολλά και εντυπωσιακά φέτος δέντρα της Βουλής.

panas

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...